Vilken typ av porr gillar kvinnor?

Pornhub släpper titt som tätt information om vad deras besökare har för porrvanor. Ibland släpper de information om hur olika länder porrsurfar och andra gånger är det hur olika delstater porrsurfar. För ett par månader sedan släppte Porrsiten pornhub.com lite statistik på vilken typ av porr deras manliga respektive kvinnliga besökare letar efter på deras webbplats. Vi på Lystfyllt sammanfattade såklart statistiken i ett inlägg, så om du vill veta vilken typ av porr tjejer och killar gillar kan du klicka på länken och gotta ner dig i det. Jag kommer ihåg att jag blev väldigt överraskad av statistiken, det var inte alls den statistik jag hade gissat på.

Nu har Pornhub släppt ytterligare statistik om hur deras kvinnliga besökare porrsurfar, vilket är lite extra intressant. Jag tycker i alla fall inte att det är så svårt att sätta mig in i hur snuskiga vi killar kan vara när vi sitter ensamma med en internetuppkopplad dator och porrsurfar. Jag har dock väldigt mycket svårare att föreställa mig hur tjejer porrsurfar. Kanske är det för att tjejer döljer sitt porrsurfande bättre än vad vi killar gör, kanske är det för att vi killar inte har någon riktig koll på vad tjejer egentligen tänder på. Intressant är det i alla fall! Så här ser första delen av statistiken ut.

Vilken typ av porr gillar tjejer/killar?

Vad ser tjejer på för porr?

Staplarna ovan visar vilka söktermer på Pornhub som är vanligast bland tjejer och killar. Det som toppar söktermerna för tjejer är lesbiskt sex vilket inte känns som någon jättestor överraskning, inte för mig i alla fall. Jag har en bild av att lesbisk porr är mer innerlig och lite finare än vanlig heteroporr. Lesbisk porr är ofta lugnare och mer känslosamt, vilket jag tror de flesta tjejer tänder mer på än hård och brutal porr där allt händer snabbt och känns mer fejk. Det är lite svårt för mig att uttala mig om detta, det blir mest spontana teorier, men om du som läser detta just nu är tjej och föredrar lesbisk porr när du porrsurfar får du gärna lämna en motivation i en kommentar nedan!

Tjejer ser alltså helst på lesbisk porr, men vi ser också att söktermer som threesome och gangbang ligger högt upp vilket ger mig en känsla av att tjejer tänder mer på olika gruppsexscenarior än vad killar gör. Kanske har det någon koppling till den lesbiska porren, att tjejer på något sätt fantiserar om att både ha sex med en tjej och en kille samtidigt? Tjejer som använder Pornhub när de porrsurfar verkar också vara lite intresserade av mörkhyade porrskådisar. Termer som ebony, black och big black cock är vanligare hos tjejer än vad de är hos killar.

Vilken porr ser tjejer på mer än killar?

vad gillar tjejer för porr

I nästa diagram ovan visas hur mycket vanligare vissa söktermer är hos tjejer än hos killar. Resultatet föreslår återigen att tjejer helst ser på lesbiskt sex när de porrsurfar. Sextermer som eating pussy är till exempel 900% vanligare när tjejer porrsurfar än när killar gör det. Även söktermer som pussy licking, tribbing, lesbian scissoring och ebony lesbians är 600% vanligare bland tjejer än bland killar.

Vilka porrskådisar föredrar tjejer?

tjejers porrvanor

Det sista diagrammet är nästan det mest intressanta tycker jag. Jag skulle nog kunna räkna upp ett par porrskådisar som mina killkompisar gärna ser på när de porrsurfar, men om jag skulle få frågan vilka porrskådisar tycker tjejer om? Skulle jag inte komma på en enda bra gissning. Det är helt främmande för mig! Att det finns många tjejer som är intresserade av realitykändisar och deras liv är ingen nyhet, men att det intresset även påverkar tjejers sätt att porrsurfa kom dock som en upplysning. När tjejer söker efter specifika personer på Porhub söker de nämligen efter namn som Kim Kardashian, Mimi Faust och Farrah Abraham. Två manliga porrskådisar ledar sig in på listan över de 15 populäraste porrskådisarna för tjejer, Mandingo och James Deen.

Porrskådisar som tjejer gillar

Killar där emot dras mer till DD-bröst än D-list kändisar. Vi söker gärna upp porrklipp med Christy Mack, Madison Ivy och Asa Akira. Även Sansha Grey och Tori black finns med på listan över de 15 populäraste porrskådisarna hos oss killar. Tydligen är vi inte intresserade av några mannliga porrskådisar.

Porrskådisar som killar gillar

Något som är väldigt intressant är att både tjejer och killar är intresserade av att se Miley Cyrus när vi porrsurfar, trots att Miley aldrig gjort någon porrfilm eller ens medverkat i ett läckt porrklipp. Kanske sitter båda könen och hoppas på att det snart händer? Vad vet jag.