Jag låter min man stöta för djupt under sex

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #9733
  Snaekan
  Gäst

  Hej på er! Jag har sökt på internet av och på under årens lopp, men jag har inte hittat några forumposter eller artiklar som beskriver det jag och min man gör i vårat förhållande. Jag försöker bara ta reda på om vi är unika eller om andra människor där ute har liknande situationer.

  I grund och botten: samtidigt som jag har sex min man i vissa positioner kan han gå för djupt, vilket gör ont. De första gångerna detta hände märkte jag att han blev hårdare och hans andning förändrades, den blev mycket tyngre. Han verkade betydligt mer upphetsad när det skedde. Han stannade alltid och justerade sin vinkel när jag bad om det och så har det varit ett tag.

  Efter att ha gjort det i ett år eller två bestämde mig för att jag ville tillfredsställa honom ordentligt en kväll. Vi pratade lite och jag sa till honom att jag märkt av hans ”extra kåthet” när han råkade gå för djupt och att om han ville skulle jag låta honom gå djupt ibland även om det gjorde ont, om han ville. Han tackade ivrigt ja. Första gången vi gjorde det jag lät honom bara göra det för en mycket kort stund men wow vilket djur han förvandlades till! Jag hade aldrig sett honom så tänd och efteråt han var så tacksam och romantisk mot mig.

  Det har sedan övergått till hela sessioner, kanske en gång i månaden, där jag låter honom stöta för djupt under hela sexet. Jag ställer mig i en position så att han kan gå så djupt som möjligt, sedan stöter han så hårt han kan tills han kommer. De bästa positionerna är när jag står med benen ihop samtidigt som jag rör tårna med honom bakom. Eller så ligger jag på rygg med honom på topp med benen raka eller ibland bakom mitt huvud.

  Jag får inte någon sexuell eller fysisk njutning under dessa sessioner. Det gör så ont att det är nästan är omöjligt att ligga/stå still medan han gör det. Jag gör en hel del äkta smärt-ljud (ljust skrikande, stönande och ibland tårar osv…) som han verkligen blir upphetsad av. Efteråt tar mig ett par minuter att återhämta mig från smärtan.

  Ändå är det inte bara han som njuter av detta.. Jag får en hel del glädje av det också, men först långt senare. Jag blir verkligen upphetsad av hur ”primal” han blir när jag låta honom göra detta. Han blir så förlorad i stunden när jag låter honom göra detta att jag kan se det i han ögon, väldigt speciell känsla! När jag onanerar eller tar emot oralt är det hans uttryck och djuriska känsla jag minns och fantiserar om. Jag blir riktigt tänd av att bara skriva det här inlägget! LOL

  Vi har en bra relation i övrigt och han har alltid varit en underbar make. Bortsett ifrån detta gör vi allt annat helt normalt. Normalt sex, normalt liv.

  När jag har frågat honom om varför han tycker om det så mycket säger han att han inte riktigt vet. Han säger att han tror att han gillar för att jag reagerar så starkt på hans penis. Han säger att alla ljud och miner jag gör ”berör honom” på ett känslomässigt sätt. Han säger också att hans upphetsning av detta bara sträcker sig till själva penetrationen. Han har inget intresse av att binda mig, piska mig, slå mig eller något annat.

  Så … har någon annan någonsin varit med om något liknande en liknande situation? Jag känner på mig att det mååste finnas fler par som gör något i stil med det vi gör. Jag minns när jag var tonåring och mina två pojkvänner jag hade under den tiden. Båda hade tände till lite extra någon gång när de råkade stöta för djupt. Jag tog aldrig det vidare med dem och var lite förvirrad, men jag tänkte inte särskilt mycket på det vid den tidpunkten. Så det har varit tre separata män i mitt liv som alla har gått igång på samma sak! Säg att jag inte är ensam om detta.

  Tack för att du läser och svarar!

  #9817
  Victoria Strand
  Deltagare

  Jag har aldrig varit med om exakt det du beskriver, men det låter som ni har en egen liten grej på gång. Inget fel med det. När det handlar om smärta så är det just viktigast att du när som helst kan avbryta och att du (som du beskriver) ger honom tillåtelse att stöta djupt. Att han inte bara ”kör på” utan att tänka sig för. Klarar ni er helt utan något ”säkerhetsord” för att avbryta?

  Jag har faktiskt aldrig varit med om en enda kille som reagerar som du beskriver. Visst har jag varit med en och annan som verkar gå igång extra mycket på att jag verkar försvarslös eller lite extra undergiven, men ingen som gått igång på att jag fått ont på grund av dem.

  Du och din man är säkert inte ensamma om att leka med smärta på det här viset.

  #9936
  Donniedarko
  Gäst

  . Jag minns när jag var tonåring och mina två pojkvänner jag hade under den tiden. Båda hade tände till lite extra någon gång när de råkade stöta för djupt. Jag tog aldrig det vidare med dem och var lite förvirrad, men jag tänkte inte särskilt mycket på det vid den tidpunkten. Så det har varit tre separata män i mitt liv som alla har gått igång på samma sak! Säg att jag inte är ensam om detta.

  Hej! Jag förstår inte riktigt vad du menar med detta? Säger du att killar på något sätt är kopplade till att tända på tjejens smärta? Alla gillar väl olika. Min kille är väldigt föriktig av sig i sängen, vilket jag gillar! Han är alltid väldigt mån om att sex ska vara bra för mig, att allt ska kännas bekvämt. Han skulle aldrig låta mig genomgå smärta för hans skull.

  Men som sagt. Alla gillar olika. Så länge du vet att du kan säga ”stopp, sluta” när som helst och att han skulle respektera det så kör på!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Forumet ”Sexforum” är stängt för nya ämnen och svar.