Fetisher i relation

 • Detta ämne är tomt.
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #25661
  Fling
  Gäst

  Hur göra? Jag har livslånga passioner, det är bara att kapitulera. De kommer nog aldrig försvinna. Vet inte heller om det är nåt jag önskar

  Blir mer och mer tveksam med åren. Skall man antyda eller berätta rakt av eller är det bäst att hålla tyst?
  Jag är jag, take it or leave it, känner jag ibland. Är inte bekväm med hemlisar och smussel i en nära relation.
  Det känns som att ljuga även om det bara är att inte lägga alla korten på bordet. Men är det långsiktigt bra?

  Jag är i relation med kvinna och inget snack om att jag är förälskad i henne. Bara hennes gester, miner, mimik och plastik ger mig bånge. Jag har dock en del extraordinära önskemål som krydda på det hela. Skall jag ens antyda nåt?

  #25884
  Ärlighet från början
  Gäst

  Jag och tjejen lever i en rollspels relation. Dvs en vanlig relation men i vilken vi ser varandra som något annat utöver det vi är. Vi delar fetischer och kinks osv och vi har sådana som man inte enkelt skulle kunna dela med sig om ifall man inte VET att de är ok med den andra.
  Så hur har vi lyckats med detta?

  Genom att helt enkelt inte spela någon roll, inte dölja svagheter eller vad vi tänder på. Inte göra oss till något friserat utan genom att väldigt tidigt under kontakt tala om sånt som många ser som deal breakers. Inte efter ett tag utan mer eller mindre direkt under första kontakt. Just för att livet blir 1000% bättre med någon som man inte har NÅGOT man inte kan tala om utan att veta att man fortfarande har varandras fulla respekt kvar.

  Jag menar har man som vi hittat varandra tillslut och vet från 10 mess in i första kontakten att vi delar sådant som intresse för incest-rollspel, blöjor od så finns det inget man inte enkelt kan prata om senare. Och tillsammans med någon man kan vara 100% sig själv med BLIR livet 1000% bättre. Inte bara pga kinksen utan pga att med det följer att det inte finns något som man gjort sig själv till som måste uppräthållas, inget som behöver döljas. Inga misstankar om att den andra döljer något samt ett band som man vet att ingen i paret enkelt skulle ge upp utan att seriöst försöka lösa eventuella problem.
  Rejections tidigt under en kontakt är något positivt, inte negativt. Börja med det som de flesta skulle ha problem med i din personlighet och dölj INGET. Så slipper åratal försvinna på personer som man aldrig verkligen kan förverkliga sig själv med samtidigt som de få som finns som man passar perfekt ihop med inte får en chans att bli hittade.

  Och oavsett vad för galen kombo av fetischer och kinks någon har så är det inte särskilt svårt att hitta en match som ifall du i övrigt är respektful och hyfsat socialt kompetent.

  Mitt tips är att bestämma sig för att hitta en sådan person och omedelbart göra sig oattraktiv för de som inte är ok med dig, som du faktiskt är genom att tillverka en person som inte existerar och som sen dömmer dig till ett liv där du aldrig på riktigt får leva med en partner utan med en partner till den uppdiktade person som du konstruerat för att slippa att bli rejectad av någon som du inte passar med. Inte om du på allvar vill kunna leva som den du faktiskt är i alla fall.
  Och sure klart man kan vara i kärleksfulla varma förhållanden så också, men det betyder inte att det inte hade kunnat vara hela nivåer bättre än så, och stabilare. Man växer inte isär med någon man är så nära. Man tröttnar aldrig sexuellt utan kan prova och utveckla saker var ens tankar än tar en ihop osv.

  Så visst, tro att man är i ett lyckligt förhållande med någon som alltid har ens back är en sak. Men har han/hon det om du talar om vem du är och hur du fungerar på fullt allvar?
  Sällan…,

  ….om han/hon inte redan från början vetat det och är med dig för att det var DIG han/hon föll för.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Forumet ”Sexforum” är stängt för nya ämnen och svar.