inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Därför kommer en sexgunga förbättra ert sexliv

Sexgunga är ett ord som ofta förknippas med komplicerade sexuella rollspel och BDSM-lekar, men faktum är att sexgungor kan göra gott för alla sexliv. När man pratar om sexgungor eller sex swings handlar det ofta om en sele som utformats för att användas i sexuella sammanhang. Tanken med en sexgunga är att ena partnern sitter uppspänd i sexgungan samtidigt som den andra parten kan röra sig fritt. Det finns olika modeller av sexgungor och även modellerna kan variera lite i utförande beroende på tillverkare, men de vanligaste modellerna är dörrgunga, kroppsgunga och vanlig sexgunga. En kroppsgunga förankras i den ena parten och låter den andra parten hänga fritt. En dörrgunga förankras i en stabil dörröppning. Vanligtvis behöver man inte borra hål i dörröppningar eller tak för att fästa sexgungan. Det kanske låter som en komplicerad apparat, men det finns många anledningar till varför fler par bör ha en sexgunga i sina hem.

En sexgunga möjliggör fler sexställningar

Den första och främsta fördelen med att ha en sexgunga är att den möjliggör en rad nya sexställningar. Du kanske har märkt att du och din partner ofta har sex i samma positioner gång efter gång. Detta är normalt, eftersom olika kroppsformer tillsammans gör att vissa ställningar känns bättre än andra. En sexgunga låter dig och din partner upptäcka ännu fler sexställningar som känns sköna oavsett kroppsform. Med en sexgunga behöver du till exempel inte ha ett SM-guld i crossfit för att ha skönt sex i stående positioner. En sexgunga gör det också lättare för både killar och tjejer att ge oralsex eftersom man kan sitta på knä framför sin svingande partner med rak rygg och nacke – bekvämare för båda. Sist men inte minst är det såklart en fantastisk känsla att vara viktlös under sexet.

En sexgunga livar upp sexlivet

Oavsett om sexgungan blir en sexuell succé eller inte kommer du och din partner ha roligt ihop när ni provar den för första gången. Jag kan garantera att ni kommer skratta och fnissa gott åt varandra när ena partnern ska kliva i och ur selen. Ni kommer också få en trevlig stund ihop när ni fulla av förväntan monterar ihop sexgungan tillsammans.

Att förbättra sexlivet måste inte innebära rena prestationsförbättringar under sexet, som hårdare orgasmer och mer avancerade sexställningar. Sexlivet förbättras avsevärt genom att du och din partner spenderar tid ihop och hittar på aktiviteter som för er emotionellt närmare varandra. Att testa en sexgunga ihop är en av många roliga och erotiskt laddade aktiviteter ni kan göra ihop.

En sexgunga kommer göra dina vänner gröna av avund

När du och din partner har fått ihop er sexgunga och hängt upp den på en lämplig plats, så låt den sitta uppe även när ni får besök. Jag kan garantera att alla era vänner som kommer förbi och får syn på sexgungan kommer lämna ert hem gröna av avund och fulla med tankar. Vi människor vill gärna tro att alla andras sexliv är så mycket häftigare och mer actionfyllt än vårt eget. Självklart påverkar det också sättet vi har sex på. Vad människor tycker och tänker om de saker vi gör påverkar oss oavsett om vi vill det eller inte. Har era vänner höga tankar om erat sexliv ökar chansen för att även du och din partner kommer se på ert sexliv med andra ögon.

Låt sexgungan påminna er om erat sexliv

Många par låter sexlivet få lida för en stressig vardag. Man flyttar gärna fram sexet till helgen då omvärlden lugnat sig, och vissa par glömmer helt av sitt sexliv när vardagen blir för stressig. Genom att låta sexgungan hänga framme på en synlig plats i hemmet blir du och din partner påminda om erat sexliv på en vardaglig basis. I bästa fall kommer både du och din partner tänka tillbaka på era roliga och sexiga stunder när ni ser sexgungan. Det i sin tur kommer förmodligen leda till en starkare lust att skapa nya roliga och sexiga minnen ihop.

Använd en sexgunga själv

Man måste inte ha en partner för att ha njuta av en sexgunga. Självklart är det en härlig känsla att svina omkring viktlös i den samtidigt som du leker med dig själv, men det går också utmärkt att sitta i den fullt påklädd och lyssna på musik eller vad som helst. Självklart beror det lite på vilken modell av sexgunga du införskaffar, men de allra flesta modeller har en ställbar sele som du kan korrigera till en ställning som är bekväm utan partner.

Om du är sugen på att inhandla en sexgunga hittar du många bra här. Jag tycker absolut du och din partner ska ta er en titt tillsammans, gärna med ett glas vin, och låta er inspireras!