13 sexiga meddelanden som får varje kille att smälta

Tjipp Lustfyllt! Amanda här! Jo jag har precis börjat dejta en ny kille och vi skriver så klart rätt mycket till varandra. Det blir ofta väldigt sexiga meddelanden, något jag älskar. Han kan uttrycka sig så galet hett och kan få mig tänd på en sekund och bara några få meningar. Jag har aldrig varit med om det innan. Alltså, jag är inte så van vid att skicka sådana meddelanden till någon. Det gör att jag känner mig rätt tråkig när det lixom blir min tur att skriva till honom. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att charma honom på samma sätt som han charmar mig. Varje gång jag försöker skicka eller skriva något sexigt till honom känns det dumt och platt. Så det jag undrar är vad jag kan skicka för sexiga meddelanden till honom för att göra honom lika tänd som han gör mig? Vad vill killar läsa för sexiga meddelanden från en tjej lixom? Vi skickar en del sexiga bilder och det älskar han, men jag vill gärna kunna skriva något som får samma effekt på honom om ni förstår?

Kan ni ge mig lite tips på sexiga saker jag kan skicka till honom? Kanske lite exempel på sexiga meddelanden? Det hade varit underbart. Han har fått mig att upptäcka hur galet hett förspel det blir att ”reta” upp varandra med sexiga meddelanden under dagen. När man träffas sedan på kvällen blir sexet alltid underbart för oss. Tack!


Vad kan jag skriva för sexigt till killen jag dejtar?


Att skicka sexiga meddelanden till någon är ingen lätt uppgift, speciellt inte om man precis börjat dejta varandra. För att de sexiga mess du skickar ska göra honom riktigt tänd måste du först få lite koll på vad han faktiskt tänder på. Kanske tycker han om att bli dominerad? Kanske tycker han om att se på dig när du klittrar? Kanske blir han galet kåt på att älska långsamt och innerligt? Använd det du vet om hans turn ons när du formulerar dina sexiga meddelanden – det är ett bra första steg!

Ett annat tips är att skriva till killar på killars sätt. Vad menar jag med det då? Jo, jag ska ge dig ett par exempel.

Var inte blyg

Killar går ofta rakt på sak (ibland lite väl rakt på sak) och är inte rädda för att säga exakt vad de vill ha. Gör likadant och försök inte vara liten och oskuldsfull i ditt sätt att uttrycka dig. Spela inte blyg – gå rakt på sak.

Överraska honom med ett sexigt meddelande

En annan sak killar ofta gör (som vi tjejer kan få nog av ibland) är att skickar ”sexiga” mess helt opåkallat. Killar måste inte känna sig sexiga eller befinna sig i en sexig omgivning för att vara redo för sex. De måste inte vara på humör för att bli på humör, om du förstår. Apropå inget kan de skicka iväg en sexig invit. Ta efter det och överraska honom med något sexigt när han minst anar det.

Sexiga bilder går alltid hem

Viktigt!

Var noga med att mottagaren som får dina sexiga meddelanden verkligen vill ha dem! Om du känner dig osäker så avstå.

Killar är långt mer visuella än vad vi kvinnor är, därför går sexiga bilder ofta hem hos killar. Slopa inte dina textmeddelanden helt och hållet, men komplettera gärna med en sexig bild för att sätta ett ”utropstecken” bakom det du just skrev till honom. Tänk bara på att aldrig visa mer än vad du är bekväm med, att skicka sexiga bilder är alltid en lite risky business.

Om du vill ha mer konkreta exempel på sexiga meddelanden du kan skicka till killen du dejtar; oroa dig inte! Längst upp har du ett galleri med 13 stycken exempel på snuskiga mess som definitivt kommer gå hem hos honom.
[irp]Slutligen; tänk på att allt du skriver via Facebook messenger eller andra meddelandetjänster ligger kvar för evigt och alltid. Du kan aldrig radera något du skickat iväg, så tänk efter innan du skickar iväg både bilder och textrader. Fråga dig själv om du verkligen kan stå för det du skickar.