Läsarbetyg136 Betygsätt
59
92
LUSTFYLLT
Vill du också köpa en Satisfyer Pro 3?

Med miljoner sålda enheter är Satisfyer den populäraste sexleksaken sedan… ja… någonsin! Deras första modell var den fösta sexleksaken någonsin att utnyttja lufttryck istället för vibrationer, vilket gav kvinnor världen över en helt ny och spännande klitorissensation att njuta av. För varje ny modell som Satisfyer släppt har deras popularitet ökat, vilket gör att förväntningarna på deras nyaste modell – Satisfyer Pro 3 – nu är högre än någonsin! Kommer Satisfyer fortsätta skriva sin framgångssaga, eller blir den här modellen ett abrupt slut på historien? Tack vare Oliver&Eva har jag fått möjlighet att ta reda på vad Satisfyer Pro 3 går för och nu tänker jag berätta allt för dig!

Satisfyer Pro 3

First thing first – förpackningen. Satisfyer fortsätter leverera sina produkter i mycket blygsamma pappersförpackningar. Att packa upp Satisfyer 3 Pro känns sannerligen inte som någon upphetsande aktivitet. Leksaken ligger tryggt försjunken i ett lager av plast tillsammans med en instruktionsbok och USB-kabel – det är allt. Å andra sidan, vad mer behöver man? Ett extra munstycke hade varit betryggande. Satisfyer räknar tydligen med att alla storlekar och typer av klitoris for plats i samma munstycke – tveksamt, men okej. En snygg förvaringspåse så man kan bära med sig leksaken i väskan utan att den samlar massa ludd hade också varit en välkommen detalj. Nåja, vad är väl en bal på slottet!

Hur känns Satisfyer 3?

Desto mer upphetsande är det att känna Satisfyer 3 Pro i handen. Till skillnad från tidigare modeller av plast har deras nya modell ett silkeslent lager av svart kroppssäkert silikon över sig, vilket gör att lyxkänslan infinner sig med en gång. Satisfyer Pro 3 känns skön mot huden. En metallisk ring av rose gold skiljer munstycket från kroppen, vilket gör den sköna känslan av lyx än mer påtaglig – riktigt imponerande.

Satisfyer 3 pro provat

Satisfyer 3 Pro är uppföljaren till den prisbelönta och revolutionerande sexleksaken Satisfyer 2

Hur laddar man Satisfyer?

Satisfyer 3 Pro laddas genom en magnetisk USB-sladd, vilket innebär att du kan ladda leksaken nästan vart som helst förutsatt att du har sladden med dig. Jag väntar fortfarande med stor iver på att tillverkare av sexleksaker ska börja använda sig av samma anslutningar som mobiltelefoner och många andra elektroniska manicker. Hur smidigt hade det inte varit att använda samma laddare till datorn, mobilen och sexleksaken? Aja, den här magnetiska laddningen gör i alla fall Satisfyer 3 Pro vattentät vilket är ett enormt plus när det kommer till både användning och rengöring.

Satisfyer 3 Pro kontrolleras genom tre väl dolda knappar. Nytt med den här modellen av Satisfyer är att lufttrycksvågorna kompletteras med en vibrationsfunktion, vilket ger två dimension av stimulering. Om du aldrig upplevt känslan av Satisfyer Air Pulsation Technology är det jämförbart med mjukt oralsex. Det silikonbelagda munstycket på Satisfyer omfattar det känsliga området du pressar det emot och pulserar sedan med sugande effekt vilket ökar blodflödet till det känsliga området. Det resulterar ofta i en mer känslig klitoris, i motsats till den skarpa och nästan bedövade känslan som vissa vibratorer skapar.

Satisfyer har 11 luftpulsalternativ och 10 vibrationsmönster med varierande styrka. Du som läst mina recensioner tidigare vet att jag inte är ett fan av olika mönster av vibrationer. Jag är nöjd så länge jag kan reglera intensiteten på stimuleringen.

Hur känns en lufttrycksvibrator?

Jag har upplevt känslan av Satisfyers pulserande sugande tidigare, vilket gör mig lite partisk i den här recensionen. Grejen med lufttrycksvibratorer är att de medför en helt ny känsla – på gott och ont. Om man är en kräsen användare kan det ta ett bra tag innan man lär sig njuta av den helt nya känslan. Detta har lett till väldigt polariserade åsikter om Satisfyers sexleksaker där många antigen avskyr eller älskar dem.

Jag har redan tränat mig själv grundligt i att använda Satisfyer 2 Pro och andra lufttrycksvibratorer, jag skulle nästan säga att jag doktorerat i ämnet med mina skrivna avhandlingar här på LUSTFYLLT. Med andra ord kom jag snabbt in i njutningen när jag testade Satisfyer 3 Pro – känslan var familjär men ändå annorlunda.

