Hur gör ni med onani i förhållandet?

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 25 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #9981 Svara
  ProfilbildTrixie1994
  Gäst

  Min man onanerar väldigt sällan, men jag gör ofta. Jag gör det om två till fyra gånger om dagen. Vi är väldigt öppna med vårat porrtittande och onanerande, har inga problem med att göra det inför varandra eller så. Oftast onanerar vi ihop som en del av ett förspel som senare leder till sex. Jag gör alltid min normala ”dagliga onani” antingen i badrummet, duschen, under täcket, medan han är på jobbet, etc.

  I början kände jag att jag var tvungen att smyga med mina ”onanivanor”, men sedan bestämde jag mig för att jag ville vara helt öppen med hur mkt jag leker med mig själv. Blev väldig nöjd när min man sa att han tyckte det var helt okej. Jag onanerade öppet i vardagsrummet i morse och han tyckte inte alls det var konstigt.

  Jag gillade faktiskt att han kunde se mig göra det, utan att det räknades som förspel. Bara som en helt naturlig grej!

  Så nu undrar jag hur andra par integrerar onani i era förhållanden. Håller ni det för er själva eller onanerar ni tillsammans? Hur känner ni?

  #9986 Svara
  ProfilbildDanne
  Gäst

  Fan, önskar att min fru var lika öppen som du..

  #9983 Svara
  ProfilbildCatten
  Gäst

  ag gör det om två till fyra gånger om dagen.

  Shit! Hur klarar din fiffi av det? xD

  #9982 Svara
  ProfilbildDrStrageLove
  Gäst

  Min fru onanerar ibland bredvid mig i sängen. Hon är helt tillfreds med att göra det och om jag är vaken jag frågar jag henne ibland om hon vill ha sex. Eller lite hjälp? Under sommarmånaderna gillar vi att gå nakna i huset under helgerna / semestern. Varje morgon sitter vi på vår altan och dricker vårat kaffe nakna (vi bor en bit ut på landet, så inga grannar kan se). Jag brukar stå i full givakt på mårnarna och ibland onanerar jag framför min fru, lite på måfå. Hon tycker om att titta på. Ibland sitter hon och klittrar, eller så sitter jag och leker med mig själv när vi ser på film under kvällarna. Vi har båda ett väldigt avslappnat förhållningssätt till onani, något väldigt naturligt som man gör för att må bra. Det är helt enkelt en del av vår livsstil och vi båda öppna med det.

  Kan säga att jag aldrig haft det så med någon annan partner, bara min fru. Kanske därför jag friade til henne! (alltså, för att vi kan vara oss själva fullt ut ihop)

  #9987 Svara
  ProfilbildKenneth.L
  Gäst

  Fan, önskar att min fru var lika öppen som du..

  Eller hur tänk att komma hem och se frugan sitta och pilla! Hade satt guldkant på hela månaden

  #9989 Svara
  ProfilbildLindyhopper
  Gäst

  Två till fyra gånger om dagen?! Oj, oj.. där ligger man allt under ?

  #9990 Svara
  Profilbildkille_i_förhållande
  Gäst

  Jag runkar kanske en gång varannan dag i snitt. Har aldrig pratat med tjejen om det. Tror inte hon vet att jag gör det alls. Tror inte hon gör det heller. Vi har sex kanske två gånger i veckan. Hon vill inte oftare. Har svårt att tänka mig henne onanera när hon inte vill ha sex.

  #9993 Svara
  Profilbild”Rebecka”
  Gäst

  Jag rullar bäret lite då och då utan att min kille vet. Tror han drar en handtralla ibland han också! Inget vi har pratat om så mycket men jag tror att vi håller på lika mycket båda två. Vi har aldrig gjort det ihop. Har inte ens tänkt på att göra det men man kanske skulle prova att göra det någon gång. I denna tråden verkar det i alla fall som män skulle gilla synen ?

  #9994 Svara
  Profilbildnorrmalm
  Gäst

  Har inte ens tänkt på att göra det men man kanske skulle prova att göra det någon gång. I denna tråden verkar det i alla fall som män skulle gilla synen

  Känner varken till dig eller din snubbe men jag kan säga GÖR DET. Det kommer göra honom glad kan jag lova.

  #9998 Svara
  Profilbildpony_girl
  Gäst

  Med mitt ex kunde jag göra det mer öppet, tyckte om att se honom göra det också. Ibland hjälpte jag honom i sängen genom att stöna eller viska kinky saker i hans öra medans han låg och drog. Riktigt härligt! Kändes som jag hjälpte honom till orgasm utan att vi hade sex. Blev väldigt tillfredsställd av det.

  Min pojkvän är jättefin och snäll, absolut en underbar kille, men jag är inte så frisläppt med honom. Vi har varit tillsammans i tre år men fortfarande inte pratar om det. Ibland när vi har sex smeker jag mig själv, det är så jag får orgasm. Men utan honom i mig gör jag det aldrig framför honom.

  #10003 Svara
  ProfilbildTrixie1994
  Gäst

  Till alla som tycker 2 till 4 gånger om dagen låter mycket: Ibland byts det ut mot sex. Leker inte med mig själv lika mycket under dagar vi har sex. Brukar alltid komma en gång på morgonen, sedan en gång mitt på dagen. Sedan på kvällen har vi alltid sex eller så leker jag igen bredvid honom innan jag somnar.

  #9997 Svara
  ProfilbildLillaMy
  Gäst

  Men gud, har aldrig hört några par som håller på så. Nudister kanske! Jag och min man gör aldrig sådant ihop och jag skulle aldrig vilja se honom sitta och dra i snorren när jag kommer hem från jobbet. Kommer inte ens ihåg när jag gjorde sådant med mig själv senast. Nej, sådant klarar jag mig gott utan!

  #10050 Svara
  Profilbildluffsen83
  Gäst

  Klart man wankar lite då och då. Sambon vet inte om exakt när (eller var) jag gör det men hon lär veta. Hon är ju inte dum! Man har ju behöv lixom även om man har sex och så. Händer mest inne i duschen när jag har stund för mig själv.

  #10005 Svara
  ProfilbildEmma<3
  Gäst

  Jag och min kille (båda 24) gör det fritt framför varandra. Jag gör det inte lika ofta som han men jag ser hellre på än att han måste smyga med det. Är ju helt naturligt och rätt hett så.. ?

  #10001 Svara
  Profilbildboxer74
  Gäst

  Blir bra avis när man läser denna tråden! Tänk om man hade en fruga som var okej med sånt. Växer verkligen inte på träd.

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 25 totalt)
Svar till: Hur gör ni med onani i förhållandet?

Du kan formatera ditt innehåll med BBCode.
Ditt konto kan inte använda avancerade BBCodes, de tas bort när inlägget sparas.

Information om dig: