Dominera min kille

Detta ämne innehåller 9 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av Profilbild Andersson 2 år, 7 månader sedan.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #10784 Svar
  Profilbild
  Vetgirig

  Hej!

  Min sambo älskar att bli dominerad och förnedrad av mig. Han vill se på när jag har sex och leker med en annan kille som är välutrustad. Gärna medans jag förnedrar och dominerar honom. Han har ganska ”grova” sexfantasier och drömmar och är väldigt öppen och vill prova allt.

  Jag däremot är ganska vanilj och är nöjd med det klassiska sexlivet. Men jag vill öppna mig för honom och vi har provat lite med en tredje part. Det har gått bra nån gång och nån annan gång har jag avbrutit och sagt att det inte känns rätt den gången.

  Jag tycker det är jobbigt för jag känner mig lite otillräcklig och det känns inte roligt och spännande för mig utan mest som att jag anstränger mig och det blir en uppgift jag ska göra. Har svårt att känna mig avslappnad och tända på situationen, även om det känns som att jag borde tycka det är sexigt och upphetsande eftersom en av mina fantasier när jag onanerat har varit just gruppsex och att jag blir lite utnyttjad.

  Så jag vill ha tips på hur jag gör för att själv njuta och vilja det.

  Och sen vill jag ha tips och hjälp på att dominera. Jag vill göra det och tänder på det, men har noll fantasi och känns som att jag upprepar samma sak om och om igen. Och det ska vara ganska milda och enkla saker. Jag vill inte gå runt med honom i koppel. Och en del saker tycker jag låter så töntiga så jag kan inte förmå mig att säga dom. ? typ ”din tunga gör mig helt galen” nu är ju inte det dominant just, men bara så ni förstår.

  Och så sista, vad ska han kalla mig??
  Namn jag avvisat: madame, härskarinna, lady Queen…
  Tänker typ ”min älskling” men jag vill ha nåt som skiljer sig från vardagen så det blir en roll i sovrummet och inte som en alltid-grej som vissa har.

  Hoppas ni förstår mig och har nå bra tips! 🙂

  #10802 Svar
  Profilbild
  Mjaosan

  Det är svårt det dära.. när man har en partner som inte riktigt är på samma ”sexuella nivå” som en själv. Det du skrev påminde min om en kille jag umgicks med när jag var 23. Vi var typ det perfekta paret på alla sätt. Vi hade till och emd samma favoritfärg. Allt passade.. men sexet var vi så olika varandra att det tog över allt.

  Han var också mycket för att bli dominerad (nästan förnedrad) och jag är inte dominant alls. Hade inte ens tänkt på att man kunde vara dominant / undergiven under sex innan jag träffade honom. Jag gav det några ärliga försök men det slutade alltid med att sexet blev väldigt vanilj ändå och då kändes det inte som det gav honom något.. tillslut hade vi inget sex alls för jag hade känslan av att han var otillfredsställd och då kändes sex inget kul längre.

  Jag har tyvärr inga råd att ge men jag hoppas verkligen att allt ordnar sig för er. Kanske kan han locka fram en sida hos dig som du inte visste att du hade tidigare och så lever ni lyckliga i alla era dagar sedan ? ?

  #10804 Svar
  Profilbild
  Aimee

  Och så sista, vad ska han kalla mig??
  Namn jag avvisat: madame, härskarinna, lady Queen…
  Tänker typ ”min älskling” men jag vill ha nåt som skiljer sig från vardagen så det blir en roll i sovrummet och inte som en alltid-grej som vissa har.

  Jag tycker älskling blir för sött. Om han vill bli dominerad ska det vara något med kraft i, tycker jag i alla fall! Han kan kalla dig ett gudanamn till exempel, som Atena eller Venus om du inte gillar de ”grövre” namnen. ”Min drottning” kanske kan passa? Det är inte så klyschigt som ”lady queen” och samtidigt lite romantiskt ändå?

  Lycka till!! Skriv gärna hur det gick!! ❤ ❤ ❤

  #10806 Svar
  Ewelina Nowak
  Ewelina Nowak
  Forumledare

  Hej ”Vetgirig” !

  Väldigt spännande post du skrivit! Jag skulle först vilja tipsa dig om Victorias artikel 5 TIPS FÖR ATT DOMINERA HONOM I SÄNGEN SOM ETT PROFFS Den ger faktiskt ett par riktigt bra förslag på hur man ska tänka och bete sig om man är nybörjare när det kommer till att ”dominera” i sängkammaren.

  I övrigt tänker jag att detta är ett område ni bör utforska tillsammans. Att ”adoptera” någon annans sexuella fantasier rakt av, utan att lägga till sin egen touch, är ofta klurigt. Han kanske skulle bli tillfredsställd av det, men du måste också ”få ditt”. Kanske har du några egna tillägg till hans fantasier som kan göra dem lite mindre främmande för dig?

