Pegging är den enda formen av sex min flickvän vill ha numera!

LUSTFYLLT – Sveriges skönaste magasin om relationer och sex Sex- och samlevnadsforum Sexforum Pegging är den enda formen av sex min flickvän vill ha numera!

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #10379 Svara
  ProfilbildVolvoRaggarn
  Gäst

  Jag (26m) har varit med min flickvän (28k) i ungefär ett år, vi träffades på högskolan i min hemstad och saker gick snabbt fram från casual dejting till ett mer seriöst förhållande. Idag bor vi praktiskt taget tillsammans efter cirka sex månader.

  Problemet jag upplever började när hon för några månader sedan föreslog att vi skulle försöka med pegging. Hon är lite av en pojkflicka och har dejtat tjejer tidigare, så jag kan förstå att hon har en dominant sida av sig själv som hon vill ge uttryck för.

  Vi tog god tid på oss, läste allt vi kunde om pegging och köpte rätt typ av strap-on och glidmedel för att göra att så kul för oss båda som möjligt. Första gången var besvärligt och obekvämt. Det var inte förrän vi försökte igen ett par dagar senare som vi båda började njuta av det.

  Jag har alltid haft ett öppet sinne när det gäller sex och vill verkligen möta mina sexpartners behov, det är viktigt för mig. Problemet är att vi inte har vanlig vaginalt sex alls längre. Jag har inte varit inne i henne alls de senaste månaderna! Det känns som jag ”råkat” bli undergiven i vårt förhållande och känner mig osäker på om jag ska ta upp detta med henne eller hoppas att hon blir uttråkad med att bara pegga hela tiden så vi kan gå tillbaka till vanligt sex igen. Det hela känns omvänt och konstigt just nu, som att hon hellre velat vara med en tjej och få vara ”påsättaren” i förhållandet.

  TL, Dr: Pegging har blivit den enda typ av sex vi har, jag trivs inte med det. Är osäker på vad jag ska säga.

  #10413 Svara
  ProfilbildMariaa
  Gäst

  Okej så du skulle inte säga att du är undergiven? Om jag får vara lite för rakt på så låter hela din berättelse som att du är just undergiven som person? Du får helt enkelt barska till dig lite och prata med henne om vad du vill ha och inte vill ha. Hon kommer aldrig kunna läsa dina tankar.

  #10414 Svara
  ProfilbildGammeldansk
  Gäst

  Wao.. vet inte vad jag ska skriva ens ?

  #10415 Svara
  ProfilbildAnonym
  Gäst

  Vad sägs om att snacka med henne och se hur hon reagerar? vad är det värsta som kan hända?

  #10416 Svara
  ProfilbildHerrBi
  Gäst

  Förstår inte hur du pallar med? Får du orgasm när hon peggar dig? Kommer hon ens? Ger du henne oralsex eller hur får hon orgasm när ni har sex? Kan tillägga att jag är en bisexuell kille, inte ens jag skulle ”orka” eller vilja bli peggad alla dagar i veckan.

  Det perfekt för mig hade varit att bli peggad kanske 40% av gångerna av min tjej, resten vanligt sex.

  Det bästa rådet jag har att ge är nog att kommunicera med henne. Prata om hur du känner.

  #10417 Svara
  ProfilbildAdder_
  Gäst

  Problemet är att vi inte har vanlig vaginalt sex alls längre. Jag har inte varit inne i henne alls de senaste månaderna!

  Förlåt, men detta är den mest crazy historien jag hört på månader!!

  #10418 Svara
  ProfilbildVolvoRaggarn
  Gäst

  Får du orgasm när hon peggar dig? Kommer hon ens? Ger du henne oralsex eller hur får hon orgasm när ni har sex?

  Jag ger henne oralsex efter att hon peggat mig klart. Oftast blir det så, det känns ofta lite konstigt.

  Ja, jag får ofta orgasm av att hon peggar mig. Hon använder sin ena hand och runkar mig samtidigt som hon sätter på mig ibland, det är så jag kommer.

  #23764 Svara
  ProfilbildFjas
  Gäst

  OJ!
  Och jag som trodde vi hade problem, jag och min sambo. Han vill bara leka med en wand på mig och sen ska jag runka honom. Så har vi haft det i 2år!!!! Vet inte hur många gånger jag pratat med honom, försökt styra in på annat, nekat sex osv men nä då. Han är så nöjd så.. visserligen klagar jag inte för sexet i sig är extremt bra. Det han gör med mig. Att runka av honom med ryggen mot är mindre kul. Igår försökte jag ge honom penismassage istället och först sa han inget. Sen sa han att det blev lite för mycket. Sen svarade han inte mer och kom efter npn minut så han gillade nog det. Om man bara kunde diskuterat med honom så hade det inte varit frustrerande.

  #23835 Svara
  ProfilbildKalle
  Gäst

  Det låter som en dröm. Hon verkar ha fått pli på dig. Jag hade gärna blivit peggad varje dag…

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
Svar till: Pegging är den enda formen av sex min flickvän vill ha numera!

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Information om dig: