6ECvcnCFntc

Som erfaren testare (och tvångsmässigt besatt) av sexleksaker har jag provat på nästan alla lufttrycksvibratorer som kommit ut på marknaden under de senaste sju åren, och ska jag vara helt ärlig så är det såhär; det är ingen större skillnad mellan de olika modellerna. Visst, designen skiljer sig från leksak till leksak och sug-förmågan varierar något mellan dem, men ärligt talat har jag inte upplevt någon signifikant skillnad i wow-känsla mellan olika lufttrycksvibratorer de senaste åren – fram tills nu! Jag har testat Womanizer Premium, den senaste modellen från det världskända märket Womanizer och jag är uppriktigt blown away.

Womanizer Premium är lyx

Som namnet föreslår är Womanizer Premium den mest påkostade modellen i deras senaste kollektion av lufttrycksvibratorer, vilket märks av redan på förpackningen. Min Womanizer heter Womanizer Premium Raspberry och kommer levererad i en utsökt hallon-röd kartong som inger en stark känsla av lyx och feminin skönhet. Den stilrena framsidan säger inte allt för mycket, utan låter istället den vackra produkten tala för sig själv bakom ett skyddande fönster av plast. På baksidan finns kort information, presenterad på ett attraktivt sätt, om vad som gör Womanizer Premium till en helt unik sexleksak.

Förpackningen har två vingar som viks ut åt vardera sida för att komma åt Womanizer Premium som i sin tur ligger säkert nedbäddad i ett lager av formad vit plast tillsammans med en tjock instruktionsbok, en förvaringspåse och en liten ask som innehåller två extra munstycken av silikon och en USB-sladd för att ladda upp sexleksaken innan användning.

Allt i förpackningen känns så varmt och välkomnande – en sann upplevelse av lyx och glädje som absolut inte återfinns hos en del andra märken. Som exempel; att öppna en förpackning från Satisfyer känns som att någon säger ”här har du din sexleksak” samtidigt som Womanizer är mer ”Hej, vackra du! Välkommen till en värld av skönare orgasmer”.

Hur känns Womanizer Premium?

Premiumkänslan når sin höjdpunkt när du håller Womanizer Premium i din hand. Formen är förföriskt vacker med runda greppvänliga karaktärsdrag. Designen är som gjord för att tittas på, som en vacker skulptur. Womanizer Premium är tillverkad i ABS-plast och inbjudande silkeslent silikon som jag inte kan låta bli att stryka mot min kind (så len!). Uppriktigt sagt är Womanizer Premium den vackraste sexleksaken jag någonsin sett. Den känns dessutom väldigt avsexualiserad på ett sätt som gör att jag enkelt skulle kunna låta den ligga framme i lägenheten utan att skämmas ett ögonblick om någon fick syn på den. Den ser lixom inte ut som en typisk sexleksak på något sätt alls!

Womanizer Premium laddas på samma sätt som Satisfyer 3 Pro, nämligen genom en magnetisk USB-sladd som enkelt fäster sig utsidan av sexleksaken. USB-sladden gör att du kan ladda lufttrycksvibratorn i din dator, via ett eluttag eller via din mobilladdare vart du än är – smidigt. Men, som jag nämnt otaliga gånger tidigare hade jag föredragit en riktig USB-port på själva sexleksaken. Om man kan tillverka vattentäta telefoner med USB-C anslutning borde man kunna göra det samma med sexleksaker. Tänk, hur smidigt det hade varit att inte behöva leta efter en specifik kabel för att ladda sin sexleksak, utan istället bara greppa sin mobilsladd och börja ladda sin lufttrycksvibrator med en gång.

Batteriet i Womanizer Premium laddas i alla fall fort och räcker till 4 timmar av njutning och lek. Dessutom har Womanizer Premium en batteriindikator som visar om batteriet är på väg att ta slut – en riktig halleluja-funktion för någon som mig som ofta överskattar hur mycket batteri som finns kvar i sexleksaken när jag påbörjar min lekstund för att ett par minuter senare bli besviken när batteriet dör.

Womanizer Premium har fyra knappar på ovansidan av kroppen som används för att stänga av/på sexleksaken, växla mellan 12 olika nivåer av intensitet samt aktivera en autopilot-funktion. Kontrollerna är tydligt markerade och placerade med brett mellanrum vilket gör att du med lätt fingertoppskänsla kan kontrollera sexleksaken även om du använder den tillsammans med en partner i en sexställning som hindrar dig från att se vad som försiggår där nere eller om du (som jag) tycker om att stänga ögonen och drömma dig bort i fantasin när du onanerar.

Vad är en lufttrycksvibrator?

