inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

ToyJoy Splendor

Splendor är en vibrator som ingår i den exklusiva produktserien Luz från sexleksakstillverkaren ToyJoy. Splendor är en vibrator i rabbit-modell, vilket innebär att den stimulerar insidan av slidan och klitoris samtidigt. Den vattentäta kroppen är tillverkad i kroppssäkert silikon och ABS-plast. Under silikonet döljer dig två vibrerande motorer som kan vibrera i 3 olika hastigheter och genom 4 olika pulserande vibrationsmönster. Splendor är uppladdningsbar via USB och kommer i två olika färgutföranden, lila och svart.

Sexleksaker kan vara en dyr historia! Vi här på Lustfyllt har testat några av marknadens mest exklusiva sexleksaker med prislappar upp mot 2 000 kr. Man får vad man betalar för brukar det heta, men precis som med kläder, teknikprylar och accessoarer är det ofta märket på sexleksakerna som driver upp priserna. Inte nödvändigtvis kvalitén eller funktionerna i sig. Om man inte är ute efter avancerade trådlösa sexleksaker med inbyggda gyron och rörelsesensorer (läs LELOs Lyla 2) finns det faktiskt en rad prisvärda produkter, guldkorn som kan ge dig otroliga orgasmer för endast ett par hundralappar eller mindre. Tack vare sexleksaksbutiken Sexleksakeroutlet har vi fått möjligheten att testa precis ett sådant guldkorn – Splendor från ToyJoy. Kan den mäta sig med marknadens mest exklusiva sexleksakstillverkare, eller faller den kort? Det har jag tagit reda på!
prisvärd rabbit vibrator

Prisvärda sexleksaker

Vanligtvis skriver vi inte ut produktpriser i våra recensioner eftersom de kan variera beroende på återförsäljaren. Men, eftersom Splendor är en vibrator som konkurrerar med liknande sexleksaker för 1 200 kr till en tredjedel av priset är det värt att nämna i det här fallet! Den låga prislappen är en viktig faktor som gör denna Splendor till en unik sexleksak och värt att ha i åtanke när du läser den här recensionen.

Precis som många av mina vänner ligger jag hemma sjuk för tillfället. Feber och en rejäl förkylning håller mig kedjad till soffan och sängen. Så, det var en uppiggande händelse när Victoria kom förbi min lägenhet med Splendor i en liten påse i förrgår. Om du läser detta Victoria så hoppas jag att du inte föll offer för mina mördarbakterier!

Prisvärd rabbit-vibrator

När jag hasat mig tillbaka till soffan igen riktade jag min fulla uppmärksamhet mot paketet i påsen. Splendor är en sexleksak som jag inte känner till sedan tidigare. Faktum är att märket ToyJoy har gått mig obemärkt förbi! Jag hade verkligen ingen aning om vad jag hade att förvänta mig av den här sexleksaken.

Som jag alltid gör inför mina produkttester googlade jag produkten för att få reda på lite mer om den. Min förvåning blev stor när jag hittade Splendor i en sexleksaksbutik på nätet för strax under 400 kr. Efter det första korta intrycket jag fick av lådan och sexleksaken trodde jag verkligen att den kostade mycket mer! Lådan är väldigt exklusivt utformad. Det är en robust låda, förförisk lila med guldtext på. Man viker lixom ut lådan för att öppna den och finna vibratorn Splendor i mitten, nedsjunken i noggrant utskuret skumgummi. På lådans insida finns korta beskrivande texter om vilka vibrationsmönster och hastigheter man kan välja mellan under sin sköna stund med vibratorn. De olika vibrationsmönstren har en färg som den lilla guldplattan på sidan av Splendor lyser upp i när man använder den.
[irp]

Rabbit-vibrator

Själva sexleksaken är förhållandevis liten för att vara en rabbit-modell. Den är inte mycket längre än min hand och extremt len mod huden. Den totala längden är bara 17cm varav 10cm går att föra in i slidan. Den har lite tyngd (360 gram), vilket för mig förknippas med bra byggkvalitet. Den lilla avlånga knoppen som ska stimulera klitoris är väldigt böjbar, vilket förmodligen innebär att Splendor passar de flesta kroppsformer, i alla fall när det kommer till klitorisstimulans. I ena ändan finner jag den enda knappen som finns på vibratorn. Den är guldfärgad och med den kontrollerar man både hastigheten på vibrationerna, samt bläddrar mellan de olika vibrationsmönster som finns inprogrammerade i Splendor. Med ett tryck aktiveras vibrationerna och genom att hålla inne knappen stänger man av dem helt. På sidan av basen finns en liten avlång guldfärgad platta som skiner upp i olika färger, precis som insidan av lådan beskrev. En vacker detalj när den är avstängd och som därtill faktiskt fyller en bra funktion under lekens gång!

