inte-attraherad-av-partner

6 fel tjejer gör på Tinder

Visst finns det många fel killar gör på Tinder, men faktum är att det gamla talesättet It takes two to tango stämmer bra även på nätet. Inte ens den perfekta tjejtjusaren skulle nå framgång på Tinder utan lite hjälp från minst en vettig tjej, man kan inte lyckas med dejting på Tinder ensam. Det verkar som att tjejer på Tinder inte inser detta. Om jag ska vara helt ärlig så känns det som att tjejer på Tinder tror att det enda de behöver göra för att lyckas på Tinder är att ladda upp tre eller fyra lagom söta selfies och sedan vänta på att beundrarna ska flockas omkring dem. Visst, är du en såpass osäker tjej att du använder Tinder som ett verktyg för att höja självförtroendet genom billiga komplimanger från främlingar så kanske den strategin är framgångsrik, men är du en tjej som tar dig själv på lite mer allvar krävs det mer än så för att få kontakt med en schysst kille på Tinder.

Nu kanske du tänker att jag berättar lite väl uppenbara saker för dig. Kanske tänker du till och med något i stil med Varför läser jag ens detta, jag får många matchningar på Tinder! Då ska jag sätta eld på ditt lilla luftslott genom att påminna dig om att det inte är antalet matchningar på Tinder som är viktigast, det viktigaste är att få rätt matchningar! Du ska bli matchad med killar som du kommer ha superkul tillsammans med. Du ska bli matchad med killar som du har lite gemensamt med, men inte så mycket gemensamt att det blir tråkigt och förutsägbart. Du ska bli matchad med en riktigt bra kille, en vinnare! Förstår du mig nu? Bra, för nu kommer jag berätta för dig vilka tjejfel du förmodligen gör på Tinder som hindrar dig från att få matchningen som faktiskt betyder något.


Misstag tjejer gör på Tinder


Du visar fel bilder på Tinder

Bilder är en viktig del av Tinder. Bilder är en viktig del av all dejting som sker via nätet. Därför är det viktigt att du visar upp bra bilder för oss killar som passerar förbi din profil. Killar som faktiskt letar efter en vettig tjej på Tinder kommer kolla igenom alla dina bilder innan de sveper åt vänster eller höger, se därför till att du har en bra mångfald bland dina bilder. Visa inte upp fyra selfies på dig själv. Det är intetsägande, tråkigt och vi kommer svepa dig åt vänster med en gång. Visa heller inte upp bilder på landskap, hundar, katter eller hästar. Alla de sakerna kanske betyder massor för dig, men säger inte oss ett jota vilket gör att vi sveper dig åt vänster. Satsa på den vinnande bildtrion istället! En bild på ditt vackra ansikte, en bild där vi ser hela din kropp och en bild där du gör något du tycker om. Med det sagt, undvik den klassiska selfien från gymmet!

Du förväntar dig att killen ska skriva till dig först

Varför gör du det? Skulle det vara mindre nervöst för oss att skriva första meddelandet till dig? Visa att du är en tuff brud och ta kontroll över ditt eget öde. Har ni matchat med varandra så skriv till honom först och gör det fort. Det kommer imponera på honom och stärka ditt självförtroende på samma gång. Välkommen till år 2015, här är det inte killens uppgift att ta första dejtingsteget.

Du svarar inte när killar skriver till dig på Tinder

Okej, läs noga nu för detta är viktigt. Det finns två typer av killar som kommer skriva till dig på Tinder; trålare och alla andra. Trålare är lata och oseriösa killar som skriver samma Tja, läget? till alla tjejer för att få träff någonstans. Han är inte intresserad av vem du är eller vad som gör dig glad. Honom kan du skita i att svara med gott samvete. Han spenderar ingen tid på att författa ett omtänksamt meddelande till dig, så varför ska du spendera tid på att svara honom?

Alla andra killar kommer skicka dig ett första meddelande som de filat på ett tag. Han tar sig tiden att tänka ut något bra att skriva till dig, så ta dig tiden att svara honom! Du kanske inte tänker på detta, men det känns lika kasst för killar att få dissen som det gör för tjejer. Att sitta i flera minuter och slipa på ett första meddelande till dig för att ta dig med storm likt ingen annan kille, och sedan inte ens få ett litet livstecken från dig gör att vi tappar självförtroende och ork. Har en kille skrivit något till dig så svara honom. Om du inte är intresserad av honom fast ni matchade och han var modig nog att ta första steget så säg det till honom – Jag är inte intresserad. Vi killar fattar vinken och kommer vara något tacksamma för att du informerade oss om ditt ointresse i alla fall.

Du skriver inte till någon på Tinder

Vad använder du Tinder då för? Sluta slösa din och andras tid. Avinstallera appen genast och hitta något bättre att göra, det är allt jag har att säga.

Du har ingen bra profiltext på Tinder

Vettiga killar kommer vilja läsa något om dig. Vi vill veta lite om vem du är och om vi har något gemensamt intresse som kan föra oss samman. I korta drag kan man säga att du ska undvika klyschorna som alla tjejer skriver, för många tjejer skriver faktiskt exakt samma sak i sina profiltexter  på Tinder fast med olika ordföljd. Vi vet att du gillar att spendera tid med dina vänner, skriv inte det. Vi vet att du gillar att träna och att du nästan bor på gymmet, skriv inte det. Vi vet att du använder Insta och Snap, vi vill inte veta vad du heter där. Vi ser om du har glimten i ögat eller inte på dina bilder, skriv inte att du har det. Vi vet att du gillar att fika, skriv inte det.

Profiltexten på Tinder är enda chansen du har att göra ett bra intryck på killen med stort K, så visa vilken unik tjej du är. Berätta om din konstiga hobby eller skriv vilken maträtt du vill laga tillsammans med honom. Berätta vem du alltid velat slå på käften eller vilken film som får dig att gråta. Du är inte som alla andra, så försök inte vara som alla andra.

Sist men inte minst, det är bättre att ha en kort profiltext på Tinder än ingen alls, men undvik frasen har inte haft tid att skriva något här.

Du tänker inte träffa någon kille från Tinder

Detta är det sista och viktigaste felet som du gör på Tinder; du sveper vänster och höger bland killar och skriver med några av dem men har ingen avsikt att träffa någon av dem på riktigt. Känner du dig ensam så skriv med en vän på Facebook eller kommentera på lite Instagrambilder. Slösa inte folks tid på Tinder! Självklart kommer det kännas supernervöst att träffa en främling från Tinder för första gången, men jag kan lova dig att killen du träffar är lika nervös som du. Våga göra verklighet av Tinder och gå på dejter med dina matchningar! Det kommer gå bra och du behöver inte berätta för någon av dina vänner om ditt Tinderdejtande om du inte vill det. Kom ihåg att du har kontroll över situationen även när det är på riktigt. Har du tråkigt kan du tacka artigt och dra hem. Har du kul kan du stanna lite längre. Är du kåt kan du sätta på honom (om han känner för det). Dejting är något man behöver öva på, så gå på ett par stycken, ha kul och förvänta dig inget storslaget. Gör Tinder till verklighet redan idag!

Tinder tips och råd för tjejer