Womanizer Premium använder Pleasure Air™ technology för att stimulera din klitoris, vilket ger en helt annan typ av känsla än den du får av en klassisk klitorisvibrator. Lufttrycksvibratorer har ett mjukt munstycke av silikon som omsluter din klitoris och stimulerar den med mjukt eller kraftigt pulserande lufttryck. Det gör att känslan från en lufttrycksvibrator är mer jämförbart med mjukt oralsex än något annat. Den sugande och pulserande effekten ökar dessutom blodflödet till klitoris, vilket förhöjer känsligheten och kan leda till mer intensiva och långvariga orgasmer. Många kvinnor föredrar en sådan stimulans framför den skarpa och nästan bedövande känslan som vissa klassiska vibratorer skapar.

Hur fungerar en lufttrycksvibrator?

Eftersom lufttrycksvibratorer stimulerar klitoris med hjälp av just luft finns det ingen kontaktyta mellan sexleksaken och det känsliga klitoris-ollonet. Det innebär att även kvinnor med väldigt känslig klitoris kan använda lufttrycksvibratorer på ett njutfullt sätt utan att bli överstimulerade, vilket är den främsta anledningen till att lufttrycksvibratorer blivit så populära.

Är verkligen lufttrycksvibratorer bra?

Det finns en hype kring lufttrycksvibratorer som skapar enormt höga förväntningar hos kvinnor som köper dem. Många kvinnor jag pratat med har köpt en lufttrycksvibrator i tron om att den kommer leverera orgasmer på löpande band så fort den placeras mellan benen, vilket såklart inte stämmer överens med verkligheten. Detta leder sedan till besvikelse och kanske till och med oro över att något är fel med ens kropp eftersom man inte ”lyckades” uppnå de där underbara orgasmerna som alla andra pratat om.

Är verkligen Womanizer så bra som alla säger?

Precis som med de flesta andra lufttrycksvibratorer har Womanizer Premium en viss inlärningskurva. Det innebär att det förmodligen kommer ta dig ett par försök innan du blivit så pass bekant med den nya känslan att du kan nå hela vägen fram till orgasm om du inte använt en lufttrycksvibrator tidigare. Men, när du väl vant dig vid känslan och lärt dig att fokusera på rätt sätt kommer du förmodligen inte ångra dig. Lufttrycksvibratorer har ett gott rykte av en anledning, men det krävs lite övning för att upptäcka vad hypen verkligen handlar om.

Är Womanizer Premium skön att använda?

Eftersom jag är väl skolad i hur lufttrycksvibratorer fungerar vid det här laget och hur min kropp reagerar när jag sätter det sugande silikonmunstycket mot min klitta behövde inte jag jobba mig igenom någon inlärningsfas när jag provade Womanizer Premium för första gången. Jag kunde istället gå direkt till njutningen och orgasmerna som var (utan att överdriva) fantastiska och här är varför:

1.Först och främst älskar jag hur silikonmunstycket omsluter klitoris perfekt. Detta är såklart något som varierar från klitta till klitta, men Womanizer är snälla nog att inkludera tre olika storlekar på munstycken vilket innebär att du förmodligen kommer få en underbar upplevelse oavsett hur din lilla böna ser ut. Munstycket är något ovalt med mjuka kanter vilket passar perfekt över klitoris oavsett vilken position man befinner sig i – perfekt om du vill använda din Womanizer Premium tillsammans med en partner.

2.Jag älskar också hur inkluderade Womanizer har varit med de olika nivåerna av intensitet. Womanizer Premium kan stimulera din klitoris på 12 olika nivåer av intensitet som sträcker sig hela vägen från ”Är den ens på?” till ”Jag klarar inte en sekund till!”. Kort sagt; oavsett hur känslig eller icke-känslig du är kommer du definitivt hitta en nivå av stimulans som passar perfekt för ditt behov.

3.Womanizer Premium har inga onödiga ”vibrationsmönster” som deras tidigare modeller. Istället har Womanizer valt att inkludera en funktion som de kallar för autopilot. Autopilot innebär att din Womanizer Premium försiktigt börjar stimulera dig på en låg nivå för att sedan sakta öka intensiteten automatiskt efterhand. Du kan köra autopilot på tre olika program av intensitet, vilket innebär att program 1 tar dig igenom intensitetsnivåer från 1 till 4, program 2 tar dig igenom nivåerna 1 till 8 och så vidare. Med andra ord behöver du inte oroa dig för att Womanizer Premium ska nå en nivå som är högre än den du klarar av.

