Varför föredrar jag [28K] killar med mindre penisar?

LUSTFYLLT – Sveriges skönaste magasin om relationer och sex Sex- och samlevnadsforum Sexforum Varför föredrar jag [28K] killar med mindre penisar?

Detta ämne innehåller 3 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Grovis 2 år sedan.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #10660 Svar

  Myffylina

  Under de första 10 åren efter att jag förlorat min oskuld kunde jag inte riktigt njuta av sex så mycket. Det kändes inte så bra. Av någon anledning hade varje kille jag låg med under denna tid över genomsnittet i storlek ”där nere” – alla hade någonstans mellan 15-22 centimeter (med undantag för en stackars kille som hade en mikropenis). Nyligen hade jag sex med en kille som var omkring 10 centimeter lång och det var ah-maz-ing!

  Jag var inte säker på vad som gjorde det bättre först. Jag tänkte att kanske mina hormoner förändrats, eller kanske var jag bara mer bekväm med min nya partner. Sedan hade jag sex med en annan man som också hade en kortare än genomsnittlig penis, och återigen kändes det fantastiskt! Okej, det kunde fortfarande bero på något annat än storlek.

  Sedan för ett par nätter sedan hade jag sex med en man som hade en större än genomsnittet penis, förmodligen 20 centimeter eller lite längre, och det kändes inte i närheten så bra. Det var inte något killen gjorde. Det var definitivt bara storlek. Jag kände mig helt fylld, och det var bara typ obehagligt i stunden. Med de mindre killarna kändes det som jag kunde känna mer och de hade lättare för att träffa min g-punkt. Med de två mindre killarna fick jag till och med fontänorgasm, något som jag tidigare aldrig fått.

  Finns det något fysiologiskt som kan orsaka denna skillnad? Har någon annan kvinna här inne samma erfarenheter som jag?

  #10699 Svar

  Roryoco

  Jag föredrar också mindre killar och det tror jag är rätt vanligt. Vi är som känsligast vid slidöppningen så att bli penetrerad av 35cm kuk gör nog inget extra för njutningen. Inte för mig i alla fall. Tror inte det är något fysiologiskt, bara så vi är 🙂

  #10700 Svar

  LindaMarie

  Jag tror att killar med mindre fokuserar mer på tekniken än vad välutrustade killar gör, därför är de mindre killarna bättre i sängen. Bara en teori, men den är inte så långsökt för mig. Killar med stora paket tror ibland att det ”räcker” medans mindre killar får hitta ett annat sätt att imponera på. Övning ger färdighet!

  #10975 Svar

  Grovis

  Det är tekniken det handlar mest om.

  Har själv en penis på 19x20cm, jo den är större i omkrets än längd (6.5cm i diameter).

  Använder jag hela längden är det svårare att tillfredsställa kvinnan, använder jag runt 10cm som mest tar det inte lång tid för kvinnan att komma.

  Tekniken är viktig, större kukar är bara visuellt stimulans.

  Har testat det mesta, 5st piersingar och avlägsning av förhud gör sitt med

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
Svar till: Varför föredrar jag [28K] killar med mindre penisar?

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Din information: