inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Pride Dildo

Pride Dildo är en penisformad dildo, helt tillverkad i kroppsäkert silikon. Den kommer i två regnbågsfärgade utföranden – en omskuren modell med pung och en längre och smalare modell utan. Tack vare sexbutiken sexleksakeroutlet har vi fått möjlighet att testa denna färggranna sexleksak och verkligen ta reda på om det gömmer sig någon lustfylld skatt i slutet på regnbågen!

Pride Dildo kommer i en stilren – nästan kliniskt vit – förpackning. Framsidan består av ett stort penisformat fönster där man kan se själva produkten – den regnbågsfärgade dildon! Den modell jag har framför mig i skrivande stund har en väldigt realistisk form. Alla delar av ”paketet” finns med, hela vägen från ollonet till pungen.

Hur käns pridedildon?

Att hålla Pride Dildo i handen är en skön känsla! Silikonet är ganska styvt, men ändå ganska förlåtande när jag försöker böja den med händerna. Styvheten är något hårdare än ett riktigt stånd, vågar jag säga utifrån mina egna erfarenheter! Formen är som sagt väldigt realistisk, vilket är ett stort plus. Första intrycket är att storleken är perfekt för mig. På lådan står det att Pride Dildo är 20 centimeter lång och har en omkrets på 14 centimeter vilket verkar stämma när jag kontrollerar uppgifterna med mitt måttband!

Färgerna är den här dildons unika säljpunkt! Dildon skriker med sina sex olika färger sorterade i regnbågsordning från ollon till pung. Rent praktiskt fyller inte färgerna någon större funktion, kanske kan de fungera som en typ av måttstock för hur djupt in/ner/up man kan ta den här dildon i valfri kroppsöppning? Pride Dildo är mer en fyndig politisk produkt för människor som på olika sätt sympatiserar med den internationella Pride-rörelsen – precis som vi här på Lustfyllt gör! Jag vill kunna skriva att Pride Dildo är ett fint sätt att stödja den internationella Pride-rörelsen ekonomiskt, men det kan jag inte göra – tyvärr! Tillverkaren av Pride Dildo har egentligen inga kopplingar till Priderörelser någonstans i världen och skänker således inget av vinsten till dessa rörelser. På så sätt är Pride Dildo inget mer än en smart och färggrann affärsidé.

Pride Dildo har en sugpropp i ändan som fäster väldigt bra på både torra och fuktiga ytor. Sugproppen gör det också möjligt att fästa dildon i de flesta strap-ons för alla avancerade sexare där ute!

Jag har använt dildos tidigare, men ingen som har en såhär verklighetstrogen form! Mina förväntningar var att en såhär detaljrik dildo skulle kännas som äkta vara, vilket delvis stämde!
Under kvällen tog jag med mig Pride Dildo hem från kontoret och satt läge med den i handen framför datorn. Sugproppen fäster väldigt bra på skrivbordet och böjer man dildon åt ena hållet och släpper står den fast kvar och svajar från sida till sida en bra stund – väldigt avstressande på något sexigt vis!

Innan jag somnade valde jag att ge den Pride Dildo en chans. Eftersom jag inte kan komma i närheten av orgasm om inte min klitoris får sitt plockade jag även fram liten vibrator från min byrålåda och la på sängen.

5 minuter senare hade jag kommit en bra bit in i min lustfyllda stund och jag kunde då hantera hela dildons längd! Längden är verkligen helt perfekt för mig – kunde inte varit bättre! Jag kan inte säga att alla vener och andra detaljer på dildons kropp kändes av under min lustfyllda stund, men Pride Dildo gav mig ändå en underbar uppfylld känsla. Efter ytterligare fem minuter kände jag mig lite upprymd och bestämde mig därför att fästa dildon på väggen som min säng står intill. Sugproppen fastnade bra på den tapetserade väggen och efter lite höjdkorrigering kunde jag backa min bakdel mot väggen och låta Pride Dildo glida in bakifrån – en vinnande ställning! Efter några stötar kunde jag inte hålla tillbaka orgasmen längre. Precis innan orgasmen slog ut i full blom släppte jag vibratorn och lät dildon ta mig den absolut sista millimetern. Efter att vågorna av njutning lagt sig sjönk jag ner på mage i sängen, rätt utmattad och aningen svettig.

Är pridedildon skön att använda?

Jag hade så gärna somnat på mage i sängen direkt efter orgasmen, men lamporna och datorn var fortfarande på i vardagsrummet. Bara att resa mig upp från den bekväma ställningen i sängen och stänga av allt. Jag passade även på att rengöra Pride Dildo, vilket gick som en dans! Pride Dildo är helt galet enkel att rengöra. På förpackningen står det att tvål och varmt vatten räcker – det stämde! Jag gav dildon ett snabbt litet hand job med tvål och dränkte den där efter under kranen. Några sekunder senare låg den och torkade på min lila handduk ovanpå toaletten.

Så, vem bör köpa den här Pride Dildon och är den värd pengarna? Storleken gör Pride Dildo perfekt för nybörjare som funderar på att köpa alldeles första dildo, eller kanske personer som inte haft så mycket penetrativt sex än. Den ödmjuka storleken gör också Pride Dildo till ett bra alternativ för par som vill prova på pegging eller andra strap-on-lekar!

Pride Dildo
Pride Dildo
Färgerna är helt underbara och dildon är ett litet konstverk i mina ögon. Om man är lika opryd som jag gör sig denna dildon ypperligt bra som ett politiskt statement i bokhyllan
Utformning
67
Känsla
67
Användning
76
Rengöring
90
Passar dig som
Tycker om penetration
Älskar Pride-rörelsen!
Uppskattar realism
Passar inte dig som
Är sverigedemokrat
75
Lustfyllt
Vill du köpa Pride Dildo till ett bra pris?