Jag har ingen grej för tatuerade tjejer. Visst kan det vara snyggt om en tjej har valt helt rätt motiv på helt rätt kroppsdel och anlitat en riktigt duktig tatuerare, men att bara ha en eller flera tatueringar för sakens skull gör ingen speciell idag. Det är känns som att det finns fler tjejer med tatueringar än tjejer utan, vilket gör tjejer utan tatueringar mer intressanta för mig. Om du vill veta vad killar egentligen tycker och tänker om tjejer med tatueringar kan du klicka på länken och läsa en artikel om det, detta inlägg kommer handa om ett helt annat sätt att smycka sin kropp – piercingar!

De 5 sexigaste piercingarna för tjejer

Jag har som sagt ingen grej för tjejer med tatueringar. Där emot tjejer med piercingar kan göra mig helt förtrollad av åtrå. Självklart är det svårt att svara på varför, men jag antar att det är av samma anledning som vissa tänder på tatueringar. Det är lite lagom rebelliskt på något vis och ger en unik look. Om du går i tankarna om att skaffa en eller flera piercingar kan jag inte göra annat än klappa dig på ryggen. Jag har själv två stycken och tycker de passar riktigt bra. Fördelen med piercingar framför tatueringar är ju att man kan ta ut dem om man tröttnar och låta de små hålen läka – ingen skada gjord. Självklart finns det sexiga och mindre sexiga piercingar, i alla fall enligt mig. Därför kommer här en lista på de 5 sexigaste piercingarna en tjej kan ha! Jag rankar dem från plats 1 till 5 där den oväntade förstaplatsen kommer sist. Kan du redan nu gissa vilken piercing som är sexigast?

Septumpiercing

septumpiercing sexigAtt ha en piercing genom septum innebär att man har en ring eller stav genom vävnaden mellan näsborrarnas ingångar. Septumpiercing hamnar på femteplats på min lista över piercingar som är sexiga på tjejer på grund av att det är en modig utsmyckning som får en tjej att framstå som lite självsäker och kaxig – vilket är två personlighetsdrag som kan vara väldigt attraktiva! Där emot är det långt ifrån alla som passar i en septumpiercing. Det finns såklart mängder med olika tjocklekar och hittar man inte rätt kan det väldigt lätt bli avtändande med en piercing genom septum. En tjej som har en tunn näsring tycker jag är riktigt hett, men att ha en näsring som är tjock, tynger ner hela näsan och tar över ansiktet är riktigt avtändande.

Navelpiercing

navelpiercing sexigt

Britney Spears gjorde den legendarisk under 90-talet och få piercingar är sexigare att se på tjejer. Trots det är navelpiercingar relativt ovanliga idag. Jag ser dem väldigt sällan, vilket är riktigt synd. En tjej som blottar en del av magen och dessutom smyckar den med en navelpiercing fångar definitivt min uppmärksamhet. En navelpiercing är förförisk och sexig utan att vara för vulgär. Den är lätt att dölja och lika lätt att visa upp. Om du är en tjej som gått till gymmet tillräckligt många gånger för att ha uppnått en något slank mage tycker jag verkligen du ska skaffa en navelpiercing om du funderat på att smycka din kropp med något lagom sexigt.

Piercing i bröstvårtan

wallpaper-2045579

Nu är vi inne på top-3 av piercingar som ser riktigt bra ut på tjejer. Att pierca sig i bröstvårtan är vågat och säkert lite extra smärtsamt i någon millisekund, men resultatet är nästan oslagbart sexigt. Om jag ser en tjej med piercade bröstvårtor får jag stark känsla av att hon inte döljer sin sexualitet och är riktigt rolig att ha sex med. Jag känner att hon är bekväm med sin kropp och öppen för att testa nya spännande saker i sängen. Personligen tycker jag att ringar är snyggare än stavar. Ringar syns lite mer och går att använda i själva sexet, om man är lite fantasifull! Samtidigt syns stavar lite bättre än ringar om hon bär en tight t-shirt utan bh under. Nu får jag sätta stopp för mina fantasier och gå vidare på listan!

Piercing i klitoriskappan

piercad fitta

En piercad klitta är något av det läckraste som finns enligt mig. Det är svårt att slå synen av en naken tjej som valt att smycka sig mellan benen, ett område som redan är naturligt vackert. Det är som att se en daggdroppe glänsa på ett kronblad, så vackert att till och med den stelaste killen bli något poetiskt. Precis som ett par piercade bröstvårtor skickar en piercad klitoriskappa signaler om att bäraren är en tjej som verkligen tar vara på sin sexualitet. Hon är stark och självständig. Hon tycker om sex och vill gärna utforska nya sätt att njuta på. Som kille kan jag inte svara på hur mycket skillnad i njutning en klitorispiercing gör, men vad jag har hört av både vänner och exflickvänner gör piercingen absolut skillnad. Jag tror det är en av de ovanligare piercingarna där ute. Kanske beror det på att tjejer är rädda för att det ska göra fruktansvärt ont att skaffa en? Kanske beror det på att många tjejer tror att man alltid piercar genom själva klitoris (vilket inte är den typen av piercing jag syftar på här). Hur som helst tycker jag att det är synd att det är så ovanligt med piercade klitoriskappor, för det är verkligen något extra sexigt att se! Definitivt en av de sexigaste piercingarna en tjej kan ha.

Korsettpiercing

korsettpiercing

Tut i luren, här kommer förstaplatsen! Den sexigaste piercingen en tjej kan ha är en som du förmodligen inte hört om tidigare, eller sett för den delen. Korsettpiercing är en väldigt sällsynt piercingmetod där man fäster många små ringar på två rader längs valfri del på kroppen. Där efter trär man ett eller flera sidenband genom ringarna så att de bildar den klassiska korsettsnörningen – våldsamt sexigt! Jag har sett en korsettpiercing live en gång i mitt liv och det glömmer jag aldrig. Förstå förstod jag inte riktigt hur hennes klädesplagg fungerade eftersom det såg ut som hon hade bar rygg. Efter ett par minuters stirrande insåg jag att hon hade bar rygg och att snörningen satt i hennes hud längs med ryggen med en stor rosett i svanken. Jag var tvungen att googla det när jag kom hem och ju fler korsettpiercingar jag såg, desto mer förälskad blev jag. Korsettpiercing är både sexigt, vackert och extremt – precis vad jag tänder på. Förmodligen fyller inte en korsettpiercing någon funktion när det kommer till sex och njutning, men det är ändå den mest förtrollande piercingmetoden som finns enligt mig. Ser jag en tjej med en korsettpiercing längs ryggen eller längs baksidan av hennes ben kan jag inte sluta titta.

Piercingidéer

 

Snipp snapp slut, detta var min lista på de sexigaste tjejpiercingarna jag vet om. Självklart är inte sexighet det viktigaste när man väljer en piercing. Man ska såklart välja en piercing som man själv trivs med, oavsett om man är kille eller tjej.

Har du en piercing? Vart har du den i så fall? Skulle du kunna tänka dig att skaffa en piercing mellan benen? Svara gärna genom en kommentar nedan, det hade varit roligt att få reda på vad just du går och bär på! Klicka på den stora på Gilla-knappen nedan du också och följ gärna Lustfyllt via Facebook eller Twitter!

  Vad tycker killar om tatuerade tjejer?