Vibrator för både slida och klitoris

I mitt sjuka tillstånd blev jag överlycklig när jag insåg att jag skulle slippa gå på batterijakt genom lägenheten för att få liv i sexleksaken. Splendor är uppladdningsbar via USB och sladd medföljer i lådan. Sladdändan som ska in i vibratorn är väldigt smal och nålliknande. Det tog mig säkert 10 minuter innan jag hittade det lilla hålet i vibratorns kropp som den ska pressas in i för att ladda! Jag försökte hitta något om vart sladden skulle in i manualen och på lådan, men ingen beskrivning återfanns – lite dåligt!

Efter 30 minuters laddning var Splendor inte fulladdad, men jag kunde inte bärga mig längre – 30 minuter fick räcka! Jag tryckte igång vibrationerna med ett knapptryck. Jag trodde först att jag aktiverat det kraftigaste vibrationsläget, men när jag tryckte på knappen en gång till märkte jag att det var det lugnaste läget! Vibrationerna är väldigt kraftiga i dildo-delen, men något mildare i klitorisdelen. På baksidan av lådan står det att Splendor är en tystgående vibrator. Det kan jag inte hålla med om. Den surrar på rätt rejält och skulle definitivt inte gå obemärkt förbi inne på en toalett till exempel.

En bra vibrator

I det stora hela var mina intryck av Splendor väldigt positiva utan att ens ha testat den. Allt ifrån utseendet till funktionerna kändes riktigt lovande!

Jag ska vara riktigt ärlig nu. När man är hemma själv med feber och förkylning är kroppen rätt svårstartad när det kommer till sex och onani, i alla fall är min det. Det flödar lixom inte nektar från köttrosen, om du förstår hur jag menar. Så, jag fick ta hjälp av lite glidmedel för att komma på humör och för att hjälpa min kropp på traven lite.

Hur använder man en rabbit?

Jag lekte lite med Splendor på utsidan först genom att lägga den grova toppen mot min klitta. Där fick den ligga och surra ett bra tag! Alla är olika känsliga när det kommer till klitorisstimulans och jag kan tänka mig att vibrationerna kan kännas för kraftiga för somliga tjejer, men för mig kändes vibrationerna riktigt bra på lägsta intensitet. Efter ett par minuter förde jag in toppen av Splendor i mig och lät klitorisvibratorn glida på plats. Jag försökte vinkla upp toppen av vibratorn så den tryckte mot min g-punkt. Det kändes väldigt bra på högsta intensitet! Trots att Splendor är så pass liten kände jag mig perfekt ”fylld”. Inget att klaga på – tänka sig! Efter drygt 20 minuter hade jag fått så pass många orgasmer att jag inte bara tappat räkningen, jag glömde också av min feber för ett tag vilket kanske var den största fördelen!

Rengöring av vibratorn

Efter användning reste jag mig motvilligt för att tvätta av mig själv och vibratorn. Att rengöra Splendor är ingen märkvärdig procedur. Jag sköljde den under ljummet vatten ett tag och sedan torkade jag av den med en pappershandduk från köket. Jag har lärt mig att sådana här silikonytor drar till sig galet mycket ludd från vanliga frottéhanddukar.

Det följer inte med någon förvaringspåse till Splendor vilket är synd. Det hade varit körsbäret på toppen av hela den här upplevelsen som Splendor gav mig.

Splendor är by far en av de billigaste sexleksakerna vi någonsin recenserat, men den levererar förvånansvärt mycket! Funktionerna är inte för avancerade men erbjuder ändå en del valmöjligheter. Användningen är enkel med bara en knapp och vibrationerna är kraftfulla nog att tillfredsställa även den mest okänsliga av klitorisar! Ljudnivån är det enda lilla minuset jag kan komma på, men när njutningen är som störst tänkte jag inte längre på det surrande ljudet. En förvaringspåse hade varit perfekt också.

ToyJoy Splendor
ToyJoy Splendor
Med Splendor får man definitivt mer än vad man betalar för. Jag rekommenderar den varmt till alla systrar där ute som får sin njutning genom vibrationer!
Utformning
90
Känsla
92
Material
90
Användning
87
Rengöring
80
Passar dig som
Söker en prisvärd vibrator
Vill ha kraftiga vibrationer
Passar inte dig som
Har känslig klitoris
88
Lustfyllt
Vill du köpa ToyJoy Splendor till ett bra pris?