[konstiga orgasmer] Jag [M] var beroende av att klättra i rep när jag var liten

LUSTFYLLT – Sveriges skönaste magasin om relationer och sex Sex- och samlevnadsforum Sexforum [konstiga orgasmer] Jag [M] var beroende av att klättra i rep när jag var liten

Detta ämne innehåller 10 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Andy 1 år, 2 månader sedan.

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #10659 Svar

  SkåneEmil

  Okej, så i stort sett upptäckte jag detta vid 6 års ålder på gympan när vi var tvungna att klättra ett rep. Jag skulle klättra repet och när jag kommit till toppen eller nära toppen fick jag en orgasm, men ingenting kom ut såklart och jag visste inte ens vad det var, och det slutar inte där. Om jag höll kvar i repet i samma position och inte flyttade migkunde orgasmen pågå i mer än 15 sekunder. Jag testade aldrig att stanna kvar på repet längre eftersom det verkade konstigt, jag kunde låtsas vara kaxig och stanna uppe i 15 sekunder. Ingen viste att jag hade den bästa upplevelsen någonsin!

  Ända sedan jag upptäckte detta tror jag nästan att jag klättrade en stolpe varje dag i skolan när vi hade rast eller lunchpaus under längre tid. Sedan ”tonade” jag ner mitt klättrande och gjorde det en gång ibland, men alltså wow dessa orgasmer var de bästa jag någonsin har upplevt. De kunde pågå under så lång tid, och det är inte som att bygga upp en orgasm känns heller, det bara kom och fortsatte.

  Någon som varit med om något liknande eller exakt samma? Vill verkligen höra. Har funderat över detta i hela mitt liv. Första gången jag erkänner det för någon alls!

  #10661 Svar

  knullgo’

  Jag tycker du ska googla ”coregasm” eller ”exercise induced orgasm”. Det är inte helt ovanligt att människor når orgasm när de är fysiskt upphetsade 🙂

  #10662 Svar

  Monster

  Den mest udda orgasmen jag haft var i mellanstadiet. Jag hade börjat 4:an kanske och en gång i veckan gick vår klass till simhallen under idrotten. Mot slutet av lektionerna fick vi springa omkring och leka fritt vid hopptornet och klätterväggen om vi ville. Efter mycket springande, hoppande och dykande kunde jag ibland få en enormt skön känsla mot slutet av lektionen. Jag visste inte vad en orgasm var just då men det kändes helt enormt skönt!

  Detta hände kanske tre gånger, alla under idrottslektionerna i simhallen med klassen. Ingen märkte något.

  Det är först nu i efterhand jag fattade vad det var jag upplevde.

  #10663 Svar

  vadfan?

  Jag skulle klättra repet och när jag kommit till toppen eller nära toppen fick jag en orgasm, men ingenting kom ut såklart och jag visste inte ens vad det var, och det slutar inte där. Om jag höll kvar i repet i samma position och inte flyttade migkunde orgasmen pågå i mer än 15 sekunder.

  Detta är helt galet! Jag har exakt samma historia som du, den startade också genom att jag började klättra å rep under gympan! Senare började jag klättra på allt, till och med dörrar hemma i huset.

  Ska.. ska vi starta en klubb eller nått? Haha!

  #10664 Svar

  Kammary

  Jag brukade klättra på gatuljus (lyktstolpar) hemma i min hemstad när jag var ung. Det kändes skönt, men inte orgasm-skönt.. om ni fattar. En dag trillade en ner när någon körde in i den med en gräsklippare. Jag klättrade inte mer efter det..

  #10665 Svar

  JackHammer

  Hade också en upplevelse efter simlektionerna i skolan. I duschen efter. Strålen från duschen var rätt hård och om jag lät strålen träffa förhuden på rätt sätt kunde jag få orgasm. Kanske var 9 eller 10 just då. Jag hade ingen aning om vad som hände just då men det kändes bättre än någon orgasm jag fått efter.

  #10666 Svar

  JackHammer

  En dag trillade en ner när någon körde in i den med en gräsklippare. Jag klättrade inte mer efter det..

  Hur klena lyktstolpar jag ni där du bor?!

  #10667 Svar

  kimberly

  Tjej här!

  Jag hade en stor nalle som min morbror hade givit mig på min treårsdag. När jag var omkring 5 eller 6 kommer jag ihåg hur jag upptäckte hur skönt det var att ”krama” teddy riktigt hårt med ena menet under och ett över. Nallen låg lixom mellan mina ben. Om jag kramade honom riktigt hårt och gungade med kroppen kunde det kännas superskönt!!

  Nu när jag är ”vuxen” förstår jag att Teddy gneds mot min klitta och det gav mig någon form av orgasm eller så. Jag onanerar fortfarande genom att gnida mig mot ett ihopknölat täcke eller så! 🙂

  #10668 Svar

  LillaSol

  Okej det hör kommer låta helt galet 😀 (är också tjej).. Min mamma hade en stor hårborste som hon brukade borsta mitt hår med hr jag var liten. Jag borstade mig själv ibland inne på toaletten och när jag hade duschat upptäckte jag en gång att jag kunde ”borsta mig” där nere. Hade inget hår där eller så men jag borstade precis där man skulle ha hår egentligen. Var kanske 9 år.

  Det kändes väldigt skönt att borsta där, på ”venusberget” eller vad det heter. Inte så skönt att jag fick orgasm vad jag kan minnas.. men väldigt väldigt skönt.

  #11781 Svar

  kånken

  var samma sak för mig men jag klättrade i lyktstolpen man fick klamra sig fast med benen runt stolpen så kuken trycktes mot stolpen det kändes så skönt när man klättrade upp å ner

  #13357 Svar

  Andy

  Detta känner jag så mycket väl ihåg man klättra varje dag testa för nåt år sen fick samma känsla men blev kladdigt :/

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
Svar till: [konstiga orgasmer] Jag [M] var beroende av att klättra i rep när jag var liten

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Din information: