Hejsan! Jag har en fråga till er angående killar och deras hemliga önskemål när det kommer till sex. Ibland går man ju och bär på önskemål eller fantasier om sex utan att berätta dem för sin partner. Jag gör i alla fall det, men jag tänker att jag knappast kan vara ensam om det. Finns det något speciellt som killar vill ha i sängen men inte frågar om, kanske för rädslan att låta ”mesig” eller ”krävande”? Generellt, finns det något som de flesta killar vill ha i sängen fast inte vågar be om? Jag är väldigt nyfiken på detta, så jag hoppas ni kommer fram till något! Vad vill killar ha i sängen?


Vad tycker killar om i sängen?


Tack för din intressanta läsarfråga! Visst går vi killar – precis som tjejer – och bär på en hel del hemliga önskemål när det kommer till sex. Hur skulle man orka igenom tradiga arbetsdagar utan snuskiga fantasier? Vad det är för sexuella begär och fantasier som vi killar bär på är såklart olika från person till person, men jag kan tänka mig att önskemålen ofta handlar om något som man känner saknas i det aktuella sexlivet. Vi människor vill alltid ha det vi inte kan få, även när det gäller sex. Lever du i ett förhållande med en pojkvän som väldigt sällan får se dig gå klädd i sexiga underkläder är det väldigt troligt att det är vad han går och längtar efter. Om du och din pojkvän näst intill alltid älskar i sovrummet fantiserar han säkert om ett spontant frukostknull i köket. Om du inte är den mest verbala personen i sängkammaren önskar han säkert efter lite dirty talk från din sida när han ligger mellan dina ben och har munnen full, och så vidare. Men visst, det finns vissa generella saker som vi killar vill ha när det kommer till sex. Saker som i stort sätt alla killar vill ha i sängen. Så om du undrar vad vill killar ha i sängen? eller hur vill min pojkvän ha sex? och du inte vill fråga rakt ut kommer jag nu berätta för dig om vad killar gillar i sängen.

Killar gillar

Naturliga ljud. Många tjejer blir överraskade av detta, killar vill inte höra något tillgjort porrskådis-stön från tjejen de har sex med. De står inte ut med flämtande stön och gälla skrik som är fake. Försök inte smickra honom genom att låta som en hyperventilerande sexgalning så fort han rör vid dig. Det samma gäller åt andra hållet; killar vill verkligen inte ha sex med en död fisk – en tjej som ligger helt passiv och ljudlös. Ljudlöst sex skapar en obekväm känsla av att något inte är riktigt rätt. Det killar gillar under sex är naturliga och ärliga ljud av njutning från tjejen. Stöna gärna högt och ljudligt eller ljust och innerligt, men gör dig inte till. Stöna på ditt eget personliga sätt när sex verkligen är skönt. Enkelt.

  Därför älskar killar tuffa tjejer

Vad gillar killar i sängen?

Uppmuntran. Eftersom det inte är ett prioriterat ämne i dagens samhällsdebatter är det inte så många som vet att killar går och bär på minst lika mycket osäkerhet om sig själva och sina kroppar som tjejer gör. Det kan verka som din pojkvän har ett oförstörbart självförtroende när ni har sex, men förmodligen blåser han bara upp sig själv för att imponera på dig. Om du själv känt dig osäker någon gång vet du förmodligen att den bästa medicinen heter smicker och uppmuntran. Killar gillar att höra vad de gör bra under sex. Din pojkvän älskar att höra din röst säga uppmuntrande meningar när ni har sex. Spara inte på uppmuntrande ord och smicker när du har sex med din pojkvän, det kommer både göra honom till en bättre älskare och en bättre pojkvän när sexet är över. Så länge ditt smicker och dina berömmande ord verkligen är sanna och äkta är det bara att ösa på, det gillar killar i sängen!

Vad vill killar ha i sängen?

