Min flickvän får mig att känna mig som en sexgud!

LUSTFYLLT – Sveriges skönaste magasin om relationer och sex Sex- och samlevnadsforum Sexforum Min flickvän får mig att känna mig som en sexgud!

Detta ämne innehåller 2 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av Profilbild Swishy 1 år, 5 månader sedan.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #13002 Svar
  Profilbild
  Dexter98

  Hej alla! Jag ville bara säga att jag har varit med min tjej i lite över 2 månader nu, och jag överdriver inte när jag säger att det här är det bästa sexet jag någonsin har haft i mitt liv! För det första behöver hon inte klitorisstimulering för att få en orgasm. Alla andra tjejer jag har varit med har alla behövt gnidas samtidigt för att kunna komma. Hon kommer också riktigt snabbt med mig och hon kan komma flera gånger. En natt fick jag henne att komma minst 7 gånger i en session.

  I hela mitt liv har jag känt mig lite otillräcklig i penisavdelningen, men den här tjejen har brutit ner alla osäkerheter jag har där nere. Ledsen om det här kommer låta som skryt, ville jag bara berätta för någon och vem som är bättre än några internet främlingar! haha. Ha en bra dag alla !!

  #13346 Svar
  Profilbild
  Mia

  Va härligt att läsa! Jag tror att det är då man får riktigt bra sex ihop när man känner att ens partner verkligen avgudar en. Jag avgudar min sambo och det tror jag att han börjar inse på riktigt! Från att ha haft problem med ståndet är han numera alltid stenhård när vi knullar och jag älskar verkligen att känna hur trygg han är med mig. Så man kan aldrig ge varandra för lite cred tycker jag! 🙂

  #13347 Svar
  Profilbild
  Swishy

  Jag håller med Mia, riktigt härligt att läsa! ???

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
Svar till: Min flickvän får mig att känna mig som en sexgud!

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Din information: