Morgon sex?

 • Detta ämne är tomt.
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #26101
  Gäst
  Gäst

  Hej!

  Till alla mammor med små barn. Men alla andra är mer än gärna välkomna att svara.

  Jag känner stort behov av att få komma på morgonen, speciellt på helger då vi är lediga. Vid en lagom tid, när man har vaknat och barnen tar hand om sig själva så vill man speciellt när hon ligger på sidan och speciellt när man ser rumpan, bara glida in bredvid och dra ner trosorna för att sen köra skeden, tar max 5 minuter, oftast runt 3 minuter.
  Saken är att min fru inte gillar morgon sex alls. Hon bjuder på detta ibland (hon vill absolut inte, men gör det för min skull). Hon säger givetvis nej många gånger och säger nåt i stil med ikväll. Visst, 9 av 10 gånger när det blir på kvällen är hon jätte trött och säger att det får gå fort. Skapar ju en vis stress och press och hon grymtar när det tar lite längre tid och speciellt då man vill ta henne på ett speciellt sett. Vissa gånger har man låsas kommit 🤭. Det gör mig lite fundersamt. Och lite av min fråga till Er mammor. Nu när ni vet läget. Varför inte bara låta mig stoppa in den på morgonen? Få det överstökat för hon presenterar ändå inte på kvällen alls. Hur gör ni med era killar? Övertygad att hon älskar mig och så, får henne och komma alltid då hon verkligen vill. Alltså, övertygad att jag gör det man ska göra för att få igång henne. Uppskattar när hon erbjuder mig sin hand av alla nej man fått, men känslan efteråt har varit lite halvdant, men man ska vara glad för det lilla man får. Så 5 % morgonsex, 10% handen, resten är nej på morgonen. 20 % bra kvälls sex 80% dåligt, gör det snabbt (det jag hade kunnat göra på morgonen).

  Tack för alla sorters svar

  #26102
  Gäst
  Gäst

  Ska även tillägga att hon ibland tar fram mobilen medans jag får ta henne i sked position. Helt ok för mig för det är ju inget jag gör för henne. Hon låter mig få min utlösning, min dag blir kanon, går sedan ut till familjen för göra frukost och hon ligger där och drar sig. Och gör det hon alltid gör när man ändå fått all dessa nej.

  #26107
  Delia
  Gäst

  Trist att höra att folk har det så, hon ställer upp för dig utan egen vinning. Jag och min pojkvän har massa sex, men på bådas villkor. Brukar aldrig sluta bra när ena parten bara ställer upp för att den andra ska vara nöjd.
  Jag brukar inte heller uppskatta morgonsex pga att kissblåsan är överfull då. Efter ett toalettbesök så är det bara att köra på.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Forumet ”Sexforum” är stängt för nya ämnen och svar.