inte-attraherad-av-partner

Såhär gör du sexting sexigare

Vi lever i en tid där förspel, och ibland även sex, sker via våra mobiltelefoner. Det är inte så konstigt när man tänker efter. Kanske reser din kille mycket i jobbet, eller så kanske han jobbar konstiga timmar som gör att ni inte ses så ofta som ni skulle vilja. Kanske befinner du dig på jobbet och vill visa din kille hur mycket du längtar efter att få träffa honom. Kanske har du och den nya killen du dejtar inte tagit steget till full on sex än och vill bygga upp spänningen en aning innan det händer. Det finns så många anledningar till att skicka nakenbilder och snuskiga textmeddelanden och det kan vara riktigt roligt, om du gör det på rätt sätt!

Sexting betyder olika saker för olika människor. För vissa innebär sexting att man flörtar, för andra innebär det att man skickar snuskiga textmeddelanden, ibland tillsammans med nakenbilder och sexiga videor. Oavsett hur du definierar sexting finns det vissa saker du bör tänka på för att ha så kul som möjligt och undvika tråkigheter. Här är vår lilla guide till sexigare sexting!

Håll nakenbilder privata

Visst kan det vara lite lockande att visa dina vänner nakenbilder och roliga meddelanden som du fått av killarna du pratat med, men försök att låta bli. Du skulle förmodligen inte vilja att han vidarebefordrade bilder på dina bröst till hans kompisar (eller så kanske du vill det, här dömer vi ingen!), så tänk på att visa honom samma respekt som du vill ha av honom. Var diskret och håll det för dig själv, karma kan vara en riktig bitch. Läs mer om hur du gör det säkrare att skicka nakenbilder här.

Låt sexting få dig att glömma verkligheten

Du vet den där fantasin du har om att bli avgudad och uppassad av flera killar samtidigt? Den kan bli verklighet när du sextar. Det finns inga regler och du är i full kontroll, så våga slappna av och leva ut dina snuskiga fantasier när du skickar nakenbilder och snuskiga meddelanden. Du behöver inte oroa dig för att du ska se tjock ut, du behöver inte oroa dig för att ljuset ska få dina celluliter att synas. Framförallt behöver du inte avbryta allt roligt för att sätta på en kondom. Sexting kan göra dig friare än någonsin och ger dig ett väldigt bra tillfälle att utforska dina kinky sidor.

Visa inte ansiktet på dina nakenbilder

Sexting leder förr eller senare till att man skickar bilder på sina privata delar till den andra parten. Det absolut viktigaste att tänka på då är att dölja ditt ansikte! Jag kan inte vara tydlig nog här; när du sextar är du en barbiedocka utan huvud – du har inget ansikte. Dölj eller klipp bort ditt ansikte från varje nakenbild du funderar på att skicka iväg. Det gör att du alltid kan förneka att det är du på bilderna, så vida du inte visar upp tatueringar eller andra kännetecken som kan kopplas till dig. Förhoppningsvis känner parten du sextar med till den första regeln om att hålla nakenbilder on the down low, men utradera ditt ansikte från alla bilder ändå för att vara på den säkra sidan.

Bibehåll den sexiga stämningen

När man gör sexting rätt känns det verkligen som att man har en sexuell koppling till personen på andra sidan. Det är som en osynlig och sexig energi som gör er båda helt berusade. Inget förstör den där energin snabbare än att någon av er skriver ”vänta, min mamma ringer” eller ”brb måste på toa”. Håll allt sådant borta från sexting! När du sextar finns ingen verklighet, bara vita lögner och sexiga fantasier. Om han frågar vad du har på dig så svara som att du bar de sexigaste trosorna du äger, oavsett om du står och viker tvätt i din slitna morgonrock som luktar svett. Håll den sexiga energin igång och komihåg att ni inte pratar via Skype. Han kan inte se om du går på toaletten, gå utan att berätta för honom.

Använd grova ord

”Jag vill att du pussar på min snippa” är ingen sexig mening. Om du ska skicka snuskiga meddelanden måste du vara bekväm med att använda ett snuskigt språk – så enkelt är det. Om ord som kuk, fitta och knulla gör dig obekväm ska du nog strunta i sexting. Det finns vissa författare som inte kan skriva sexscener oavsett om de försöker och det finns andra författare som älskar att skriva om sex. Håll koll på vilken typ du är. Om du är en tjej som inte kan sätta ord på vad du lustar och längtar efter, eller om du är en tjej som inte är bekväm med snuskiga ord, så bör du låta bli sexting. Obekväm och stapplande sexting är sämre än ingen sextig alls.

Skicka inte nakenbilder om du är full

Precis som med vanligt sex kan en liten drink göra att allt flyter på lite smidigare, men för många drinkar har motsatt effekt. Om du håller dig någorlunda nykter när du sextar hamnar inga nakenbilder hos fler person och du kommer förmodligen inte göra bort dig genom att stava fel och skriva osammanhängande. Det är rätt svårt att hålla den där sexiga energin vid liv om killen du skriver med måste läsa dina felstavade meddelanden tre eller fyra gånger för att förstå vad du vill säga.

Våga vara en slampa

Sexting är inte sex på riktigt, så våga vara en slampa. Helt seriöst, om du får läge och mår bra av att sexta med flera killar samtidigt så gör det. Det finns inget fel med att hitta fler än en kille att snuskprata med. Men! Kom ihåg att vi människor behöver riktigt sex också, så ge dig ut i verkligheten och tillfredställ dina behov på riktigt också – fastna inte bakom mobilen.
[irp]
En del människor tycker att sexting är något töntigt som man inte bör ägna sig åt, men i en värld där vi aldrig släpper vår mobil eller surfplatta ur räckhåll har faktiskt sexting blivit ett riktigt sätt att flörta och uttrycka lust mellan två eller flera människor. Du ska inte underskatta något som kan ge dig chanser att utforska din sexualitet och få dig att känna lust.

Lämna gärna en kommentar nedan om du har något sexting-minne du vill dela med dig av! Det är alltid 100% anonymt att kommentera på Lustfyllt.se!