Fästmannen vill att jag ska kissa honom i munnen, känner mig chockad!

LUSTFYLLT – Sveriges skönaste magasin om relationer och sex Sex- och samlevnadsforum Sexforum Fästmannen vill att jag ska kissa honom i munnen, känner mig chockad!

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 15 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #10250
  Nödig
  Gäst

  Han sa först att han ville hålla mig och känna mig kissa på honom. Men när jag ställde lite frågor om hans fantasi senare erkände han att han vill att jag ska be honom gå ner på knä så jag kan kissa i hans mun.

  Jag kanske kan tänka mig att låta honom hålla om mig och kissa, men att kissa honom i munnen? Är det verkligen vanligt att killar som vill bli kissade på vill ha det i munnen?

  Vad orsakar en sådan fetisch? Någon upplevelse i barndomen?

  Jag vill inte neka honom, för det verkar som att detta är rätt viktigt för honom. Men samtidigt är jag inte säker på att jag skulle klara av att göra det. Sedan är jag lite orolig för vilken kinky fetisch hans kulle be mig om efter det!

  Och sist men inte minst, jag är inte säker på att jag skulle kunna göra det. Jag kan inte föreställa mig att jag skulle kunna slappna tillräckligt för att få fram en stråle när jag vet att den kommer hamna i hans mun. Om jag skulle våga göra detta med honom, hur skulle vi gå till väga första gången? Är det bara att hålla mig tills det blir så outhärdligt att jag bara måste kissa, sedan ta tag min partner och säga att det är dags nuuu med en gång.. sedan knuffa ut honom till badrummet?

  #10252
  Jamie.L
  Gäst

  Om han vill att du gör det så kör på!! Det skadar ju ingen! Du kommer säkert tycka det är kul när du ser hur mkt han njuter av det. Se det som att du masserar hans nacke när han är trött, det ger inte dig någon njutning men du mår bra av att göra det skönt för honom?

  #10253
  anki76
  Gäst

  Finns märkliga människor alltså.. Jag vet inte om jag hade gjort det. Som du säger… för mycket press och jag har blyg blåsa. Skulle inte vilja att någon gjorde det på mig ?

  #10254
  AnnLouise
  Gäst

  Känn dig inte förolämpad eller illa till mods.. Att han öppnar sig och berättar om sina innersta sexuella önskemål är något positivt. Det hade han inte gjort om man inte kände sig nära dig och litade på dig.

  Våga vara öppen och testa. Kanske tycker du om det lika mycket som han gör? Vem vet 🙂 Har han sagt om han testat detta med någon annan tidigare eller är du första tjejen han frågar? I fall han gjort det innan kanske han är den bästa läraren, inte vi 😛

  Om du är öppen till att han ”håller om dig” och att du sedan lättar på trycket kanske ni ska börja där? Ni måste ju inte gå all in med en gång?

  Hoppas verkligen du känner dig bekväm nog att testa 🙂 Lycka till!

  #10256
  Shara
  Gäst

  Modigt att du vågar berätta för oss!! Lycka till, oavsett om du vågar eller låter bli!

  #10261
  Anonym
  Gäst

  Trodde aldrig att jag skulle svara på ett ämne i det här forumet, men jag känner mig så träffad av din beskrivning att jag inte kan låta bli. Tur att man är anonym!!

  Jag satt i exakt samma situation med min man när vi dejtat i något år. Han berättade för mig att han alltid haft en hemlig fantasi om att ha en tjej kissandes över honom. På kroppen och över ansiktet. Jag kände mig också chockad, det är ju en så grov sak att göra och jag hade verkligen inte tänkt tanken på att göra det innan han nämnde det. kände mig helt ställd! Jag menar, det är ju sådant man tänker att ”sexuellt störda” människor gör.. att JAG skulle göra det?? Aldrig!

  Han blev så generad och kände sig så förnedrad av att jag nekade honom när han tagit mod till sig och öppnat upp sina innersta fantasier för mig. Det gav mig dåligt samvete. Jag satt och googlade på kiss-sex några kvällar utan att han visste. Efter det kännes det inte som en så märkvärdig grej faktiskt. Att läsa på och lära mig gjorde det hela både mindre äckligt och mindre främmande i mina ögon.

  Vi började skämta om det lite då och då och tillslut hade jag typ bestämt mig för att göra det med honom. Inte fullt ut, men försöka lite. Lite är väl bättre än inget tänkte jag. Så när vi duschade ihop en gång tog jag hans han och förde den mellan mina ben. Han fattade inte riktigt vad jag ville, eftersom jag inte lät honom fingra mig (det var vad han trodde att jag ville). Tillslut fick jag fram en stråle som landade i hans handflata och han sken upp. Blev jätteglad. Jag tror inte det gav honom så mycket men det visade att jag ville för hans skull.

  testa på låg nivå om du är bekväm

  #10262
  Nödig
  Gäst

  Så snälla ni är med uppmuntrande svar. Inte lika chockad längre 🙂

  Åh ”Anonym” kan inte du berätta lite mer!! Vad hände sedan? Tips?

  #10263
  Anonym
  Gäst

  Åh ”Anonym” kan inte du berätta lite mer!! Vad hände sedan? Tips?

  Tack! Skönt att jag inte ”öppnade” mig i onödan ha ha! ?

  Mitt bästa tips är som jag skrev att googla och läsa på om det. Bekanta dig om vad det går ut på och att det inte är så stor grej egentligen. Kanske gör det dig mer bekväm eller så känner du att du verkligen inte vill. Det blir lättare att bestämma sig i alla fall, ju mer man vet..

  OM du känner dig redo så kanske börja som jag och min man gjorde? Vi gick långt senare vidare till att han fick lite i munnen också. Kände mig tillslut redo för det, även om det tog tid!

  Sista rådet är att dricka massa massa vatten. Det hjälper dig att släppa fram det när du vill, men det gör också kisset mindre.. ”urinigt” eller vad man ska säga. Om du dricker mycket vatten är det inte mörkgult och luktar inget. Nästan som att släppa fram varmt vatten. Känns mindre märkvärdigt då ?

  Lycka till nu!! kram!

  #10347
  Shannon
  Gäst

  Vill han ha kiss så genom kiss, hur svårt kan det vara ? Nämen seriöst, börja med det han först föreslog, det är väl ett bra fösta steg?

  #10436
  Musikhataren
  Gäst

  Hur gick det? Har ni testat?? 🙂

  #11095
  Elly
  Gäst

  Jag har inte testat, och min kille har aldrig bett om det. Men jag skulle absolut vilja prova iaf. Men vågar inte fråga han. Har många saker jag vill prova! Om jag bara skulle våga fråga han, och han hade sagt blankt nej hade jag blivit oerhört sårad. Så ge din man en chans. Lite försiktigt i din egen takt 🙂 kolla porr med det!

  #11101
  Kille
  Gäst

  Det är väldigt inne idag…jag är väldigt nyfiken på det och bli upphetsad av det.. vill någon testa med mig?

  #12479
  Overrated
  Gäst

  Hej,
  problemet är hämningar som du har och är kulturellt betingade. Titta på mkt wet-sex porrfilm så släpper de.

  #13350
  stargazed
  Gäst

  Det är ju bara kiss? ?

  #23772
  Nova
  Gäst

  Ett förslag är att göra det i duschen med rinnande vatten över er båda. Drick mycket innan. Omöjligt att hålla sig då. Duschen hjälper dig att slappna av och bli lite distraherad från att han får ditt kiss i munnen om det är utblandat med vatten.

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 15 totalt)
 • Forumet ”Sexforum” är stängt för nya ämnen och svar.