Sinful Classic Julkalender 2020

Efter ett riktigt turbulent år kan vi alla behöva lite extra hjälp på traven för att känna den där mysiga julstämningen som vanligtvis uppfyller oss såhär års. Som vi alla lärde oss i barndomen finns det inget som kan frambringa en starkare längtan efter tomten, snö och julafton än en julkalender och ingen gör en bättre julkalender för vuxna än Sinful. Deras experter har noggrant valt ut en fantastisk kombination av 24 lustfyllda produkter som lyckas locka fram både njutning och julkänsla hos både singlar och par.

Tack vare Sinful har vi fått möjligheten att göra precis det som vi alla drömde om att göra när vi var små; gå lös på julkalendern och öppna alla luckorna på en gång för att frossa i innehållet! Självklart kommer vi inte avslöja vad som döljer sig bakom varenda lucka i Sinfuls julkalender, det hade varit lite elakt. Men, vi kommer ge dig ett smakprov på vad du kan vänta dig! Fortsätt läsa om du är nyfiken på innehållet i Sinfuls julkalender.

En kulkalender är inte bättre än sin förpackning! Luckorna ska vara lagom svåra att hitta så du får leta i några sekunder innan du får din belöning och självklart ska du inte kunna lista ut innehållet i förväg. Sinful har träffat helt rätt på dessa punkter, men jag tycker allt att kalendern kunde varit en aning mer ”julig”. En snöflinga eller julgran på kalendern hade framhävt julstämningen ett extra snäpp!

I övrigt är kalendern väldigt elegant utformad, med guldbelagd text på en mattsvart bakgrund som inger en känsla av lyx och mystik.

Något jag verkligen älskar med årets julkalender från Sinful är den medföljande boken som du kan se bilder på nedan. I korthet kan man säga att det är en extra liten julkalender som hjälper dig få ut det mesta av produkterna i den stora julkalendern. Boken har 24 luckor som överensstämmer med luckorna i den stora julkalendern. Bakom varje lucka döljer sig en kort beskrivning av produkten och förslag på hur du kan använda den själv eller tillsammans med en partner – lysande!

Att införskaffa en hög med sexleksaker gör inte sexlivet bättre av sig självt. Man måste kunna använda dem också och den lilla extra julkalendern gör att innehållet i den stora julkalendern passar både nybörjare och lite mer avancerade älskare. Återigen, en fantastisk idé från Sinful.

Vad döljer sig då i Sinfuls lustfyllda kalender? Här är 3 saker som du kommer hitta i Sinfuls julkalender:

  • Silver bullet vibrator
  • Svart handledsfängsel
  • Micro-wand för klitorisstimulans

Sinful Silver Bullet Vibrator

En bulletvibrator är en fantastisk sexleksak som borde finnas i varje kvinnas ägo – på riktigt! En bulletvibrator är en liten men kraftfull klitorisvibrator som kan användas på ett oändligt antal sätt. Den lilla storleken gör att den ryms i vilken ficka eller sminkbag som helst, vilket innebär att du kan förse dig själv med en orgasm eller två oavsett vart du befinner dig så länge du har tillgång till en toalett eller badrum.

Den går också utmärkt att använda tillsammans med en partner, eftersom den lilla storleken aldrig kommer i vägen för någon av er oavsett vilken ställning ni väljer att älska i. Jag hade länge problem med att komma med hjälp av en vibrator samtidigt som jag hade sex med min partner. Det är som att jag blir mindre känslig av att bli penetrerad samtidigt. Problemet löstes när jag valde att använda en starkare vibrator under sex än vad jag vanligtvis skulle använt på egen hand.

Sinful Silver Bullet Vibrator är riktigt kraftig, vilket jag tycker är ett stort plus! Jag råkar ofta ut för klena vibratorer som behöver en hel del mentalt fokus och upphetsning för att kunna ta mig hela vägen. Denna bulletvibratorn är inte sådan. Den surrar på ordentligt, med flera olika nivåer av intensitet och passar perfekt till oss som behöver den där extra stimulansen för att bli tillfredsställda.

Det följer med ett batteri till vibratorn vilket är nice.

Sinful Soft Neoprene Handledsfängsel

Bakom en av luckorna döljer sig ett par handklovar som snabbt blev en av mina favoriter! Känslan av att ge upp kontrollen över min egen kropp och ge den till min partner är något som jag lärt mig att älska med tiden vi varit tillsammans. Det var definitivt inte något jag tyckte var sexigt eller ens lustfyllt innan jag träffade honom, vilket bevisar för mig att en riktigt bra partner som får en att känna sig bekväm och trygg under sex kan förändra hela ens syn på sex.

Kedjan mellan handklovarna är tjock och något längre, vilket gör att den lätt går att fästa omkring en stång i sängen eller annan möbel i huset, om man vill ha en lite extra undergiven och försvarslös känsla.

Jag ska tillägga att dessa handklovar var de första jag använt för att fängsla min partner och det blev en större succé än någon av oss hade kunnat tro.

Micro-wand för klitorisstimulans

Min stora wand-vibrator från Doxy är min absoluta favoritleksak. Den kan avsluta mig på ett par minuter – med eller utan partner. Jag är ett stort fan av wand-vibratorer men har aldrig riktigt förstått tjusningen i att ha en mini-wand vibrator.

Efter att ha hittat en micro-wand vibrator bakom en av luckorna i Sinfuls julkalender förstår jag nu vad tjusningen är. Den är perfekt för att fokusera vibrationerna på klitoris utan att tappa känseln i fingertopparna. Skaftet har bara en knapp för att kontrollera vibrationerna och dämpar stimulansen tillräckligt för att göra det bekvämt att använda vibratorn under en längre tid.

Precis som med bulletvibratorn är den händiga storleken en faktor som bidrar till hur bra den fungerar tillsammans med en partner, eller som hjälpmedel för att skaka fram en liten stund av njutning varhelst du befinner dig. Vibrationerna är kraftiga men också förhållandevis tysta, vilket var en positiv överraskning för mig.

Huvudet på den lilla wand-vibratorn är tillverkad i gummi eller silikon vilket gör att den får riktigt härlig kontakt med huden – en riktig höjdare. Det vibrerande huvudet är också mycket bredare än själva kroppen, vilket sprider stimulansen över en större yta.

Är Sinful julkalender något att ha?

Förra året vart Sinful’s julkalender en fullkomlig publikfavorit som bara flög av hyllorna. Faktum är att de sålde slut långt före jul, vilket jag tycker vittnar om vilken fantastisk samling produkter som döljer sig bakom luckorna. Jag kan själv intyga att den här julkalendern är något alldeles extra.

Förutom produkterna i sig tycker jag att kombinationen av produkterna är fantastisk. Det finns verkligen något som passar alla och om man är en person som inte äger så många sexleksaker erbjuder den här kalendern något av ett perfekt ”starter kit” som ger dig produkter för alla ändamål så att du kan hitta just din favorit.

Dessutom är kalendern riktigt prisvärd. För 900:- får du en mängd produkter som annars skulle kostat 3 000:-

Om du är en av de lyckliga få som lyckades lägga vantarna på en av Sinfuls julkalendrar förra året innan de tog slut skulle jag rekommendera att du väljer Sinfuls andra julkalender i år – Sinful Deluxe Julkalender 2020.

Sinful julkalender för vuxna
Sinful Classic Julkalender 2020
Sammanfattning
Sinful Classic Julkalender är ett måste för att framkalla en äkta julstämning 2020
Utformning
90
Användning
90
Känsla
90
Rengöring
80
Prisvärdhet
98
Läsarbetyg0 Betygsätt
0
Passar dig som
Har sexleksaker sedan tidigare
Är nybörjare när det kommer till sexleksaker
Vill krydda sexlivet med din partner
Passar inte dig som
Köpte Sinfuls julkalender 2019
90
LUSTFYLLT
Vill du också köpa Sinfuls julkalender till ett bra pris?