qoBPaVjIrII
Läsarbetyg30 Betygsätt
61
87
LUSTFYLLT

Lush 2 (även känd som den där rosa lilla svansen som sticker ut mellan låren på webcam-modeller) är den senaste vibratorn från tillverkaren Lovense som alla pratar om just nu. Tack vare marknadsföringsteamet på Lovense har jag fått möjligheten att testa deras senaste mästerverk och verkligen ta reda på what the fuzz is all about.

Först och främst, vad är Lovense Lush?

Lovense Lush är en äggformad vibrator som kontrolleras med hjälp av Lovense officiella app. Den första modellen av Lovense Lush blev en dundersuccé men fick även en hel del kritik av användare som upplevde anslutningsproblem mellan mobilen och vibratorn. Dessutom var on/off -knappen för vibratorn ostrategiskt placerad på vibratorns kropp (den del av vibratorn som förs in i slidan) vilket innebar att användare behövde ta ut vibratorn från slidan för att avaktivera den, eller för att återansluta vibratorn till mobilappen.

Lovense Lush 2 är uppföljaren till den första modellen och sägs ha uppdaterats på många fronter för att rätta till alla problem som användarna upplevde med föregångaren men också bidra med nya funktioner som gör upplevelsen ännu bättre!

Lovense Lush 2

Lovense Lush 2 kommer paketerad i en liten ask av papp som inger en känsla av högteknologiska funktioner snarare än lyx och fashion. Det känns verkligen som att man köpt en ny datormus när förpackningen öppnas. Inuti asken ligger Lovense Lush 2 i säkert förvar, nedsjunken i en form av mjukt skumgummi som skyddar leksaken under transport. Ett par instruktionsböcker och en laddningskabel, sedan är asken tom. Minimal design och ett stilrent utförande verkar vara Lovense motto.


All hålla Lovense Lush 2 i handen är en upplevelse utöver det vanliga. Ytan är silkeslent formad i kroppsäkert silikon med strömlinjeformad kropp och den cerisa färgen poppar verkligen! Allt inger en hög känsla av kvalitet.

Själva vibratorn sitter i den något äggformade kroppen som förs in i slidan där den stimulerar g-punkten. Därtill har Lovense Lush 2 en lång kurvad svans som innehåller den antenn som skickar signaler mellan vibratorn och mobiltelefonen. Att ha antennen på utsidan av kroppen är ett riktigt smart val eftersom det gör signalstyrkan på Lovense Lush 2 avsevärt mycket starkare jämfört med andra trådlösa vibratorer som placerar antennen tillsammans med vibratorn inuti slidan. Dessutom har Lovense förflyttat den tidigare missplacerade on/off -knappen till svansens topp där man lätt kommer åt den och kan styra vibratorn utan att behöva avlägsna den från slidan – underbart!

Allt som allt kan man verkligen se att Lovense lyssnat noga på sina kunder och anpassat Lush 2 efter deras önskemål. Jag kan inte tänka mig hur Lovense skulle kunna gjort ett bättre jobb med att utforma Lush 2.

Hur fungerar Lovense Lush 2?

Man kan använda Lovense Lush 2 genom att kontrollera vibrationerna med den fysiska knappen på svansen. Ett långt tryck aktiverar leksaken, sedan ”bläddrar” man igenom 3 olika intensiteter av vibrationer och 4 olika vibrationsprogram med ytterligare klick på knappen. Smidigt och enkelt, men absolut inte det bästa sättet att använda Lovense Lush 2 på. För att låsa upp den riktiga krafter och alla underbara möjligheter med Lovense Lush 2 behöver man ladda ner deras officiella app till mobilen. Självklart finns appen till både iOS och Androidanvändare!

Appen ger tydliga instruktioner om hur man ansluter Lovense Lush 2 till mobilen och jag måste säga att det är en lekande enkel procedur, även om man är så teknologiskt handikappad som jag. Appen hittar vibratorn blixtsnabbt och alla menyval i appen är väldigt intuitiva. Vem som helst kan verkligen använda Lovense Lush 2 tillsammans med appen!

Väl ansluten till telefonen kan man göra ett par spännande saker med Lovense Lush 2:

Väckarklocka

Om du (precis som jag) hatar att vakna av ett ljudande alarm när det är dags att gå upp på morgonen kan Lovense Lush 2 erbjuda en mer lustfylld start på dagen. Med hjälp av appen kan du nämligen ställa in ett alarm på telefonen som gör att vibratorn långsamt börjar surra när det är dags att gå upp. Med andra ord så för du in Lovense Lush 2 i dig innan du lägger dig, sedan vaknar du upp på morgonen av masserande vibrationer inuti fiffi – halleluja! Efter att ha provat den här funktionen kan jag helt ärligt säga att det inte är så galet som det låter. Faktum är att jag använt Lovense Lush 2 som väckarklocka den senaste veckan utan en enda tanke på att någonsin gå tillbaka till en pipande alarmsignal igen. En oväntad grej som verkligen får mig ur sängen illa kvickt är den akuta känslan av att behöva kissa när Lovense Lush 2 börjar vibrera strax intill en välfylld blåsa på morgonen – hey, what ever works, right?

Ljudaktivering

Lovense Lush 2 har förmågan att vibrera i synk med olika ljudkällor. Låt mig förklara; vibratorn kan bland annat pulsera i takt med låtar från din Spotifly-spellista eller ljud från omgivingen du befinner dig i. Detta är en funktion som definitivt gör musiklyssnandet till en mer njutfull upplevelse, speciellt om du lyssnar på musik när du är ute och shoppar eller sitter i bussen/bilen på väg till jobbet. Tänk dig själv att du lyssnar på den där sången som du inte kan få nog av för tillfället och varje gång den bästa delen av låten spelas masseras din g-punkt med härliga vibrationer. Alltså, fatta upplevelsen. Det är något som alla individer med slida bara måste uppleva.

Manuell kontroll

Lovense-appen har ett läge där man enkelt kan dra fingret upp och ner över skärmen för att på så sätt kontrollera vibrationerna. Ju hastigare man drar fingret över displayen, desto snabbare och mer intensiva blir vibrationerna. Denna funktionen är perfekt att använda tillsammans med en partner, eftersom det gör stimulansen väldigt oberäknelig vilket kan bidra med lite extra excitement när ni är ute tillsammans på allmänna platser. Du kan dessutom ”spela in” rörelser du gör på skärmen och sedan ”spela upp” dem vid ett senare tillfälle. Med andra ord kan du skapa egna vibrationsmönster utöver de som följer med vibratorn.

Vibrationer från vart som helst

Lovense-appen fungerar som så att du och/eller din partner registrerar varsitt konto. Sedan kan du bjuda in din partner att kontrollera vibratorn via appen på sin mobil vart han än befinner sig! Det kan låta rörigt, men det är verkligen enkelt att ge din partner chansen att stimulera din g-punkt från vilken plats i världen som helst. Dessutom innehåller appen en chatt-funktion så att du och din partner kan skriva och se varandra i appen samtidigt som ni leker med varandra. Denna funktionen är den absolut viktigaste i min mening, eftersom den möjliggör lustfyllda lekar tillsammans med en partner som inte finns i samma rum eller ens i samma land som dig! Perfekt funktion för par som har ett distansförhållande eller befinner sig långt ifrån varandra för tillfället.

Webcam-kompatibel

Den sista stora funktionen som bidragit mycket till att Lovense Lush 2 blivit så populär är möjligheten att koppla upp vibratorn till datorn och sedan låta användare kontrollera vibratorn genom internet. Modeller som gör cam-shows ses ofta ha en cerise liten svans mellan låren och det är just Lovense Lush 2 som modellen låter tittarna stimulera henne. Beroende på vilken cam-site som man använder sig av för att sälja shower till sina tittare finns det olika möjligheter, en av dem är att få Lovense Lush 2 att vibrera i takt med att tittarna ger modellen dricks. Mer dricks = kraftigare vibrationer = en hetare show att titta på. Om man funderar på en liten karriär som cam-modell är Lush 2 definitivt en sexleksak som kommer inbringa mer pengar från tittarna och mer njutning till modellen. Det finns helt enkelt ingen annan vibrator på marknaden just nu som erbjuden den här möjligheten!

Lovense Lush 2 är den bästa parvibratorn på marknaden

Även om Lush 2 mycket väl kan användas på egen hand som vilken annan vibrator som helst, genom att lägga din mot klitoris eller bröstvårtor, är den speciellt utformad för parlekar.

Trådlös vibrator på allmänna platser

Att bära Lush 2 i klädbutiken, under restaurangbesöket eller hemma hos svärföräldrarna samtidigt som din partner har kontrollen att stimulera din g-punkt i hemlighet när som helst är en upplevelse som kan få vilket sexliv som helst att tända till och växa till helt nya, hisnande höjder.

Trådlös vibrator under sex

Lovense Lush 2 fungerar också utmärkt under sex. Den runda vibrerande kroppen fyller upp slidan fantastiskt skönt och pressar verkligen exakt rätt mot g-punkten oavsett vilken position man intar, vilket gör att den passar perfekt under oralsex. Gå ner på din partner och ge honom eller henne kontrollen att samtidigt driva dig till sexuellt vansinne med mobilen. Ännu mer intensiv blir känslan om du har Lovense Lush 2 inuti dig samtidigt som din partner glider in i dig analt, faktum är att vibrationerna från Lush 2 är så kraftiga att även din partner kan njuta av vibrationerna när han är inuti dig – amazing!