4.Womanizer Premium kommer även med Silent Mode vilket innebär att sexleksaken endast aktiveras när den har kontakt med huden. Alla som någonsin använt en lufttrycksvibrator tidigare vet hur hög ljudnivån kan bli om munstycket tappar kontakt med huden för en sekund. Denna funktion löser det problemet lätt som en plätt. I samma ögonblick som Womanizer Premium tappar kontakten med huden stängs motorn av och i samma ögonblick som den läggs mot huden igen sätts motorn på igen – så himla bra!

Hur rengör jag min Womanizer?

Womanizer Premium är helt vattentät, vilket innebär att rengöringen är hur enkel som helst. Jag brukar doppa ner hela min Womanizer under varmt vatten och sedan låta den torka på en torr handduk i några minuter – that’s it! Om du vill vara extra pedantisk med rengöringen går det även att spraya lite rengöringsmedel för sexleksaker direkt in i munstycket.

Womanizer Premium

Womanizer Premium har en rad fördelar jämfört med Satisfyers senaste modell

Womanizer Premium eller Satisfyer Pro 3

Det går inte att prata om Womanizer utan att jämföra med Satisfyer. Båda märkena tillverkar fantastiska lufttrycksvibratorer, men det finns en hel del som skiljer dem åt.

Design

Womanizer Premium är något större än Satisfyer 3 pro, vilket kan vara en avgörande faktor om du vill kunna använda din sexleksak på resande fot. Dessutom är en mindre sexleksak lättare att vara diskret med, vilket kan vara bra om man vill använda den i smyg eller gömma undan den. Däremot är Womanizer Premium mycket bättre utformad än Satisfyer 3 pro. Den känns bättre mot huden, den omsluter klitoris på ett mer behagligt sätt och knapparna är mer lättåtkomliga.

Funktion

Silent mode, autopilot och batteriindikator är alla funktioner som Womanizer Premium har men Satisfyer 3 Pro saknar. Faktum är Satisfyer 3 Pro bara har en enda funktion som gör den unik i förhållande till Womanizer Premium och det är den inbyggda vibratorn som kan erbjuda en extra dimension av stimulans. Jag föredrar dock funktionerna hos Womanizer Premium.

Pris

Womanizer Premium är en premium-produkt, vilket syns både på kvalitén och på prislappen. Satisfyer Pro 3 har en betydligt lägre prislapp, vilket kan göra den mer attraktiv för dig som är priskänslig. Womanizer Premium kostar runt 1800:- i många butiker, samtidigt som Satisfye Pro 3 kostar runt 500:- I min mening är prisskillnaden mellan Womanizer Premium och Satisfyer Pro 3 större en skillnaden i känsla, vilket gör att jag skulle rekommendera Satisfyer Pro 3 till alla som vill ha den mest prisvärda lufttrycksvibratorn. Om du där emot är ute efter en skönare och lyxigare känsla till varje pris finns det bara ett val – Womanizer Premium.

womanizer premium recension

Är det värt att köpa Womanizer Premium?

Det är svårt för mig att sammanfatta min upplevelse av Womanizer Premium på ett bra sätt – den är helt enkelt för jäkla bra. Womanizer Premium är inte bara den vackraste och skönaste lufttrycksvibratorn jag använt, den är dessutom full av funktioner som gör upplevelsen näst intill perfekt. Womanizer har verkligen lyckats med att skapa en produkt som är inkluderar alla kvinnors behov, vilket är beundransvärt. Womanizer Premium passar både dig som aldrig använt en lufttrycksvibrator tidigare och oss som är mer erfarna användare.

Faktum är att det inte finns något bättre sätt att beskriva Womanizer Premiums förträfflighet än att belöna den med LUSTFYLLTs emblem; LUSTFYLLT Rekommenderar! Stort grattis till Womanizer för att ha utvecklat en så underbar produkt och grattis till dig som införskaffar en. Nu återstår bara frågan; med en såhär fulländad lufttrycksvibrator på marknaden, hur kan de göra produkten bättre till nästa version? Jag har ingen aning, men jag längtar efter att ta reda på svaret.

womanizer premium recension
Recension: Womanizer Premium
Womanizer Premium
Womanizer Premium årets bästa och lyxigaste lufttrycksvibrator
Utformning
98
Användning
96
Känsla
98
Rengöring
90
Prisvärdhet
76
Läsarbetyg23 Betygsätt
50
Passar dig som
Har använt en lufttrycksvibrator tidigare
Aldrig har använt en lufttrycksvibrator tidigare
Har känslig klitoris
Vill få orgasmer med stil!
Är van vid att använda vibratorer och nu vill ha en ny orgasmupplevelse
Vill onanera tyst och diskret
Passar inte dig som
Är priskänslig
Kräver kraftig stimulans
94
LUSTFYLLT
Vill du också köpa en Womanizer Premium?