Jag kunde definitivt få en orgasm väldigt kvickt med sug-funktionen. Den känns aningen starkare än på föregående modeller, även om du kan reglera intensiteten i flera steg. Knapparna var lätta att komma åt och efter lite träning och memorering var det ingen konst att reglera inställningarna precis som jag ville under den intima stunden.

Silikonkanterna på munstycket är mjuka, men aningen tjocka. Det gjorde det svårt för mig att ”hitta rätt”. Det kan också bero på att jag är van vid att använda andra liknande leksaker med smalare och mer ”träffsäkra” munstycken. Träning ger färdighet och jag tror att med tillräckligt mycket övning kan de flesta lära sig att hitta rätt med Satisfyer 3 Pro.

Är det värt att köpa Satisfyer 3 om man har Satisfyer 2?

Den nya funktionen som gör det värt att uppgradera från en Satisfyer 2 till en Satisfyer 3 Pro är som sagt vibrationerna. Personligen tycker jag inte att enbart vibrationerna var tillräckliga för att nå orgasm, men det är inte så konstigt. Detta är ju trots allt ingen vibrator, det är en lufttrycksvibrator och tillsammans med det pulserande lufttrycket spelade vibrationerna en fantastisk bi-roll!

Hur använder jag Satisfyer?

När jag använde Satisfyer kände jag att jag fick ut mest njutning av Satisfyer 3 Pro när jag mjukstartade med endast lufttrycksvibrationerna och adderade vibrationerna allt eftersom jag kom närmare. Vid flera tillfällen upplevde jag mina orgasmer som betydligt starkare och långvariga av Satisfyer 3 Pro, jämfört med tidigare upplevelser med vibratorer. Dessutom gör Satisfyer 3 Pro det möjligt för mig att fortsätta min intima stund med fler orgasmer efter varandra, något jag har problem med när jag använder vanliga vibratorer som gör min lilla böna helt bedövad efter ett tag. Satisfyer 3 Pro gör mig snarare mer och mer känslig efter varje orgasm.

Är Satisfyer 3 vattentät?

Eftersom Satisfyer pro 3 är vattentät är det en barnlek att rengöra Satisfyer 3 Pro. Munstycket går inte att ta av, men för mina hygienbehov räcker det gott och väl med att skölja hela leksaken under varmt vatten efter användning. Ibland sätter jag även igång leksaken under vattnet för att får den riktigt ren rakt igenom.

Satisfyer-Pro-3-VibratingSå, fortsätter framgångssagan för Satisfyer? Svaret är ja! Satisfyer 3 Pro är en mycket värdig uppföljare till Satisfyer 2, med extra lyxkänsla och ökad potential att orsaka riktigt sköna orgasmer på löpande band. Dessutom är Satisfyer 3 Pro riktigt prisvärd om man jämför med andra lufttryckvibratorer från till exempel Lelo eller Womanizer.

Jag är faktiskt så nöjd att jag kommer belöna Satisfyer 3 Pro med LUSTFYLLTs emblem; LUSTFYLLT Rekommenderar! Så, stort grattis till Satisfyer för en fantastisk produkt och stort grattis till dig som springer iväg och köper en nu med en gång!

Är Satisfyer 3 en bra sexleksak?

Till dig som aldrig provat en lufttrycksvibrator vill jag säga följande; för att maximera dina chanser att nå orgasm måste du ge dig själv lite tid. Det finns en viss inlärningskurva med lufttrycksvibratorer, vilket kan vara frustrerande om allt du vill är att få ditt livs bästa orgasm straight out the box. Men, det kommer förmodligen vara värt det i slutändan. Jag vill också säga att lufttrycksvibratorer riktar sig till oss med känslig eller överkänslig klitoris. Med andra ord; om du är en person som använder en kraftig wand-vibrator på högsta intensitet till vardags finns risken för att du kommer bli ”underväldigad” av en Satisfyer 3 Pro.

Äger du en Satisfyer 3 Pro? I så fall vill jag väldigt gärna höra vad du tycker om den! Nedan kan du lämna en alldeles egen snygg recension av Satisfyer 3 Pro för att hjälpa våra andra läsare att hitta rätt. En åsikt är aldrig representativ för oss alla, så ju fler vi är desto mer rättvis bild av Satisfyer 3 Pro kan vi skapa.

Satisfyer Pro 3 Vibration
Satisfyer Pro 3
Satisfyer Pro 3 behövs i varje kvinnas liv - så enkelt är det.
Utformning
95
Användning
85
Känsla
88
Rengöring
98
Prisvärdhet
95
Läsarbetyg136 Betygsätt
59
Passar dig som
Har provat lufttryckvibratorer tidigare
Har känslig klitoris
Vill lära dig njuta på ett nytt sätt
Inte tycker om vibratorer
Vill ha en diskret sexleksak
Passar inte dig som
Är allt för van vid vibratorer
Föredrar penetration
92
LUSTFYLLT
Vill du också köpa en Satisfyer Pro 3?