Som bekant är det val snart och jag är nog inte ensam om att följa alla opinionsundersökningar som presenteras dagligen. Jag sprang på den här roliga faktan för ett par minuter sedan; en undersökning som gjorts av en nätbutik som säljer sexleksaker! De har bett sina kunder att svara på hur de tänker rösta och matchade sedan den datan mot vad de har köpt från deras webbshop. Resultatet är inte vetenskapligt på något vis, men det är ändå roligt att få reda på. Så här ser det ut i stora drag.

sexleksaker storlek

Vilket parti köper störst sexleksaker?

Som du kan se visar deras undersökning på att Kristdemokrater köper de största sexleksakerna, något som man kanske inte kan tro. Kalla mig fördomsfull, men med tanke på deras partinamn hade jag räknat med att de håller sig ifrån sådant som sexleksaker helt och hållet! Folkpartiet och Vänsterpartier nöjer sig med något mindre sexleksaker.

sexleksaker kostar

Moderater köper inga sexleksaker?

Miljöpartister spenderar mest pengar på sina sexleksaker, vilket inte är så överraskande tycker jag. Jag förknippar Miljöpartiet med unga väljare och unga prioriterar nog sexleksaker högre. Återigen, kalla mig fördomsfull om du vill.

typ av sexleksak

Sverigedemokrater gillar strap-ons

Detta är den roligaste delen av undersökningen tycker jag! Vilken typ av sexleksaker köper olika partianhängare? Jo! Sverigedemokrater är tydligen mest intresserade av strap-ons. Det verkar också som att Vänsterpartiet och Moderaterna har hittat gemensam mark för ovanlighetens skull, båda gillar nämligen att ha något i rumpan!

fakta om sexleksaker

Miljöpartister köper dyrast sexleksaker

Hoppas verkligen du gör din medborgerliga plikt och röstar, oavsett vad du röstade på!

  3 sexleksaker du inte visste om att du ägde