[publikt sex] Berätta om era sexuella erfarenheter i skolan!

LUSTFYLLT – Sveriges skönaste magasin om relationer och sex Sex- och samlevnadsforum Sexforum [publikt sex] Berätta om era sexuella erfarenheter i skolan!

Detta ämne innehåller 9 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  kånken 8 månader sedan.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #10753 Svar

  Mårtengås

  Okej, allihopa.

  Jag vill veta vilka av er som har haft sex på skolan. Spelar ingen roll hur gamla eller unga ni var när ni hade det. Med vem hade ni det och vart hade ni det? Vad gjorde ni? Berätta alla snaskiga detaljer nu. Jag kan själv börja 🙂

  Önskar att jag kunde skryta med något speciellt men jag har själv ingen jättestor erfarenhet av sex på skolan. När jag gick på gymnasiet fick jag en liten ”avsugning” bakom skolan i tredje ring. Min dåvarande flickvän gick ner på mig i typ två minuter xD Inget märkvärdigt och hon gjorde det nog mest för att jag så gärna ville.

  #10754 Svar

  AxelX

  inget märkvärdigt och hon gjorde det nog mest för att jag så gärna ville.

  Aldrig kul att göra något sexuellt när man är själv om att vilja det. Alltså, ta initiativet själv och den andra bara ”går med på det”. Känns inge kul. Kan lika gärna vara då!

  #10755 Svar

  Nille

  Jag gick på högskolan och min tjej gick på gymnasiet. En dag kom jag till hennes skola för att möta upp henne efter skoldagen. Då passade vi på att knulla inne på en av skoltoaletterna innan vi gick. Hon var rätt nervös, men väldigt villig! Hon bad mig sitta och vänta vid ett bord i uppehållsrummet i några minuter medans hon gick in på toaletten, så att ingen skulle se oss gå in tillsammans. Blir lätt misstankar då! Hon pekade vilken toalett hon skulle gå in på.

  Hon gick och jag väntade. Sedan möttes vi upp inne på toan och började grovhångla samma sekund som vi låste dörren. Det gick folk utanför nästan hela tiden. Hon hade en kjol på sig så hon tog bara av sig trosorna. Jag tog av mig skorna och byxorna. Hon sög mig och jag slickade henne. Sedan red hon mig samtidigt som jag satt på toalocket. Hon red till hon kom. Sedan tog jag henne bakifrån tills jag kom i henne. Var mkt hetare än vad jag får det att låta. Hon var så vild!

  Sedan gick jag ut och hon fixade till sig lite. Sedan möttes vi utanför skolan.

  #10756 Svar

  Lukas

  Hon sög mig och jag slickade henne. Sedan red hon mig samtidigt som jag satt på toalocket. Hon red till hon kom. Sedan tog jag henne bakifrån tills jag kom i henne. Var mkt hetare än vad jag får det att låta. Hon var så vild!

  wow, snyggt! drömmen ju! 😉

  #10757 Svar

  Anonym

  Haha! Jag var typ mobbad i skolan hela skolan så jag var långt ifrån sex!!

  #10758 Svar

  Anonym (kille)

  Vill kunna säga att jag satte på en lärarinna… men det hade varit en lögn..

  #10759 Svar

  FinaStina

  Jag hade min första lesbiska upplevelse på skolan under en håltimma 🙂 Vi gick ner till vaktmästarens koridor som alltid var tom. Där började jag och therese (som hon faktiskt hette) att pussas lite, sedan gick det över till hångel. Hon var nog lite mer drivande än jag. Hon tog initiativ men frågade alltid om jag ville. Hon la sin hand på mitt skrev och jag kände hennes bröst. Inget mer hände, men jag kommer ihåg att det var en av de mest erotiska stunderna i hela mitt liv. Aldrig varit så våt som då 🙂

  #10760 Svar

  HendryD

  Jag fick en puss på kinden när vi lekte ryska posten under roliga timmen. Räknas det??

  #10761 Svar

  Mårtengås

  Jag fick en puss på kinden när vi lekte ryska posten under roliga timmen. Räknas det??

  Ja! Det gör det 😛

  #11780 Svar

  kånken

  jag har inte haft sex i skolan , men när jag började i 7:an så fick vi en ny fröken hon var i 25-30års åldern hon var så slank å snygg fina stora bröst som döljer sig under tröjan, Helen´ hette hon
  var tvungen att gå på toan flera ggr under det läsåret och runka å fantisera om henne att min hand var hennes fitta.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
Svar till: [publikt sex] Berätta om era sexuella erfarenheter i skolan!

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Din information: