Jag vet inte riktigt varför, men jag avskyr kyla! Att gå runt och huttra i lägenheten trotts dubbla filtar och element på max är verkligen inte min grej. Inte heller att gå utanför dörren och känna hur kylan får huden i mitt ansikte att smärta! Som tur är finns det en tillverkare av helt unika sexleksaker där ute som sympatiserar med mitt förakt mot kyla – SenseMax! Tack vare dem har jag fått möjligheten att värma upp mig själv på ett helt nytt sätt (bokstavligt talat), med deras nya vibrator SenseVibe Warm.

varm-vibrator

SensVibe Warm är en uppladdningsbar vibrator som blir varm när du aktiverar den.

Förmodligen har du inte hört om SenseMax tidigare, en förhållandevis liten tillverkare av intima livsstilsprodukter med ett litet men oerhört imponerande utbud av leksaker för både kvinnor och män. Deras take på sexleksaker är att göra dem eleganta, moderna och smarta. Högteknologiska sexleksaker helt enkelt.

Först och främst, förpackningen till SenseVibe Warm är helt utsökt. Som du vet, om du är en trogen läsare av Lustfyllt, har jag öppnat min beskärda del av sexleksaksförpackningar vid det här laget. Nästan varje gång blir jag imponerad av hur mycket omsorg och eftertanke som lagts ner på att göra förpackningarna tilltalande, men SenseVibe Warm är i en klass för sig. SensMax kammade hem A’Design Award 2017 Platinum, and red dot award under 2017 för sin innovativa produktdesign och det syns verkligen på produktförpackningen också.

Lådan är tillverkad i stadig hårdpapp, med stilrena och vackra illustrationer av SenseVibe Warm på utsidan tillsammans med lite kort information om sexleksaken. När du öppnar upp lådan möts du av en liten ”flik” som fälls ut och berättar för dig hur SenseVibe Warm fungerar.

Vibratorn med den snyggaste förpackningen

Under fliken ligger en magnifik vit ask med ljuvliga linjer. Detta är förvaringslådan för din SenseVibe Warm som du även kommer använda som en typ av laddstation för leksaken. Öppnar du locket på asken uppenbaras den vackra vibratorn för dig, perfekt nedsjunken i sin form av hårdplast som håller leksaken i ett säkert grepp.

Jag hittar verkligen inte ord för den här asken. Det känns på riktigt som att Apple eller annat teknikföretag designat den från grunden och upp. Du skulle aldrig kunna tro att det ligger en sexleksak inuti genom att titta på den. Inte ens om du lyfter på locket skulle du misstänka att det du ser är en sexleksak. Designen är verkligen stilren och diskret, samtidigt som den är utsökt smakfull. Asken är även i perfekt storlek för att få plats i din väska om du är på resande fot.

Ytterligare i lådan finns en laddkabel (som är i klassiskt USB-format) samt en instruktionsbok för hur du använder din SenseVibe Warm.

Det som gör SenseVibe Warm till en unik vibrator (förutom den utsökta och futuristiska designen) är en uppvärmningsfunktion som döljer sig djupt under det sammetslena lagret av medicinskt silikon. Genom att aktivera din SenseVibe Warm uppnår den en temperatur på ~43 grader, vilket ska skapa en varmt och behaglig känsla när du för in den i dig.

Utöver värmefunktionen döljer det sig även två vibratorer i SenseVibe Warm. En vibrator sitter ute i den tjocka toppen av leksaken, den andra i den utbuktande basen som ska ligga mot klitoris.

Kontrollerna är barnsligt enkla. Med en + och – knapp vid basen ändrar du intensitet på vibrationerna och bläddrar mellan de 8 olika vibrationsmönstren som finns inprogrammerade i vibratorn.

snygg-vibrator

SensVibe har en fyllig topp som pressar perfekt mot G-punkten.

SenseVibe Warm är (som alla respektabla vibratorer) uppladdningsbar, men inte nog med det. SenseVibe Warm laddas dessutom trådlöst genom att du lägger den i sin vackra ask som sedan pluggas in i din dator eller annan tillgänglig USB-port. Den trådlösa laddningen är inte bara en gimmick. Den möjliggör ett heltäckande lager av silikon runt hela leksaken. Helt fri från hål eller skarvar som kan gömma oönskade bakterier. Det tar 6 timmar att ladda SenseVibe Warm helt full, vilket är en överdrivet lång tid i min mening. Därefter får du ut 1½h lektid innan den måste laddas igen.

Nåja, hur känns SenseVibe Warm då? Jo, i handen känns den silkeslen och helt underbar. Så följsam! Alla linjer är som vågor, helt utan skarpa kanter. Toppen av vibratorn är tjock och fyllig för att kunna stimulera din G-punkt så skönt som möjligt. Halsen är något smalare och aningen böjbar för att kunna anpassa sig till just din kropp. Jag kände en trånande längtan efter att få känna SenseVibe Warm inuti mig så fort jag plockade upp den och höll den i mina händer.

Efter min första användning känner jag mig inte riktigt lika nöjd och tillfredsställd som jag först antog att jag skulle göra. För mig är SenseVibe Warm lite som att få hem en riktigt stilig kille med gudomligt vältränad kropp som sedan visar sig vara högst medioker i sängen. Ett riktigt tråkigt ligg helt enkelt. Vibratorn i toppen av SenseVibe Warm är stark nog att stimulera även den mest okänsliga klitoris, vilket är bra. Kruxet är bara att den ska stimulera insidan av slidan. G-punkten. Vilket den lyckas mindre bra med. Jag känner mig uppfylld, men vibrationerna är helt enkelt för klena för att ge någon direkt G-punktsorgasm. Men, tänker du, sitter det inte en till vibrator i SenseVibe Warm som ska stimulera klitoris samtidigt? Jo, det gör det. Tyvärr är denna vibratorn något för klen och dåligt placerad för att lyckas stimulera min klitoris. Jag var tvungen att plocka fram en bulletvibrator och lägga mot klittan för att komma hela vägen till orgasm, vilket jag inte tycker ska behövas.

Passformen kunde varit bättre

Halsen på SenseVibe Warm är som sagt aningen flexibel, men ändå känns det som att leksaken är formad efter en helt annan kvinnokropp än den jag har. För jag in dildon hela vägen når klitorisvibratorn fortfarande inte hela vägen fram till klittan. Vad som först ser ut att vara en perfect fit visar sig vara helt fel och det finns inget smidigt sätt att lösa det på. Vilken besvikelse.

Efter ett par försök vid olika tillfällen blev det skönare att använda SenseVibe Warm, men jag kände mig fortfarande inte helt tillfredsställd. Allt med SenseVibe Warm känns så innovativt. Vilken miss att falla på målsnöret genom att inte göra själva användningen av SenseVibe Warm lika innovativ. Man ska väl inte behöva ”lära” sig att använda en sexleksak? Det ska bara kännas rätt.

SensVibe Warm ger en härligt varm känsla

Värmen då? Ger den någon extra stimulans? Ja, det gör den. Faktum är värmefunktionen är min favoritfunktion på den här sexleksaken. Det är en härlig och verklighetstrogen känsla att känna hur något varmt glider in i dig och fyller upp dig. Samtidigt kanske inte värmefunktionen gör sig bäst i en leksak som består av silikon, eftersom silikon aldrig blir riktigt kallt och snabbt absorberar värme från sin omgivning. Värmefunktionen hade absolut gjort sig bättre i leksaker av plast, metall eller glas. Jag har en butt plugg av stål som jag älskar att använda, men att behöva värma upp den med händerna och munnen i 6 minuter varje gång innan användning känns drygt och avtändande. Tänk om den här värmande funktionen fanns i min butt plugg istället? Aja, en tjej kan ju alltid drömma…

Allt som allt är SenseVibe Warm en bra sexleksak som absolut har förmågan att ge dig en orgasm om du lägger toppen av vibratorn mot klittan. SenseVibe Warm är också lite av en besvikelse, eftersom allt ifrån förpackningen till förvaringsasken och utseendet på leksaken skapar ett så otroligt attraktivt första intryck och höjer förväntningarna till en nivå som blir omöjliga att förverkliga. Jag hoppas verkligen att SenseMax släpper en uppdaterad version, kanske en SenseVibe Warm 2.0 som har en förbättrad klitorisvibrator och annan utformning som passar fler kvinnors kroppar.

Det heltäckande silikonlagret gör SenseVibe Warm vattentät och därför extremt lätt att rengöra.

SenseVibe Warm
SenseVibe Warm
För mig är SenseVibe Warm lite som att få hem en riktigt stilig kille med gudomligt vältränad kropp som sedan visar sig vara högst medioker i sängen.
Utformning
58
Användning
71
Känsla
52
Rengöring
90
Prisvärdhet
66
Passar dig som
Passar inte dig som
67
Lustfyllt