Det sägs att hunden är en mans bästa vän, men jag tror allt det är dags att uppdatera det ordspråket. Tack vare den fantastiska PR-avdelningen på TENGA har jag fått den sköna äran att testa deras populära Flip Hole Zero Black. Läs min recension nedan om du vill veta exakt varför TENGA Flip Hole Zero Black är en mans bästa vän!

TENGA FLIP ZERO BLACK

Vikt 470 gram
Storlek 70 × 80 × 180 mm
Återanvändbar Ja, typ…
Material Thermoplastic Elastomer (TPE)

Första intryck av TENGA Flip Hole Zero Black

TENGA Flip Hole Zero Black ä ren stilren, modern och maskulin intimprodukt som inte behöver gömmas undan för att slippa pinsamma konversationer.

Förpackning

TENGA Flip Hole Zero Black kommer levererad i en genomskinlig plastkupa med bred svart bas. Även fast du kan se rakt in i förpackningen finns det inget som skvallrar om vad det är för produkt på insidan. Kupan kan även användas som en permanent förvaringslåda. Den är gedigen och stabil, men samtidigt enkel om perfekt utformad.

Kupans bas har ett litet utrymme där TENGA valt att placera två engångsförpackning av deras unika vattenbaserade glidmedel (räcker till 4 omgångar om du använder det sparsamt) samt en kort roduktbeskrivning.

Design

TENGA Flip Hole Zero Black är kanske den mest anonyma sexleksaken jag någonsin sett. Jag vet inte ens vad jag skulle gissa på att det var, om jag inte hade en aning. Något slags duschredskap kanske, eller en avlång tub med hårgelé?

Den anonyma profilen har sin grund i ladet den kommer ifrån. TENGA är en japansk producent, ett land där det inte är okej att visa upp vare sig riktiga eller konstgjorda kön någonstans. För att kunna marknadsföra sin produkt har TENGA därför blivit illa tvungen att välja en helt ny approach till sin produktdesign vilket de lyckats med på ett fenomenalt sätt, tycket jag.

TENGA Flip Hole Zero Black ligger bra I handen. Den stabila konstruktionen i ABS-plast håller det mer sladdriga materialet på plats. Inget glider ur handen. Det sladdriga materialet är en Thermoplastic Elastomer (TPE) som är väldigt mjukt och följsamt. Jag skulle inte säga att det är en realistisk känsla att klämma och peta på materialet. Det är mycket mjukare och lite kladdigare än mänsklig hud, men fortfarande fantastiskt inbjudande.

Hur fungerar TENGA Flip Hole Zero Black

Kort och gott kan man säga att TENGA Flip Hole Zero Black är en onanileksak för män som vill uppnå en mer realistisk och intensiv orgasmkänsla. Den avlånga kroppen har en tight liten öppning i ena ändan som leder in i leksakens mjuka insida. Som jag beskriv innan består insidan av mjuk TPE som utformats med en hel mängd kanter, vågor och små kulor för att maximera stimulansen på ett varierat sätt.

TENGA Flip Hole Zero Black har ingen vibrator eller andra elektriska funktioner, vilket innebär att det helt enkelt ersätter din egen hand under handtrallan. Du för den upp och ner över ståndet tills du inte kan hålla ut längre. På så vis är TENGA Flip Hole Zero Black en väldigt straight forward sexleksak utan märkvärdiga funktioner. Att inte behöva ladda produkten eller läsa igenom en halv telefonkatalog av instruktioner innan användning är verkligen något jag uppskattar!

TENGA Flip Hole Zero White vs. TENGA Flip Hole Zero Black vs. TENGA Flip Hole

TENGA Flip Hole är en kollektion av manliga sexleksaker som innehåller flera olika modeller. De allra vanligaste är TENGA Flip Hole Zero Black, TENGA Flip Hole Zero White och den något äldre modellen TENGA Flip Hole. Även om det inte finns allt för stora skillnader mellan modellerna kommer här en snabb sammanfattning av vilka faktorer som skiljer modellerna åt.

Material

TENGA brukar namnge sina produkter efter olika färger för att indikera en stark eller mildare stimulans. TENGA Flip Hole Zero Black har ett fastare material på insidan jämfört med TENGA Flip Hole Zero White vilket innebär att du får ett aningen kraftigare motstånd när du penetrerar leksaken. Konturerna i materialet är inte riktigt lika följsamma, vilket kan ge en mer intensiv känsla och kraftigare orgasmer. Om du är ute efter en skön och avslappnad känsla bör du därför välja TENGA Flip Hole Zero White framför TENGA Flip Hole Zero Black.

Jag föredrar TENGA Flip Hole Zero Black, kanske för att jag är van vid att använda olika typer av masturbatorer. TENGA Flip Hole Zero White känns fantastisk, men ditt ollon inte är allt för känslig kommer du förmodligen ha en skönare stund med TENGA Flip Hole Zero Black.

Design

Den största skillnaden mellan TENGA Flip Hole Zero -serien och den äldre TENGA Flip Hole är själva designen. Båda modellerna öppnas på längden för rengöring och applicering av glidmedel. TENGA Flip Hole öppnas dock från samma ända som ingången till sexleksaken befinner sig. Det innebär att de två halvorna delar sig vid öppningen vilket kan leda till öppningen upplevs lite slappare. TENGA Flip Hole Zero Black/White öppnas dock från andra ändan, vilket lämnar hålet intakt.

Den främsta fördelen med att TENGA Flip Hole Zero öppnas på ett annorlunda sätt är att all vätska som finns inuti leksaken (glidmedel, utlösning) inte läcker ut lika lätt utan behålls på insidan efter användning. TENGA Flip Hole Zero ger därför en lite renare och mindre kladdig orgasmupplevelse än den äldre modellen, något jag verkligen uppskattar!

TENGA Flip Hole Zero Black

Insidan av TENGA Flip Hole Zero Black masserar hela ståndet och gör både orgasmen och vägen dit extremt skön.

Rengöring

Den absolut största nackdelen med lösvaginor överlag är rengöringen. Det går helt enkelt inte att ligga på latsidan när man använt en masturbator. Framförallt inte om du valt att komma inuti leksaken. Ju snabbare du rengör din TENGA Flip Hole Zero Black, desto längre håller den. Eftersom jag vill maximera livslängden på mitt exemplar rengör jag den alltid direkt efteråt, även om allt jag vill efter en orgasm är att ligga kvar i sängen och kanske somna.

Rengöringen är dessutom ingen snabb procedur. Samma konturer i materialet som gör det så underbart att använda TENGA Flip Hole Zero Black orsakar även frustration under rengöringen. Det räcker inte med att skölja ur leksaken. Du måste vika alla kulor och kanter åt sidan för att det rinnande vattnet ska ha en chans att göra rent överallt. En hel del gnidande och gnuggande krävs också för att få bort alla rester ut leksaken.

TENGA Flip Hole Zero Black torkar väldigt långsamt tack vare alla små skrymslen i materialet. TENGA rekommenderar att du använder dig av den medföljande förpackningen för att ”ställa upp” leksaken på vid gavel efter rengöring, vilket ska få den att torka fortare. Jag upplever dock inte att denna balansakt gjorde något för att snabba på den processen, vilket gör att jag hellre lägger TENGA Flip Hole Zero Black helt öppen på en torr handduk efter rengöringen.

Mina tankar om TENGA Flip Hole Zero Black

TENGA Flip Hole Zero BlackJag har testat de flesta lösvaginor som finns på marknaden och TENGA Flip Hole Zero Black är absolut den bästa av dem alla. Konstruktionen är lätt, vilket gör att du inte blir trött i armen av att använda TENGA Flip Hole Zero Black under längre stunder. Materialet på insidan är noga genomtänkt, vilket ger en fantastisk orgasmupplevelse. Prislappen är inte den lägsta, men står absolut i lagom förhållande till känslan.

Den absolut största fördelen med TENGA Flip Hole Zero Black är dock sättet den förvandlar den tråkiga transportsträckan till orgasm. Det är ingen konst att designa en sexleksak som levererar sköna orgasmer. Orgasmer är ju redan sköna även utan hjälpmedel och personligen ett mål jag vill nå så fort som möjligt när jag leker med mig själv. TENGA Flip Hole Zero Black gör dock vägen till orgasm nästan lika skön som orgasmen i sig. När jag använder den vill jag hålla ut så länge som möjligt för att dra ut på den sköna känslan. Det är inte alla leksaker som lyckas med det – men TENGA Flip Hole Zero Black gör det!

TENGA Flip Hole Zero Black är verkligen en mans bästa vän. Liten och smidig, skön och prisvärd. Detta är en sexleksak som alla män bör ha hemma. Därför har jag bestämt mig för att dekorera den med vårt ärofyllda emblem – LUSTFYLLT Rekommenderar! Stort grattis till TENGA och till dig som lägger vantarna på en TENGA Flip Hole Zero Black.

TENGA Flip Hole Zero Black
TENGA FLIP ZERO BLACK
Sammanfattning
"Once you go black, you never go back" är sant även för män. TENGA Flip Hole Zero Black är en sexleksak som bör finnas i varje mans ägo. Jag vill aldrig gå tillbaka till Lena Handen igen!
Utformning
96
Användning
100
Känsla
95
Rengöring
75
Prisvärdhet
97
Läsarbetyg14 Betygsätt
54
Passar dig som
Har en penis som är 16cm eller kortare
Vill ha starkare orgasmer
Ha mest njutning för pengarna
Passar inte dig som
Inte vill kladda med glidmedel
Inte orkar spendera tid på rengörning
93
LUSTFYLLT