Mindre förnedrande saker att kalla sin undergivna?

LUSTFYLLT – Sveriges skönaste magasin om relationer och sex Sex- och samlevnadsforum Sexforum Mindre förnedrande saker att kalla sin undergivna?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #24078 Svara
  ProfilbildMax
  Gäst

  Hej på er era kåtbockar!

  (Titeln är självförklarande så texten under kan ni skippa om ni har förslag att komma med, men ger lite backstory till er som bryr er)

  Jag och min tjej har nyss efter en kväll av intensiv kroppslig eufori kommit in i BDSM. Vi hade det underbart och jag älskade att köra runt henne medans hon älskade att lyda allt jag sa och vara under min makt.

  Däremot sa hon efteråt att hon inte gillade att jag vid något tillfälle för att sätta henne på plats kallade henne för min smutsiga slyna. Självklart känner jag mig då lite som ett as som sagt så till min underbara flickvän när vi haft vårt bästa sex någonsin, men det var ju uppenbarligen en heat-of-the-moment grej (vilket hon förstod) som vad jag efter lite googlande förstår är väldigt vanligt för en dom att säga och kan uppskattas av många andra undergivna. Självklart är det sista jag vill göra att passera hennes gränser mellan spännande njutning och obehaglig disrespekt.

  Detta googlande däremot hjälpte mig hitta en hel del alternativ men då mer eller mindre bara på engelska och översätts inte alltid så bra (såsom kitten -> kattunge, babygirl -> bebisflicka etc.)

  Har ni några bra förslag på namn jag kan kalla henne som både uttrycker min makt över henne samtidigt som det inte förnedrar henne onödigt mycket?

  Tacksam för svar!

  #24081 Svara

  Först vill jag bara ge dig fett med cred för att du lyssnade på henne och respekterar henne. Det är vad BDSM i grunden handlar om – consent. Det lättaste hade nog varit att fråga henne vad hon är bekväm med att bli kallad. Kanske har hon någon speciell turn on? ”min lilla leksak” eller ”min lila flicka” kan vara sexigt för många utan att vara för förnedrande.

  #24378 Svara
  ProfilbildMrBig
  Gäst

  Jag brukar kalla min sub för gumman eller min lilla flicka. Jag antar att det hela beror på vad man tycker är stötande och inte. Somliga tycker säkert att mina förslag är nedvärderande också.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
Svar till: Mindre förnedrande saker att kalla sin undergivna?

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Information om dig: