inte-attraherad-av-partner

5 tips om dirty talk och snuskprat

Jag satt och läste vår sexperts inlägg om varför tjejer stönar och vilken effekt hennes kvidanden och flämtanden har på killen hon har sex med. Det fick mig att tänka på vilka ljud jag ger ifrån mig när jag gängar med en kille. Jag är inte den där döda fisken som bara ligger stilla och låter sänggnisslet ta över, men jag är ingen skrikande porrstjärna heller. Jag ger inte ifrån mig några överdrivna stön eller skrik. Att locka grannarna till att banka på dörren för att klaga skulle jag tycka var lite pinsamt. I alla fall om det var grannar som jag var tvungen träffa på i tvättstugan från och till, om det är hans grannar har jag inga problem med att de knackar.

Efter att ha grunnat på frågan (över en kafferast) kom jag tillslut fram till att jag är mer verbal än skrikig. Jag gillar att kommendera, be och berätta samtidigt som jag har sex. Jag är helt enkelt en tjej som föredrar dirty talk. Att snuskprata under sex får mig att befinna mig mer i stunden och så mycket närmare allt det sköna som händer. När jag berättar om hur det känns när han tränger in i mig eller hur läcker han ser ut när han kränger av sig tröjan och hans hår blir sådär rufsigt fokuserar jag verkligen på stunden och inget annat. Jag låser liksom sinnet på sexet. Det gör alla känslor mer intensiva och njutningen ännu starkare. Som en bonus verkar det driva vissa killar helt galna också. I bästa fall hakar de på och börjar även de stöta fram sexiga meningar under akten – det gillas.


5 tips för bättre dirty talk


Om du är en person som vill hetta upp sexet en aning eller bara prova något nytt kan jag varmt rekommendera dig att blanda in lite sexprat, dirty talk, snuskprat (vad du nu vill kalla det) i sexandet. Om du inte är van vid att vara så verbal i stundens hetta kan du vara lugn, nedan har jag sammanfattat mina 5 tips för bättre dirty talk!

Hur pratar man snuskigt?

Jag har inga problem med att vara grov i munnen när jag pratar snusk, men om du är nybörjare är en av de enklaste teknikerna för att börja prata sex att beskriva vad som händer i stunden. Enkla saker som ”det känns så skönt när du är inne i mig” eller ”Din tunga gör mig helt galen” kommer fungera jättebra, det kan inte gå fel. Det enda du kan tänka på är att beskriva saker som faktiskt är positiva. Att fråga något i stil med ”gillar du att plocka mina könshår från dina tänder” kanske är mindre bra om du vill skapa en sexig stämning!

Prata sexigt under sex

Självklart behöver inte dirty talk eller snuskprat bestå av hela långa meningar. Det kan ju faktiskt bli för mycket av det goda! Ibland funkar det att bara ligga och höra det våta ljudet som som uppstår när man håller på som bäst. Då kan det passa bättre med enstaka ord. ”Långsammare ”, ”hårdare” och ”Ja/Nej” är ord som kan göra både dig och din partner kåtare och även sexet bättre eftersom du berättar hur du vill bli tagen, eller ta honom/henne för den delen.

Ärligt dirty talk är bäst

Om ditt dirty talk består av att ge komplimanger kan väldigt få saker gå fel, det är väldigt safe. Kom bara ihåg att vara ärlig när du ger komplimanger under sex. Om du ligger med en kille som har en medelstor penis och du utbrister ”hjälp, vad stor du är” känns det förmodligen falskt för dig och säkert för killen också. De flesta killar vet hur stor penisar de har i jämförelse med andra killar. Samma sak gäller såklart åt andra hållet. Om du berättar vilka sköna enorma bröst en tjej har, när hon har små bröst, kommer du bara framstå som en lögnare. Bevisligen kan man inte lita på dina komplimanger.

Prata snusk på andra språk

Ett sista tips – snuskprata på ett annat språk. Detta är en enorm svaghet för mig i alla fall. Om en kille använder engelska snuskiga ord under sexandet blir jag helt galen. Det blir nästan ännu bättre om det är ett språk jag inte förstår, som italienska eller japanska. Tänk att få bestiga en kille samtidigt som han ligger under och berömmer mig på franska, det hade varit något alldeles speciellt för mig – wow!

Grovt snuskprat är inte alltid bättre

Jag tror många tänker att snuskprat eller dirtytalk måste vara grovt, precis som i en dålig porrfilm från någon öststat. Grövre sexprat är inte alltid bättre. Det är inte alla som är bekväma med att ord som bitch eller slyna, eller så är man bekväm med dem ibland men inte alltid. Kontentan är i alla fall att känna av stämningen. Han kanske vill ha lite mer romantiskt långsamt sex, då kanske det är fel läge att be honom kalla dig för en ”snuskig liten hora”. ”Snälla se mig i ögonen när du tränger in i mig älskling” kanske är bättre dirty talk just i det läget. Prata gärna med din partner om snuskprat när ni inte har sex så ni vet vart ni står när det kommer till dirty talk. Då kan ni lätt undvika fel som förstör allt, för snuskprat under sex kan bli helt fel. Skulle en kille kalla mig för en hora under sex skulle jag bli väldigt kränkt och kliva av honom. För mig är det aldrig okej. Jag skulle också bli väldigt avtänd om killen använde ordet ”penis” under sexandet. Det känns för kliniskt och bara konstigt. Det heter ju kuk i min värld, inget annat.
[irp]Fredrik Lindström har skrivit en bok som heter ”Vad gör alla superokända människor hela dagarna?”. I den har han ett avsnitt som heter just ”fula ord”. Det är en av de bästa delarna i boken tycker jag. I den lilla historien får vi höra om ett par som använder sig av fula ord och snuskprat under sex, men kanske inte riktigt av samma anledningar. Den är både söt, sorglig och riktigt jävla fin. Lyssna genom att trycka play längst upp eller köp boken!