Älskar min tjej, men vi är sexuellt inkompatibla. Vad ska jag göra?

LUSTFYLLT – Sveriges skönaste magasin om relationer och sex Sex- och samlevnadsforum Sexforum Älskar min tjej, men vi är sexuellt inkompatibla. Vad ska jag göra?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #9687
  Sinneckri92
  Gäst

  Min flickvän (24F) och jag (26M) har varit tillsammans 3+ år. Hon är underbar och jag vill fria till henne, men jag avvaktar eftersom det verkar som att vi är sexuellt inkompatibla ..

  Jag har erfarenheter med flera partners sedan tidigare men var min flickväns första sexpartner. Enligt min erfarenhet blir tjejer mer bekväma och öppensninniga med sex ju fler partners de varit med. Min tjej blev mer öppen och oblyg efter ett tag, men vårt sex är fortfarande väldigt vanilj och ”tråkigt”. Jag förväntar mig inte exotiska yogaställningar eller extrema kinks direkt .. Men saker som ompositionering av benen under missionär, kudde under rumpan eller om hon lutar sig tillbaka under cowgirl gör henne obekväm. Hon säger att det gör ont, speciellt när jag ”siktar” mot g-unkten för mer stimulering säger hon att det gör ont. Bakifrån är ”of limits” om inte hennes rygg är välvd så högt att jag knappt kommer in i henne. Jag är inte större än andra killar där nere, så jag tror inte att det är ett storleksproblem. Om jag ändrar vinkeln i olika ställningar säger hon att det känns som huden mellan hennes slida och rumpa töjs ut för mycket. Ändrar jag ställningarna på andra sätt gör det ont på ett nytt ställe. Vi har alltid massor av förspel och vi använder massor av glidmedel, men det hjälper inte. Hon tycker fortfarande att allt gör ont. Hon tycker också kondomer gör allt värre.

  När den röda veckan kommer känner hon att eftersom hon inte kan ta emot njutning så ska inte jag heller göra det, eftersom sex under mensen eller analsex inte är ett alternativ för henne. Det är mycket sällsynt att jag får oralsex från henne över huvud taget, ännu mer sällsynt är en komplett avsugning (hon säger att det tar för lång tid och skadar henne). Jag saknar tjejer som såg fram emot att ge ett riktigt ”blowjob” / ha analsex / testa kinky saker i sängen. Jag kan få henne att komma genom klitorisstimulans, vilket jag gör med tunga eller fingrar regelbundet, men hon tycker inte om fingrarna inne i sig och hon kan aldrig uppnå vaginal orgasm genom penetration. Hon älskar dirty talk, vilket är kul, men jag börjar låta som en trasig gramofonskiva på grund av att det finns så få saker hon gillar att göra i sängen. Det finns helt enkelt inte så mkt jag kan säga som är snuskigt och inte gör henne avtänd.

  Det är uppenbart att jag har högre sexlust än henne. Om det var upp till mig skulle vi ha sex 2 eller fler gånger dagligen. Men jag har vant mig vid att bli avvisad nu och tar istället saken i egna händer (hah) för det mesta. Hon tycker det räcker med att bara ha sex 1-3 gånger i veckan. Och hon är okej med det ?!

  Jag har sagt allt detta och hon förstår mina behov, men det verkar som hon inte bryr sig? Det verkar som saker långsamt blir bättre med åren, men vi har kommit till en ”platå” för ett tag sedan och vi är fortfarande inte där jag känner att vi borde vara. Jag är allt för känslomässigt passionerade romantiskt sex, men jag saknar också att ha grovt djuriskt sex, avsugningar och en allmän positiv inställning till sex. Den sexuella frustrationen dödar mig! Vad ska jag göra?

  #9774
  Ba
  Gäst

  Riktigt tråkigt att läsa om ditt problem. Tyvärr tror jag inte det finns så mycket att göra. Du får väga dina problem med henne mot hur mkt du vill vara med henne. Hon kommer bara kunna skaffa den erfarenheten du vill ha genom att vara med andra killar. En radikal idé kanske hade varit att ha lite trekanter med en extra kille?

  #9818
  Victoria Strand
  Deltagare

  Riktigt tråkigt att läsa om ditt problem. Tyvärr tror jag inte det finns så mycket att göra. Du får väga dina problem med henne mot hur mkt du vill vara med henne. Hon kommer bara kunna skaffa den erfarenheten du vill ha genom att vara med andra killar. En radikal idé kanske hade varit att ha lite trekanter med en extra kille?

  Är nog villig att hålla med om detta. Om hon inte är som du vill ha henne ska du inte försöka ändra henne. Tror inte det kommer gå oavsett om du försöker eller inte. Man är den man är och hon kommer inte få mer erfarenheter genom att bara vara med dig oavsett hur mkt ni experimenterar (tyvärr).

  #9935
  Sinneckri92
  Gäst

  Tänkte mest uppdatera tråden och berätta att jag och min tjej har haft ett snack om vårat sexliv som kändes bra. Vi kom fram till att vi ska testa en del nya saker. Hon förklarade också att hon varit nervös eftersom hon känner sig väldigt dålig på sex vilket jag kan förstå. Vi ska prova igen och se hur det går 🙂 Tack för alla svaren!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Forumet ”Sexforum” är stängt för nya ämnen och svar.