Är Lovense Lush 2 skön att använda?

Den vibrerande motorn i Lovense Lush 2 är både kraftfull och tyst. Den levererar en mullrande typ av vibrationer, vilket är perfekt för g-punkten som ofta behöver lite hårdare tag än klitoris. Faktum är att Lush 2 är den enda g-punktsvibratorn någonsin som nästan givit mig en fontänorgasm. När den pressar mot precis rätt ställe och vibrationerna är på högsta intensitet känner man verkligen en helt ny typ av orgasm byggas upp inom en.

Formen på Lush 2 är också oerhört bekväm. När jag använt den som väckarklocka har jag aldrig haft några problem att somna. Jag glömmer av att den sitter där den sitter väldigt fort när vibrationerna inte är aktiverade.

En sista detalj som kanske inte är så märkvärdig för andra, men ändå känns värd att nämna för mig är ”svansen” som är lätt kurvad istället för rak. Böjningen gör att Lush 2 inte syns från utsidan om man bär vibratorn på en allmän plats eller går omkring i trosor hemma. Det finns lixom ingen påtaglig ”bula” som står ut under trosorna, vilket kan vara fallet med andra trådlösa vibratorer (som till exempel We-Vibe).

Lush 2

Böjningen gör att Lush 2 inte syns från utsidan om man bär vibratorn på en allmän plats eller går omkring i trosor hemma.

Uppladdningsbar parvibrator

Lovense Lush 2 är såklart 100% vattentät, vilket innebär att du kan använda den i duschen, i badkaret och under riktigt blöta sexsessioner utan problem. Dessutom blir rengöringen hur lätt som helst!

Lush två laddat enkelt via den medföljande USB-sladden. Tyvärr finns det inget standardiserat USB-gränssnitt på Lush 2. Istället finns det ett litet hål som man penetrerar med sladden för att ladda leksaken. Lite bökigt, eftersom man måste ha med sig sladden om man vill ladda den på resande fot. Man behöver dock inte oroa sig för att juicen i batteriet ska ta slut under lekstunderna. Lush 2 laddas oerhört fort och en full laddning räcker till nästan 3 timmar av lek och bus.

Hur är det med räckvidden då? Jo, den är helt okej! Jämfört med We-Vibe Sync eller andra trådlösa parvibratorer har Lush 2 helt klart en överlägsen räckvidd. Under testandet kom jag och min partner fram till att ~12 meter är maxräckvidden om man ansluter till vibratorn via Bluetooth. Räckvidden halverades dock (~7 meter) när jag satte mig ner, vilket inte är så konstigt eftersom antennen då lätt täcks av hud och lager av kläder.

Sammanfattning av min tid med Lovense Lush 2

Lovense har verkligen lyckats tillverka en absolut magisk produkt. Lush 2 är utan tvekan den bästa parvibratorn på marknaden just nu, med kraftigast vibrationer, längst räckvidd, mest lättanvända app och flest funktioner. Ibland önskar jag att det fanns en liten del av vibratorn som stimulerade klitoris också, men man kan inte få allt. Dessutom kan Lush 2 användas som klitorisvibrator om man är villig att hålla den mellan sina fingrar.

Om Lovense jobbar på en Lush 3 hoppas jag att de lägger ner lite mer tid och omtanke på förpackningen. Det hade inte skadat att få den lite mer smakfullt levererad. Även om motorn i Lush 2 är stark så hade det också varit spännande att se en riktigt riktigt stark vibrator i Lush 3. Det kan helt enkelt inte bli för kraftiga vibrationer mot g-punkten – beat that sucker up!

Jag rekommenderar Lovense Lush 2 till alla par som önskar att krydda sitt sexliv med något extra. Denna parvibratorn kommer locka fram en erotiskt laddad stämning hos vilket nybörjarpar som helst och superladda alla sexliv som redan är maxade.

Lovense Lush 2 recension
Recension: Lovense Lush 2
Lovense Lush 2
Lovense Lush 2 är den bästa parvibratorn på marknaden just nu, med mängder av funktioner som lockar till flera timmar av lustfylld lek.
Utformning
90
Användning
96
Känsla
80
Rengöring
95
Prisvärdhet
74
Läsarbetyg30 Betygsätt
61
Passar dig som
Har en partner
Vill krydda sexlivet
Vill bli upphetsad på allmänna platser
Tycker om kraftiga vibrationer
Passar inte dig som
Tycker att klitorisstimulans är ett måste
Är priskänslig
87
LUSTFYLLT