För många människor var julen en magisk tid på året när de var små. Med åldern blir dock julen mer förknippad med uppgifter som måste utföras och saker som måste inhandlas, och fort ska det gå för snart är julen här. Men, det finns ett sätt att återfinna den magiska julkänslan i vuxen ålder – genom att fokusera på dina lustar och kanske dela dem med en partner! Julen är ett perfekt tillfälle att utforska dina sexuella utkanter, här kan du läsa varför julsex är det bästa sexet!

Julen ger dig tid att njuta

knulla-under-julen

Även om julen för med sig en hel del stress lämnar den också tid till annat, speciellt på juldagen och annandag jul. Istället för att sitta med din partner och tävla om vem som kan trycka i sig mest choklad kan ni stänga av TVn och rikta uppmärksamheten mot varandra. Börja med lite uppmjukande massage samtidigt som ni lyssnar på chill musik. Varför inte tävla i flest kyssar på en eftermiddag?… eller kanske flest orgasmer?

…och tid att testa gränserna

ha-sex-under-julen

När julstressen lagt sig har du och din partner en unik chans att testa på nya saker i sovrummet. Berätta några av dina innersta begär och fantasier för din partner och lyssna på när din partner gör det samma för dig. Kanske låter vissa fantasier helt galna, men man vet ju inte förrän man testat?

Mellandagsrea på sexleksaker?

julsex

Det är inte bara teknikföretag som anordnar mellandagsrea, många butiker som säljer sexleksaker gör det med! Lägg er tillsammans i sängen och surfa in på första bästa sexbutik, ligg sedan och skratta åt allt konstigt och udda ni ser. Prata om hur ni skulle använda er av leksakerna om ni hade haft dem på riktigt. Kanske leder era skratt och fantasier vidare till ett faktiskt köp? Hur mycket kostade den där strap-on-dildon igen?

Unna dig något sexigt

sexiga-saker-till-jul

Julen handlar inte bara som att köpa julklappar till andra, den handlar även om att köpa julklappar till dig själv! Varför inte unna dig själv en helt ny dildo av ett lyxigare slag, eller kanske en helt ny typ av sexleksak som du inte hört om tidigare? En helt ny pocket pussy kanske?

Plocka fram ett sexspel

Monopol i all ära, men vore det inte roligare att spela något sexigare det här året? På marknaden finns fullt med sexrelaterade bräd- och kortspel som du och din partner kan spela tillsammans, eller med andra? Varför inte spela vårt egna lustfyllda sexspel med en vanlig kortlek?

Du har tid att se på sexig film

ha-sex-under-jukhelgen

När ”Kan du vissla Johanna” är slut på SVT kanske det är dags för något muntrare och sexigare? Om du ensam eller med en partner vill se på några sexiga filmer efter julstressen kan jag varmt rekommendera Secretary, Fifty Shades of Grey eller Nymphomaniac: Vol. I & II. Serien Submission med Sikn Diamond är också riktigt het!

  4 julklappstips för dig som har en stygg flickvän