  Lycka till 🙂

  #10808 Svar
  Profilbild
  emilyGG

  Mjosan och Vetgirig.. jag känner i gen mig så mycket i det ni skriver!!!! Jag är i ett sådant förhållande nu med en underbar kille.. fast hans fantasier är så.. ja.. annorlunda! Jag respekterar dem och så.. vet att alla gillar olika och alla ska få tända på det de vill.. men jag vet lixom inte riktigt om jag kan leva upp till de fantasier han har.

  Han har bland annat fantasier om att jag ska kissa på honom vilket jag tycker känns konstigt. För mig är det inget man gör på en person man älskar.. det är svårt att få ihop det i mitt huvud.. ibland känns det inte som jag räcker till för honom.. alltså när vi bara har vanligt sex.. han säger att det är bra och skönt.. men jag vet ju vad han egentligen vill ha för något.

  Vi har varit ihop länge nu.. 3½ år.. och det börjar bli lättare men jag har verkligen fått öppna mig för en helt ny värld av sex.. om ni förstår.. det har varit spännande! missförstå mig inte.. men det har lixom inte legat för mig tidigare.. jag bestämde mig för att jag ville utforska sex mer och kanske komma närmare honom.. vi började med att se på porrklipp tillsammans.. han visade mig ett klipp han gillade och jag visade honom ett som jag gillade.. sedan försökte vi göra efter. Det gick rätt bra eftersom jag förstod mer av vad han ville ha. Han har också förstått mer om vad jag vill ha…

  #10884 Svar
  Profilbild
  Vetgirig

  Tack för era svar och råd! Namnet vi kör på just nu är faktiskt just min kukdrottning. Känns väl okej men inte 100.

  Jag känner mig för tillfället helt förtvivlad.. känns som att jag aldrig kommer räcka till och som mjaosan skriver så känner jag också som att han är otillfredsställd och jag tycker inte sex är kul… jag känner bara en press och otillräcklighet och en ångest för att han vill så mycket mer och grövre saker än vad jag vill. Han är totalt öppen för allt och jag vill ingenting. Allt jag gör blir för hans skull och nästan hela sexlivet är endast fokuserat på hans fantasier och önskningar. Vi pratar jättemycket om det men han känns aldrig nöjd. Men han påstår att han är jättenöjd och skulle kunna offra allt för mig också och att han tycker det är bra som det är. Men jag vet att han ljuger för han drar ändå upp det hela tiden och ber och frågar och frågar och frågar om olika saker. Försöker hitta lösningar och försöker dra ur mig något som inte finns.

  … blev ett ganska mörkt inlägg, men skönt att häva ur sig. Att gå ifrån varandra är inte ett alternativ. Borde jag skita i hur jag känner och bara köra för hans skull? Jag vill ju kunna vara det han önskar och göra honom lycklig på den fronten också, och vi lever ju bara en gång. Men det är mycket lättare sagt än gjort när man väl står där. Eller ska jag säga blankt nej och därmed trycka ner honom.? Det kommer ju komma upp igen eller så kommer han bli olycklig och till slut kommer det inte funka.

  Ja herregud… att sex som är så spännande och skönt kan bli ett ett så stort och ångestfyllt problem!

  #10886 Svar
  Profilbild
  Sapphic

  Borde jag skita i hur jag känner och bara köra för hans skull? Jag vill ju kunna vara det han önskar och göra honom lycklig på den fronten också, och vi lever ju bara en gång.

  Kör bara! Som du själv säger, man lever bara en gång ? Jag vet inte exakt vad det är han vill som du tycker är ”för mycket”? Är det fantasin du berättade om att han vill se dig vara med andra killar? Eller är det att han vill att du ska kalla honom för saker?

  Alltid värt ett försök om du verkligen älskar honom och det verkar du göra!

  Kul att få veta hur det går för er.

  #10887 Svar
  Profilbild
  TheDandy

  ”kukdrottning” ?

  #10888 Svar
  Profilbild
  Shannon

  Asså.. du ska ju aldrig göra något som du inte vill!! Var alltid säker på att du är den som bestämmer över din egen kropp och vad som händer med den..

  Jag läste i en tidning att ett sexliv som inte fungerar är 80% av ett förhållande, ett sexliv som fungerar är 10% av ett förhållande. Tycker det är sant! När något inte fungerar tänker man mycket mer på det och det påverkar massa annat..

  #10889 Svar
  Profilbild
  Andersson

  Jobbigt ?

  Jag lider verkligen med både dig och din kille. Men ni verkar tycka så mycket om varandra! Det är det viktigaste. Så länge det finns kärlek finns det ett hopp såklart ! Om han säger att han är nöjd får du lita på det tycker jag men om du samtidigt vet att han vill ha något ”mer”.. något mer avancerat under sex kanske du kan fantisera om något som DU tycker är lite vågat och spännande. Går ju alltid att googla efter ideer och kolla på klipp. Jag ser framförallt på olika sexiga klipp när jag vill få nya ideer om vad jag kan utsätta min andra hälft för ?

  killar är så fokuserade på lösningar och inte känslor så ta inte illa upp när han kommer mer råd och tips. Han vill nog bara erat bästa tror jag.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
Svar till: Dominera min kille

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Din information: