inte-attraherad-av-partner

10 anledningar att prova BDSM med din partner ikväll

Vissa människor gillar det hårt, andra tycker om att hålla det mjukt. Båda är bra, men jag tror verkligen att vi alla mår bra av att utforska vår sexualitet. Ett av sätten att krydda sexlivet och skaka hand med din innersta sexuella varelse är genom BDSM. Här är 10 anledningar till att testa BDSM med din partner – redan ikväll.

BDSM för er närmare varandra

testa bdsm
När du ber om att bli bunden av din älskare visar du fullständig tillit. Ingenting gör dig mer sårbar än att vara fasthållen, oförmögen att fly eller värja dig. Att frivilligt gå med på det skickar en kraftfull signal om förtroende till din älskare.

Ni får chans att prova nya sexleksaker

bdsm-leksaker
BDSM kommer öppna upp en helt ny värld av spännande och konstiga sexleksaker och redskap för dig och din partner att testa på varandra.

Du kan testa dina sexuella gränser

makt-bdsm
Kanske finns det njutning bortom ditt vardagliga vanilj-sex? Kanske väntar en helt ny orgasm – som du aldrig kommer glömma – på dig om du bara vågar bryta dig fri från din comfort zone och testa något nytt och galet.

Du får känna njutning av smärta

njutning och smärta
Gränsen mellan smärta och njutning är hårfin. Ibland kan det vara en hisnande känsla att dansa på den gränsen tillsammans med någon du verkligen litar på.

Du kan släppa all kontroll

bdsm-dominera
Ibland kan det vara skönt att släppa kontrollen över allt, till och mer din kropp. Inget ansvar, inga beslut som måste fattas. Bara känslan att vara helt utlämnad till någon annan.

Ditt inre vilddjur får komma fram och leka

bdsm sex
Alltför ofta har vi sex på ett städat och fint sätt, men innerst inne är vi djur. Sex kan vara ett roligt sätt att uttrycka din mer bestialiska natur. Bondage ger dig möjlighet att rasta ditt inre vilddjur.

Det är riktigt roligt

bdsm-kul-roligt
Om du och din partner båda är nybörjare på BDSM kommer ni göra fel och bete er klumpigt de första gångerna. Det kommer leda till skratt och fniss som gör ert sex mer underbart och lustfyllt.

Du kan låta dig förblindas

ögonbindel BDSM
Har du någonsin fått en ögonbindel över ögonen och känt att du blir mer känslig för beröring? Samma sak händer under bondage. När du är fasthållen eller bunden, förstärks alla andra känslor och din partners beröring blir elektrisk mot din hud.

Du får chans att ta full kontroll

bdsm kontroll
Känslan av fullkomlig makt över en annan människa – speciellt i ett sexuellt sammanhang – är berusande, om du verkligen vågar ta tillfället i akt och leva ut dina innersta fantasier. Använd din partner som din mänskliga sexleksak för en stund.

Du får vara någon annan ett tag

bdem-spela-en-roll-rollspel
Att gå in i en roll som undergiven eller dominant kan ge dig en fantastisk flykt från verkligheten. Att bara få en chans att vara någon annan än ditt vardagliga jag för en stund kan få vardagens stress att tyna bort.

[irp]