Sinful: 10 Day Love Challenge

I dessa corona-tider med krav på social distansering är det många av oss som sitter instängda med vår partner i hemmet 24 timmar om dygnet. Att ständigt befinna sig i varandras närhet utan möjlighet att kvittera ut lite egentid kan snabbt leda till dålig stämning i förhållandet och en kraftigt minskad sexlust. Som du kunnat läsa tidigare här på LUSTFYLLT är kommunikation och ett varierande sexliv hemligheterna som kommer rädda förhållandet undan corona-krisens kaosartade tristess. Men, hur gör man för att enkelt bibehålla variationen i sexlivet när man är fast hemma tillsammans med en partner som börjar gå en på nerverna?

Ett fantastiskt verktyg för att enkelt få direkt tillgång till en uppsjö av nya och spännande sexuella möjligheter tillsammans med din partner kommer från sexbutiken Sinful som för ett tag sedan lanserade 10 Day Love Challenge, en elegant parbox med 10 lustfyllda överraskningar som sätter full fart på både sexlusten och fantasin. I den här lite speciella recensionen kommer jag berätta allt jag kan om den här fantastiska produkten och hur den kommer hjälpa dig och din partner få lite extra variation på sexlivet.

10 Day Love Challenge

Så, vad är då 10 Day Love Challenge och vad går den ut på? Rent konkret är det en produkt som i mångt och mycket efterliknar en klassisk julkalender. Den främsta skillnaden är att det gömmer sig olika sexleksaker bakom luckorna istället för choklad! Tanken är att du och din partner öppnar en ny lucka varje dag under de kommande 10 dagarna och tillsammans utforskar innehållet.

Självklart går det utmärkt att öppna alla luckor med en gång, om man (som jag) aldrig riktigt lärde sig kontrollera sin iver. Jag skulle dock rekommendera att du och din partner försöker hålla ut och bara öppna en lucka varje dag. Det gör inte bara att äventyret räcker längre, det ger er också möjlighet att utforska varje sexleksak till fullo innan ni går på nästa.

Bra kalender med sexleksaker

Efter att ha öppnat alla luckor i kalendern kan jag ärligt säga att den överträffade mina förväntningar med hästlängder! Jag har sett ett par julkalendrar med sexleksaker de senaste åren, men den här parboxen skiljer sig från mängden på två viktiga sätt.

Den första är att kvalitén på sexleksakerna i Sinfuls 10 Day Love Challenge är riktigt bra. Boxen innehåller sexleksaker som du och din partner kan ha glädje av under lång tid framöver (under förutsättning att ni tar vara på produkterna genom att rengöra dem, byta batterier i tid och så vidare). Jag tror ingen av produkterna i denna parbox är engångsartiklar, vilket är bra för både plånboken och miljön.

Den andra punkten som skiljer denna parboxen från mängden är variationen av sexleksaker som den innehåller! Jag skojar verkligen inte när jag säger att den erbjuder något för alla. Oavsett om du anser dig ha sex på en avancerad nivå eller aldrig har ägt en sexleksak tidigare kommer den här parboxen ge dig något nytt och spännande att utforska.

Jag skulle mer än gärna recensera varenda en av de 10 sexleksaker som gömmer sig i boxen. Tyvärr hade det spoilat en stor del av själva överraskningen för dig och din partner. Så, jag har istället bestämt mig för att slumpmässigt välja ut tre sexleksaker från boxen, recensera var och en och ge dig tips om hur du och din partner kan använda dem på ett spännande sätt som förhoppningsvis kommer bringa lite variation till ert sexliv nu när ni behöver det som allra mest.

First things first – förpackningen! Den är elegant designad med mattsvart yta och guldbelagda detaljer som gör att boxen kan stå framme i hemmet utan att väcka uppseende eller se skräpig ut. De varierande luckorna på framsidan är tydligt numrerade och vitnar om mångfalden av sexleksaker som gömmer sig bakom dem.

Buttplug av silikon

buttplug-av-silikon

I en av luckorna gömmer sig en silkeslen liten buttplug av silikon.

I en av luckorna döljer sig en läcker analplugg av storlek mindre. Den är gjuten i ett enda stycke mattsvart och kroppsäkert silikon som är sammetslent mot huden. Dessutom är den helt luktfri, vilket kan låta som en konstig fördel. Men, jag är väldigt känslig för dofter och upplever allt för ofta att sexleksaker doftar av kemikalier eller ”fabrik”. Det gör dock inte den här fantastiska lilla pluggen, stort plus på det.

Buttplugen är formad på ett sätt som gör att en tidigare oerfaren användare av analpluggar kommer få en silkeslen och bekväm förstagång. Silikonkroppen är styv, men samtidigt böjbar vilket gör den mer förlåtande än en buttplug av stål. Dessutom blir silikon kroppsvarmt mycket snabbare än stål, vilket gör att du inte får en kall-chock när den förs in där bak.

Basen är stor och bred, vilket känns betryggande. Det finns inte en chans att pluggen åker för långt in i baken. Den gör det dessutom lättare att avlägsna pluggen på egen hand. Basen fungerar också ypperligt bra som sugpropp. Jag vet inte riktigt om det var en del av designplanen, men sugproppen finns där utifall du skulle vilja fästa pluggen på en slät yta; som till exempel golvet eller badkaret.

Hur använder man en buttplug?

Som tilltalsnamnet föreslår används pluggen för analstimulans. Om du vill veta mer om hur man kan använda sig av buttplugs under sex kan du klicka på länken och spana in vår guide som berättar allt du behöver veta för att ha skönt sex med en analplugg.

Så, hur kan denna lilla silikonplugg hjälpa dig och din partner med ett varierande sexliv. Dubbel penetration är en sexfantasi som fler kvinnor går och bär på men aldrig skulle vilja förverkliga. Antingen för att man befinner sig i en monogam relation, eller för att känslan av att bli penetrerad av två män samtidigt helt enkelt känns för skräckinjagande. En buttplug erbjuder där emot ett fint substitut. Ett mellanläge som inte gör känslan smärtsamt intensivt, men samtidigt förverkligar fantasin om att känna sig uppfylld på två ställen samtidigt.

En buttplug är dessutom ett riktigt händigt sätt att ”värma upp” analen för lite större föremål, som en penis? Glöm inte glidmedlet. Jag rekommenderar en vattenbaserad stort för leksaker gjorda av silikon.

Vibrator med många hastigheter

Bra och kraftig vibrator

I paketet får man även en kraftfull vibratorstav som kan ge njutning till både dig och din partner.

I lucka nummer… nä, det kommer jag inte berätta. I en av luckorna, så väntar en fyllig och avlång vibratorstav, gjord i kraftfullt plast och (vad verkar som) e silkeslen och kroppssäker silikonyta. Den känns läckert inbjudande när man håller den i handen. Återigen, en doftfri sexleksak gör mig väldigt glad. Denna vibratorstaven gör mig väldigt glad.

Vibrator och medföljande batterier

Vibratorn drivs av två AA-batterier som följer med i parboxen – väldigt många pluspoäng på det! Det innebär att du och din partner inte behöver slakta fjärrkontrollen till TVn innan ni sätter igång och njuter.

Vibrationerna från staven är väldigt kraftiga och kan till och med erbjuda en skönt stimulerande upplevelse genom ett par tjocka jeans – perfekt för retsamt förspel. Vibrationerna kan dessutom kontrolleras genom att vrida på den nedre delen av vibratorns kropp.

Vibratorer har funnits på marknaden sedan 50-talet. Det är ingen slump att de (trots moderna och tekniska utvecklingar) håller sig kar i toppen på sexleksaksmarknanden. Vibratorer är en fantastisk kategori av sexleksaker som erbjuder en rad olika upplevelser. Bara fantasin sätter gränserna.

Hur använder jag en vibrator med min partner

Om du och din partner aldrig använt en sexleksak under sex tidigare är detta ett ypperligt tillfälle att göra det. Den här vibratorn går utmärkt att lägga mot kroppens olika erogena zoner, som brösten, analen eller klitoris för att förhöja den redan sköna känslan av att vara nära din partner. Om du som läser detta är kvinna rekommenderar starkt att lägga vibratorn mot din klitoris samtidigt som din partner penetrerar dig framifrån, eller bakifrån. Det ökar dramatiskt chansen för dig att nå orgasm samtidigt som din partner, vilket är en upplevelse som sannerligen förhöjer variationen på sexlivet en aning.

Hur använder jag en vibrator på min kille

Om du och din partner har använt vibratorer under sex tidigare kan jag föreslå att ni byter roller. Om ni är ett heterosexuellt par där mannen känner sig lite extra öppensinnad är det ingen dålig ide att låta partnern föra in vibratorn en bit i analen för att stimulera prostatan. Om detta är ett big no, no kan jag också rekommendera att din partner ger dig oralsex samtidigt som vibratorn surrar runt och omkring utsidan av anus och längs pungens undersida. Detta är outforskat område för många män som får en riktigt aha-upplevelse första gången de vågar bege sig dit. Om inte annat testar det både bekvämlighet och tillit mellan dig och din partner – spännande!

Knipkulor

knipkulor

Knipkulor är ett bra träningsredskap för att stärka muskulaturen i bäckenbotten och minska risken för bla. urinläckage.

Knipkulor är både fantastiskt bra sexhjälpmedel och ett väldigt underskattat träningsverktyg för en kvinnas nedre regioner. Faktum är att många yngre kvinnor inte ens hört talas om knipkulor, det hade inte jag heller innan jag började som skribent här på LUSTFYLLT. Efter att ha upptäckt och bekantat mig med hur de fungerar försöker jag faktiskt använda dem regelbundet hemma.

Vad har man knipkulor till?

Knipkulor kan användas både för njutning och träning, eller njutningsfull träning. Vilket som. Själva tanken är att med knipkulor, eller ben wa balls som de även kallas, är att du applicerar ett bra och behagligt glidmedel på kulorna och sedan för upp dem i slidan. Genom att hålla kulorna på plats stimulerar vikten från kullorna bäckenbensmuskulaturen på ett uppbyggande och stärkande sätt. Övningarna stärker muskler som håller uppe bäckenbotten och som finns runt ändtarmen, urinröret och slidan. Detta innebär en extra fördel för dig som lider av urinläckage eller andra besvär som kan komma som en konsekvens av förlossning.

Muskeluppbyggnaden kan också bidra till att du som kvinna får kraftigare orgasmer, med starkare sammandragningar i underlivet.

Hur använder man knipkulor

Dessa knipkulor, eller kegel kulor är gjorda av lent och kroppsäkert silikon med två kulor av metall inneslutna i silikonkroppen. Dessa kulor vibrerar och skakar när du rör på dig, vilket kan ge en riktigt skön och retsam känsla i underlivet. Knipkulor kan även användas tillsammans med en partner. Kegel kulor kan ge dig och din partner ett riktigt upphetsande förspel genom att kulorna förs in och ut ur valfri kroppsöppning. Var extra försiktig vid anal penetration så kulorna inte åker för långt in i analen.

Detta var bara ett smakprov av alla hemligheter som döljer sig i Sinfuls 10 Day Love Challenge parbox. Med den här boxen kommer du och din partner garanterat få många härliga skratt tillsammans, men förhoppningsvis också mängder med sköna och nya sexuella erfarenheter.

Om jag skulle välja att understryka en positiv sak med den här sexleksaksboxen skulle det vara mångfalden. Det är en fantastisk samling sexleksaker som Sinful sammanställt i ett snyggt och elegant paket. Jag skulle med glädje rekommendera den till alla mina vänner, erfarna som oerfarna. Den innehåller något för alla par. Märk att jag skrev par. Om du är singel finns det bättre kalendrar att köpa på Sinfuls webbshop. Just 10 Day Love Challenge riktar sig till par som vill utforska nya spännande saker i sängen.

Om du också vill utforska nya spännande saker i sängen med din partner så klicka här med en gång!

kalender med sexleksaker
Sinful: 10 Day Love Challenge
10 Day Love Challenge
En unik parbox med ett brett utbud av sexleksaker som kommer falla både erfarna och oerfarna älskare i smaken!
Utformning
87
Användning
99
Känsla
83
Rengöring
79
Prisvärdhet
100
Läsarbetyg4 Betygsätt
59
Passar dig som
Har en partner
Vill utforska nya saker i sängen
Aldrig har använt sexleksaker tidigare
Har använt sexleksaker tidigare
Passar inte dig som
Är singel
90
LUSTFYLLT