[Utlösning] Varför vill killar komma över ens ansikte?

LUSTFYLLT – Sveriges skönaste magasin om relationer och sex Sex- och samlevnadsforum Sexforum [Utlösning] Varför vill killar komma över ens ansikte?

Detta ämne innehåller 32 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av Profilbild Johan 1 år, 11 månader sedan.

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 33 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #8406 Svar
  Profilbild
  Aprikosen

  Jag är genuint nyfiken över detta, alltså varför killar finner nöje i att spruta sin sats över en tjejs ansikte? Jag dömer ingen som gör det. Spruta på så länge tjejen godkänner det! Men vad är grejen med ansiktet? Är inte brösten mer erotiska eller någon annan del av kroppen? Visst det förekommer ofta inom porr men jag tror inte det gör att många killar vill göra det. Det måste väl finnas något mer eller annat som gör det spännande för killar?

  Seriösa svar tack!

  #8408 Svar
  Profilbild
  Erik_med_k

  Personligen har jag aldrig gillat det.. men min förra flickvän gav mig ett BJ såg upp på mig och bad mig komma över hennes aniskte och det var magiskt! Jag kom så hårt att jag trodde jag skulle tuppa av xD Att se henne stoska av sig med händerna… ah.. alltså det var bara magiskt. Kan inte svara för andra.

  #8409 Svar
  Profilbild
  Miloo

  Kan hålla med dig. Iden om att lägga en sats över hennes ansikte gör mig inte alls upphetsad. Tanken på att hon ber mig om det eller går igång på att jag gör det är väldigt hett.

  #8410 Svar
  Profilbild
  Eli322849

  ..handlar om många saker.. att komma över någons ansikte är ett bevis på tillit.. kontroll.. och dominans.. finns många anledningar till varför en kille skulle vilja göra det..

  #8411 Svar
  Profilbild
  kallamigvadduvill

  Jag tror det finns många anledningar till varför killar killar tanken av att lägga satsen över ansiktet… kan inte säga att det är en grej jag älskar eller är min favoritsak i sängen men ibland är det hett. För mig är det två anledningar främst..

  1. Om hon har ett sött ansikte. Min fru har ett väldigt vackert ansikte och jätte vackra ögon! och av någon anledning är det väldigt hett att se det där vackra ansiktet vara helt kladdigt. lixom motsägelsefullt p ånågot vis. Min fru är riktigt fin alltså andra killar spanar in henne när vi är ute på stan eller gör vad som helst bland folk. Gillar tanken av att alla sakerna de fantiserar om har jag gjort tillsammans med henne jag har fått se det dom fantiserar om typ..

  2. bekräftelse på att hon älskar mig. låter säkert konstigt. kan inte förklara det riktigt heller! men alltså.. hon skulle ju inte låta vem som helst komma över hennes ansikte så att jag får göra det visar att jag betyder mycket för henne. Ja hon är min fru så så klart betyder jag mycket för henne men ja lite extra 😀

  #8412 Svar
  Arvid Liljegren
  Arvid Liljegren
  Deltagare

  ..handlar om många saker.. att komma över någons ansikte är ett bevis på tillit.. kontroll.. och dominans.. finns många anledningar till varför en kille skulle vilja göra det..

  Jag tror absolut att den dominanta delen spelar en stor roll. Tror att många män har ett behov av att visa sig dominant i sängen, kanske för att bekräfta sin manlighet på något vis.. Det är ju absolut en typ av domination.

  #8413 Svar
  Profilbild
  Aprikosen

  Såå det bästa svaret är alltså att killar vill se det för att tjejer vill ha det? Låter som en jobbig sak. Moment 22 på något vis 😛

  #8414 Svar
  Profilbild
  Mia_lisa

  Jag (tjej) tror det har med själva synen att göra. Alltså bilden av tjejen helt ”kladdig”. Killar gillar att se. Väldigt visuella, mer än oss tjejer så det kanske är svårt för oss att förstå fullt ut. För det låter ju ärligt talat som en sjukt löjlig ide ^^’

  #8415 Svar
  Profilbild
  mli93gbg

  Så jävla vidrigt!!

  #8417 Svar
  Profilbild
  Mrbigandhandsome

  Har aldrig kommit på en tjejs ansikte och jag skulle inte vilja göra det heller. ser absolut inte poängen med det..

  #8416 Svar
  Profilbild
  gabbel88

  Markera revir!! xD

  #8418 Svar
  Profilbild
  Anonym

  Det är en dominant grej att göra handlar om dominans absolut

  #8419 Svar
  Profilbild
  analexander

  Kan bara svara för min egen del såklart och för mig är det hett att se henne helt nedsprutad för att min tjej är lite pryd ibland så det är sexigt att se henne helt smutsig typ! fast jag hjälper henne alltid med att torka efter. man är ju gentle man 😉

  #8420 Svar
  Profilbild
  Mackoo

  men risk för att låta som en toffel.. jag har kollat massor med porr alltså mycket! men jag har av någon anledning aldrig gillar tanken på att spruta en tjej över fejset. jag har testat en gång och det var mitt förlag. hon gick med på det för att vara snäll tror jag. hade så enormt dåligt samvete efteråt! kändes onödigt och absolut inget jag vill göra om. absolut ingen höjdare som till förde något till sexet!

  #8421 Svar
  Profilbild
  sprutkille

  Bara sexigt att se henne sölig 😀

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 33 totalt)
Svar till: [Utlösning] Varför vill killar komma över ens ansikte?

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Din information: