Olika behov av sex

 • Detta ämne är tomt.
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #25594
  Den desperata
  Gäst

  Hej hej!.

  Jag är kille, snart 30år, i en relation med en tjej jag älskar och vi har det väldigt bra med varandra, vi älskar varandra och är emotionellt trygga med varandra. Hon är kvinnan i mitt liv. Problemet är att jag har en mer påtagande och drivande sexlust än vad hon har. Det är som att jag är fast i förälskelsestadiet och fortfarande vill ligga hela tiden. Jag inser att det är orimligt av mig att förvänta mig att min lust ska mötas, men det stör mig alldeles för mycket. Det ockuperar min tid och tanke allt för ofta. Jag känner mig kåt och otillfredsställd. Jag skulle vilja ha lite tips för att hantera detta. Jag är emotionell av mig så jag tar dessutom åt mig när hon inte vill ligga med mig. Tar det liksom perspnligt.. alla tips uppskattas!

  Tar även gärna emot tips på hur jag kan tillfredställa mig själv på bra sätt! Tack för allt!

  #25657
  Pandy
  Gäst

  Bäste Desperat,
  Vilken svår situation. Har också befunnit mig i samma båt några gånger då jag har haft en större drift.

  Eftersom jag inte vet något om hur Ert förhållande fungerar är det svårt att ge tips, men jag ger dig några som du kanske tycker låter rimliga:

  Som tjej uppskattar jag när min partner pratar med mig om sina problem. Under lugna förhållanden.
  Kanske bäst att ta det efter att du har ”tagit hand” om dig själv då frustration ofta kan leda till icke konstruktiva diskussioner. Och det kanske kan vara bra att dra ner lite på tempot någon vecka innan, så hon inte känner sig pressad.

  Tänk på hur du ska ta upp det och var noggrann med att lägga fram det på ett sätt som inte kan uppfattas som kritik.
  Jag brukar tänka på vad jag själv skulle vilja höra. Med andra ord: Mentalisera. Sätt dig in i hennes situation då det kan vara väldigt känsligt och partnern kan uppfatta det som att man inte räcker till och man blir stressad.. Istället för att säga ”Jag behöver…” brukar det fungera bättre att fråga ”Hur känner du, hur upplever du det, kan jag göra något, är det något du inte tycker om”?

  Du skriver att du tar det personligt när hon inte vill, så du kanske blir illa berörd om hon säger att hon inte gillar något som du gör. Försök i så fall att ta ett djupt andetag och tänk på ditt mål- Mer sex. Försök att inte ta det är personligt. Ibland har man helt enkelt olika preferenser som man får kompromissa med. Och det viktigaste:
  Lägre sexbehov betyder inte att man inte älskar eller inte tycker att partnern är sexig. Och inte heller att man njuter av sex när man väl har det.
  Jag vet att det känns svårt att få ihop det när man känner sig ”ratad”.

  Du kan även börja med att försiktigt och tålmodigt försöka klura ut vad hon gillar och vilka fantasier hon har.
  Försök att sätta henne främst under akten och koncentrera dig på hennes behov. Var lyhörd och tålmodig. Ta god tid på dig!
  Fråga vad som känns skönt, prova att röra henne över hela kroppen, testa att röra/slicka/suga försiktigt och lite hårdare, prova på olika tekniker och lyssna hur hon låter och hur hennes kropp reagerar. Ju mer njutning desto större behov kanske fungerar.

  Jag känner inte henne och vet inte hur gammal hon är, men min egen erfarenhet är att när jag var yngre var det väldigt svårt att säga vad jag tyckte om. Det var orsaken till varför jag inte ville ha sex så ofta. Och det handlade inte om att jag inte litade på eller älskade min partner. Jag hade någon spärr, men när jag väl började lära mig att uttrycka vad jag önskade fick jag en rejäl fart på sexlivet.

  Ett annat tips är parterapi. Kan låta konstigt, men de är professionella människor som kan hjälpa till. Du kanske inte får allt du behöver, men Ni kanske kan hitta en bra balans.

  Om det skulle visa sig att hon inte har lika stort behov av sex har jag hört att det finns väldigt bra sexleksaker för män. Sök på nätet.
  De flesta företag som säljer vuxenleksaker låter sina kunder skriva recensioner som jag har upplevt som väldigt pålitliga.
  De större företagen har utmärkt kundservice och skickar gärna bra tips på hur man ska använda produkten på bästa sätt.
  De skickar även produkterna i diskreta paket med en avsändare som inte avslöjar innehållet.

  Tänk på att allt är skrivet från mitt eget perspektiv. Alla gör på olika sätt och har olika personligheter och egenskaper!
  Jag önskar dig i alla fall lycka till!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Forumet ”Sexforum” är stängt för nya ämnen och svar.