inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Je Joue Classic Bullet

En bulletvibrator är definitivt något som varje kvinna bör äga. De är diskreta i sitt utförande och enkla att använda, men har samtidigt oändligt många användningsområden. Bulletvibratorer är dessutom prisvänliga. Mycket njutning för pengarna helt enkelt.

En av världens främsta tillverkare av sexleksaker – Je Joue – har precis lanserat en liten kollektion av tre utsökta bulletvibratorer som vi har fått äran att testa och recensera här på Lustfyllt. Jag har fått möjligheten att lägga vantarna på Je Joue Classic Bullet – såhär bra är den!

Je Joue Classic Bullet kommer levererad i ett utsökt paket i tjock papp. Den är mer som en ask i violetta färger – perfekt nu när hösten är i full blom.

En lyxig bulletvibrator

När du lyfter av askens lock kommer du finna en USB-kabel för att ladda vibratorn, en manual och en lustig liten gummiögla som jag återkommer till senare. Självklart ligger också Je Joue Classic Bullet i asken och ser inbjudande ut.

Förpackningen är verkligen utsökt på alla sätt. Hela upplevelsen att packa upp den här underbara lilla vibratorn är full med förväntan och en stark känsla av lyx. Smakfullt och stilrent.

jejoue_bullet
Bulletvibratorn laddas smidigt via en USB-kabel som följer med i paketet.

Je Joue Classic Bullet är – som namnet föreslår – en väldigt klassisk bulletvibrator. Den har en enkel och avlång design med tre kontrollknappar längst ner. Med dessa kan du höja eller sänka vibrationernas intensitet och bläddra mellan de sju olika vibrationsmönster som kommer förprogrammerade. Ytan består av silkeslent och kroppssäkert silikon som känns minst sagt inbjudande när jag håller vibratorn i handen.

Je Joue Classic Bullet är totalt vattentät och uppladdningsbar – vilket är ett stort plus. Inte många tillverkare producerar bulletvibratorer som är uppladdningsbara, vilket är synd. Uppladdningsbara sexleskaker är både smidiga att använda och mer miljövänliga. Je Joue Classic Bullet laddas dessutom via en micro-USB-kabel, vilket är samma typ av kabel som många mobilladdare använder. Extremt smidigt att inte behöva bära med sig en speciell kabel för att få liv i sin lilla njutningsmaskin. Det tar 1 timme att ladda Je Joue Classic Bullet full med energi som räcker till 1½ timmes lustfylld lek – helt okej.

När du håller Je Joue Classic Bullet i handen kommer du verkligen känna att det är en kvalitetsprodukt du köpt. Många bulletvibratorer har en tendens att verka plastiga och billiga, men inte den här. Je Joue Classic Bullet är ett litet kvalitetsbygge av rang – helt klart!

Je Joue Classic Bullet har många användningsområden

Nu kommer vi till den lilla gummiöglan jag nämnde tidigare. Je Joue Classic Bullet kommer levererad med en slags ”sele” som gör att du enkelt och bekvämt kan fästa vibratorn runt två fingrar. Jag gillar den här tanken. Det gör användningen mycket mer avslappnad, speciellt om du har en partner som använder vibratorn på dig. Allt som behövs är att lägga handen mot området du vill stimulera och glömma bort att den är där. Perfekt om du vill hångla eller mysa på annat vis med din partner samtidigt som orgasmen jobbar sig närmare och närmare.

Vibrationerna från Je Joue Classic Bullet är kraftiga och då menar jag riktigt kraftiga. Att en så liten sak kan leverera så starka vibrationer är ett mysterium för mig.

Jag älskar hur den tunnare toppen gör att jag kan fokusera vibrationerna på ett litet område – som direkt på klitoris – för en kort stund, sedan lägga hela långsidan av vibratorn mot öppningen och klitoris samtidigt. Det går verkligen att variera stimulansen du får av Je Joue Classic Bullet.

Je Joue Classic Bullet
Je Joue Classic Bullet har en silkeslen yta av kroppssäkert silikon.

De olika vibrationsmönstren är också sköna, men kanske lite för retsamma för att driva mig hela vägen till orgasm. Att känna vibrationer som varierar i styrka i olika mjuka mönster känns mer som en förspels-grej för mig. Men, alla är olika och jag är säker på att det kan vara riktigt skönt att växla över till ett av mönstren när orgasmen känns riktigt nära!

Det som slår mig när jag använder Je Joue Classic Bullet – förutom den underbara känslan från vibrationerna – är hur extremt tyst den är. Speciellt med tanke på vilken kraft den levererar. Je Joue Classic Bullet skulle du kunna använda på en toalett eller i ett avskilt rumt utan att väcka uppmärksamhet från förbipasserande. Den låga ljudnivån gör att jag kan slappna av mer och fokusera ytterligare på den underbara känslan.

Kontrollerna är aningen svåra att aktivera när man väl håller på, men det är förmodligen bara en vanesak.

Rengöringen av Je Joue Classic Bullet är lika enkel som användningen. Skölj av den i ljummet vatten och låt den torka – inga problem.

Du kan köpa en bulletvibrator som fungerar utmärkt för strax över hundralappen idag, och kanske är det bäst att köpa en sådan om du aldrig använt en vibrator innan. Vibrationer är trots allt inget som alla kvinnor njuter av. Men, om du vet att vibrationer är din melodi är det definitivt en Je Joue Classic Bullet du ska lägga dina pengar på. Den är något dyrare än många av sina konkurrenter, men absolut prosvärd. Som jag skrev i början; mycket njutning för pengarna.

Je Joue Classic Bullet
Je Joue Classic Bullet
Den absolut bästa bulletvibratorn på marknaden just nu! Varje kvinna borde äga en Je Joue Classic Bullet.
Utformning
88
Användning
92
Känsla
85
Rengöring
95
Prisvärdhet
85
Passar dig som
Tycker om vibrationer
Vill ha en uppladdningsbar leksak
Vill ha en diskret leksak
Passar inte dig som
Har en väldigt känslig klitoris
Söker efter avancerade funktioner
89
Lustfyllt