Det är tanken som räknas. Okej, kanske är du inte avsugningarnas okrönte drottning. Kanske är du inte den djärvaste och mest fartfyllda nymfomanen i landet. Kanske är du inte så van vid att uttrycka dina innersta sexuella begär. Men, din kille uppskattar när du försöker! På riktigt. Killar älskar när tjejen lägger ner lite extra möda och tid på att krydda sexlivet även om resultatet inte blir som i porrvärlden. Kanske får han inte orgasm varje gång du ger honom oralsex, men jag kan garantera att han uppskattar varje sekund av det ändå. Våga överraska din pojkvän med nya saker i sängen, för även om det inte blir lika filmiskt perfekt som i porrklippet du såg på internet kommer han älska din entusiasm. Om det känns som du gör bort dig när du försöker strippa av dig kläderna framför din pojkvän så fortsätt, för i hans ögon är du en stjärna.

Killar gillar tjejer som

Tar kontroll. Ett riktigt hett tips för dig som vill veta vad killar gillar i sängen är att ta kontroll! När du tar initiativet till sex känner sig din pojkvän smickrad och efterlängtad. Han känner att du vill ha honom, vilket är en underbar känsla alla människor vill känna från gång till gång. Killar gillar tjejer som vet vad de vill. Killar gillar också när tjejer tar kontroll över själva sexet. Bestäm när ni ska byta ställning, bestäm vart ni ska ha sex. Berätta för honom exakt hur du vill att han ska ge dig oralsex så det blir så skönt som möjligt för dig. När han börjar närma sig det stora avslutet så berätta för honom vart du vill att han ska komma. Över dina bröst? Över sin egen mage? Bestäm du! Kanske oroar du dig för att låta tjatig eller krävande, men det är inte så killar ser det under sex. Killar gillar tjejer som tar kommandot. Genom att styra och ställa lite mer under sex ger du också dig själv chansen att upptäcka nya saker du gillar. Fokus under sexakten hamnar på din njutning, på vad som känns bäst för dig. Om du vill gå ett steg längre och fullt ut dominera pojkvännen i sängen kan du klicka på länken för att få en guide i hur du dominerar honom sexuellt som ett äkta proffs.

Killar gillar när tjejer

Piffar sig. Killar gillar tjejer som lägger tid på sitt utseende. När du kommer ut ur badrummet helt dolled up och redo för action blir han som en liten pojke på juldagsmorgon på insidan. Kanske verkar inte lite smink som en så stor grej för dig, men tro mig när jag säger att killar älskar det. Det är absolut inte så att han tycker du ser dålig ut utan smink, det är bara väldigt smickrande för en kille när en tjej gör sig fin för honom. Som att hon vill vara den finaste versionen av sig själv framför honom. Även om han inte säger något uppskattar din pojkvän när du inte sluskar omkring i ett par yogabyxor och en fläckig tisha.

Killar blir upphetsade av

Dina orgasmer. Jag avslutar den här lilla artikeln om vad killar gillar i sängen, precis som man ofta gör i sängen – med orgasm. Det finns en generell missuppfattning om att killar bara tänker på sin egen orgasm, att killar bara vill komma och sedan somna utan att säga god natt. I 90% av alla fall är det absolut inte så killar fungerar! Det finns inget som är mer smickrande och mer upphetsande för en kille som när tjejen kommer. För många killar är det den absolut bästa delen av sex! Din orgasm är jätteviktig för honom. Killar gillar tjejer som tar sin njutning på allvar. Om det innebär att du behöver få oralsex på ett speciellt vis, klittra under sexet eller använda en sexleksak samtidigt som ni håller på spelar ingen roll. För många killar känns sexet oavslutat om inte tjejen fått sitt. På något sätt känns det som killar inte slutfört deras uppdrag om din orgasm uteblir. Killar gillar tjejer som tar sin njutning seriöst, så håll inte inne på några orgasmer och spendera ett par extra minuter på förspel eller vad som nu krävs för att uppnå den underbara stunden. Han kommer gladeligen vänta på dig.

Det var mina sex typs på vad killar tycker om i sängen. Dela nu artikeln nedan, det hjälper oss att växa och betyder oerhört mycket!