Jag blir alltid kissnödig efter sex – normalt?

LUSTFYLLT – Sveriges skönaste magasin om relationer och sex Sex- och samlevnadsforum Sexforum Jag blir alltid kissnödig efter sex – normalt?

Detta ämne innehåller 7 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av Profilbild kånken 2 år sedan.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #10446 Svar
  Profilbild
  sverker18

  Jag och min flickvän började ha sex för ca 8 månader sedan. Vi är varandras första sexpartners så vi saknar båda en hel del erfarenhet. Vi har sex två gånger / tre gånger varje vecka (speciellt på helgerna). Jag försöker att se till att hon har det skönt. Hittills har sex varit ganska fantastiskt men det finns något som sör mig rätt mycket.

  När vi är ”klara” brukar vi gosa, ibland somnar hon i mina armar. Men varje gång jag kommit (ibland två gånger / tre gånger) känner jag en konstig lust att kissa efter 5 / 10 minuter. Jag ska fylla 19 år i december och dricker en hel del vatten eftersom jag tränar ofta. Jag kissar en del med förstår inte varför den känslan är så stor efter sex.

  Efter att vi är klara brukar vi torka bort ”allt” med papper, efteråt vill hon somna bredvid mig. När jag behöver till badrummet strax efter orgasm blir hon rätt avtänd och småsur. Igår kväll gjorde jag samma sak och hon frågade ”varför måste du gå kissa varje gång vi knullat?”. Jag vill veta om alla män har lust för kissa efter orgasm (känns ganska osannolikt). Jag har inte pratat med någon läkare eftersom jag inte tycker att det är en allvarlig sak (och jag är för blyg / rädd för att tala med någon läkare om detta i alla fall). Förlåt mig om detta har besvarats innan här på forumet.

  tldr: Känner att jag måste kissa varje gång efter sex, vill veta om detta okej. Dessutom verkar min flickvän ganska arg över detta.

  #10447 Svar
  Profilbild
  Rory

  Alla borde kissa efter sex, både tjejer och killar. Din tjej borde göra dig sällskap. Urinvägsinfektioner är inte roliga alls.

  #10448 Svar
  Profilbild
  martha

  Vem blir arg på någon för att han vill kissa efter sex? Det är absurt. Kan förstå att hon hade blivit sur om du började facebooka eller vara inne på snap direkt efter. Men att gå på toaletten? Låter galet.

  #10449 Svar
  Profilbild
  Görgen

  Det låter helt normalt att vilja kissa efter.

  #10450 Svar
  Profilbild
  Micholina

  Alla borde kissa efter sex, både tjejer och killar. Din tjej borde göra dig sällskap. Urinvägsinfektioner är inte roliga alls.

  Precis! Jag håller med dig. Går alltid och lättar på trycket efteråt.

  #10451 Svar
  Profilbild
  Mamman81

  Jag kissar alltid efter sex. Har hört att man ska göra det, så du behöver nog inte oroa dig!

  #10452 Svar
  Profilbild
  Tiffie_

  Förklara för henne att det inte bara är hälsosamt för dig att göra detta, men för henne också. Om hon aldrig har upplevt en urinvägsinfektion, tala om för henne att se upp för en kittlande känsla av smärta när hon kissar (hela tiden, inte bara efter sex). Hon måste kissa efter sex, varje gång. Det är ett litet pris att betala i utbyte för att vara smärtfri.

  BTW, om du är för blyg / rädd för att prata med en läkare om sex, bör du inte ha sex alls. Sex kommer med problem. Med sex kommer urinvägsinfektioner, bakteriella infektioner. Det kommer med sexuellt överförbara sjukdomar (ja, även om du är försiktig), så om du inte är redo att ta konsekvenserna som kommer av sex, bör du inte vara sexuellt aktiv. Tvekan eller rädsla kan förvärra symptomen och infektioner för dig och din partner. Vara ansvarig. Sex är normalt och alla gör det. Läkare har sett och hört allt, och det finns inget att vara skamsen över.

  #11782 Svar
  Profilbild
  kånken

  jag måste alltid pissa efter att jag haft sex eller runkat

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
Svar till: Jag blir alltid kissnödig efter sex – normalt?

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Din information: