C3hWissGEMs
Läsarbetyg1 Rösta
80
78
LUSTFYLLT

Min kärleksaffär med We-Vibe startade för många år sedan med We-Vibe 4+ och har sedan dess fortsatt med We-Vibe Sync som jag flitigt använder tillsammans med min partner både i och utanför sängen. Så, när jag fick chansen att prova We-Vibes nya trådlösa vibrator, We-Vibe Jive, tackade jag naturligtvis ja med en gång!

Precis som med alla andra We-Vibe produkter är We-Vibe Jive en fröjd att packa upp. We-Vibe har verkligen bra smak när det kommer till både produkt- och förpackningsdesign. Paketet är stilrent men samtidigt mättat med lekfulla färger. Min We-Vibe Jive är tillverkad i en underbart lugnande baby-blå nyans av medicinskt silikon som är silkeslen mot huden. Med i förpackningen finns även en liten förpackning med glidmedel, en instruktionsbok, en laddningkabel med USB-kontakt och en förvaringspåse i siden.

We-Vibe Jive är en fyllig liten filur. Formen påminner väldigt mycket om en spermie, vilket är lite lustigt. Den har en tjock, äggformad kropp och en lång tillplattad svans i ena ändan. Rent spontant känns det inte som att We-Vibe har tagit den kvinnliga anatomin i så stort beaktande när de valt en simpel äggform till vibratorn. Visst är runda former fina och sköna, men det krävs lite mer än så för att nå den gömda g-punkten.

Själva idén med We-Vibe Jive är att den tjocka delen som förs upp i slidan innehåller en stark vibrator som kontrolleras trådlöst via en app i din mobil. Appen ansluter till vibratorn via Bluetooth och den långa ”svansen” innehåller en antenn som förstärker signalstyrkan mellan sexleksaken och mobilen. På svansen återfinns även en kontroll-knapp och en liten magnetisk laddningsplatta där man fäster den medföljande laddningskabeln.

En full laddning av We-Vibe Jive räcker till ~2 timmar av vibrationer beroende på vilken vibrationintensitet du eller din partner väljer.

We-Vibe Jive är utformad för att massera g-punkten med kraftiga vibrationer, vilket kan vara en skön solo-upplevelse, men ännu skönare när man låter en partner ta kontrollen över vibrationerna. Att överlåta kontrollen till någon annan adderar den där extra känslan av maktlöshet, spänning och överraskning som kan vara så underbart upphetsande.

Hur fungerar We-Vibe Jive?

Ett långt tryck på kontrollknappen får We-Vibe Jive att surra till två gånger, vilket innebär att den är i ”parningsläge” och kan bli upptäckt av We-Vibe appen i din mobil. Appen är gratis att ladda ner till både iOS och Android och är späckad med underhållande funktioner. Bland annat kan man skapa egna vibrationsmönster i appen eller få vibratorn att stimulera dig i takt till musiken du lyssnar på.

Självklart finns det en funktion som sammanlänkar dig och din partner från vilket avstånd som helst, låt mig förklara. Man kan välja att ansluta mobilen direkt till We-Vibe Jive och kontrollera den via Bluetooth, men man kan också bjuda in en partner att ansluta till appen, vilket gör att din partner kan kontrollera vibrationerna från vart som helst så länge din mobil är ansluten till We-Vibe Jive och båda era mobiler är anslutna till internet. Det låter förmodligen klurigare än vad det faktiskt är.

När jag och min partner testade We-Vibe Jive första gången stötte vi på en rad problem med anslutningen. Exakt vad som gick fel vet vi inte riktigt, men det verkade som att anslutningen mellan vibratorn och mobilen bröts fast vibratorn fortfarande var på? Det kanske blir enklare att förstå om jag berättar exakt vad som hände.

Parvibrator på café

Vi bestämde oss för att testa We-Vibe Jive på ett café, så min partner anslöt We-Vibe Jive till sin mobil via appen och jag gick in på en toalett för att föra in den i mig (vilket tragiskt nog kom att bli den mest lustfyllda delen av hela historien för min del). Väl tillbaka hos min partner satte han igång vibrationerna via appen, vilket kändes spännande men också underväldigande. Vibrationerna var inte alls så starka som jag hoppats på. Visst, jag kände dem men det är skillnad på att vara medveten om att man har ett vibrerande ägg i fiffi och känna sig sexuellt stimulerad. Faktum är att den enda känslan av upphetsning kom från tanken på att vi busade med varandra sexuellt på en plats omgiven av andra människor som när som helst kunde börja misstänka vad vi höll på med.

We-Vibe anslutningsproblem?

Efter en stund bad jag min partner att ge mig en break, så han försökte stänga av vibrationerna men kunde inte. På något sätt hade appen tappat kontakten med vibratorn som fortfarande vibrerade inuti mig. Trotts flera försök gick det inte att återansluta till vibratorn. Jag var tvungen att ta mig till toaletten ännu en gång för att dra ut We-Vibe Jive (vilket var lika skönt som att föra in den) och sedan stänga av den manuellt.

We-Vibe Jive

We-Vibe Jive är en äggformad parvibrator som styrs trådlöst med hjälp av en riktigt fiffig app!

Jag bör tillägga att vi provat We-Vibe Jive tillsammans flera gånger under den senaste månaden och nästan aldrig upplevt anslutningsproblem. Samtidigt känns det som att de få gångerna då anslutningsproblemen faktiskt dykt upp har räckt för att framkalla en kronisk oro för att de ska hända igen och den oron gör det svårt att ge sig hän åt den erotiska stämningen. Man är lixom inte riktigt avslappnad.

Vibrationerna kunde varit starkare

We-Vibe Jive har vibrationer som är tysta nog för att användas obemärkt på en allmän plats och starka nog att ge mig en klitorisorgasm, men för att g-punkten ska bli stimulerad behövs nog något mer potent. G-punkten ska ju gärna stimuleras så hårt som möjligt och We-Vibe Jives surrande vibrationer räcker lixom inte till för att ge min g-punkt den omgång som den behöver.

Sammanfattningsvis kan jag konstatera att We-Vibe Jive inte är den fortsättning på min kärlekshistoria med We-Vibe som jag hoppats på. Jag känner mig aningen besviken, men inte uppgiven. We-Vibe Jive är en fantastisk produkt med premium-kvalité levererad i ett läckert paket, men tyvärr är den inte stark nog att utföra sitt jobb som g-punkts-massör. Jag hoppas verkligen på att ingenjörerna på We-Vibe går tillbaka till ritbordet och trycker in en (eller varför inte två) riktigt starka vibratorer i nästa version av Jive. Därtill behöver de se över formen en aning. Jag tror inte en symmetrisk ägg-form är passande om man vill stimulera g-punkten på ett optimalt sätt. Det behövs helt enkelt någon extra form eller böjning för att vibratorn verkligen ska nå tillräckligt djupt in bakom bäckenbenet. Tills dessa ändringar är gjorda och nästa version av Jive är i produktion kommer jag kräla tillbaka till min We-Vibe Sync och hoppas att den förlåter min otrohet.

We-Vibe Jive är en rolig parvibrator

Även om orgasmerna uteblev lyckas We-Vibe Jive leverera flera timmar av skratt, njutning och kärleksfullt experimenterande åt mig och min partner. Känslan av att beställa en chai-latte på ett välfyllt café samtidigt som man försöker dölja det faktum att man har ett fylligt vibrerande ägg i slidan som kontrolleras av en smått sadistisk partner från andra sidan rummet är sexig och upphetsande. Definitivt en upplevelse som jag skulle rekommendera alla par att prova på, oavsett om de klassar sig som avancerade eller nybörjare när det kommer till sexuella lekar.

Kanske skulle jag mest rekommendera We-Vibe Jive till par som söker den där nytändningen i sexlivet – något som gör sexuell upphetsning till något roligt och spännande igen. Vibratorn tar lixom fokus ifrån själva sexet, i alla fall i början när man ligger på sängen tillsammans och utforskar alla häftiga funktioner i appen. Upphetsningen, skratten och lusten uppstår utan en massa extra arbete.

En bra sexleksak för distansförhållanden

Par som lever i ett distansförhållande eller kommer vara en bra bit ifrån varandra under en längre tidsperiod är också perfekta kandidater till We-Vibe Jive. Funktionen som sammanlänkar par oavsett distans är verkligen värd att tas på allvar. Jag hoppas bara att We-Vibe fortsätter jobba på anslutningskvalitén och framförallt stabiliteten som kanske är den mest efterlängtade funktionen hos par som längtar efter varandra på avstånd.

Avslutningsvis kan jag även rekommendera We-Vibe Jive till dig som är ute efter en fyllig känsla genom dubbel penetration eller dubbel-vibration. Att ha We-Vibe Jive i fiffi samtidigt som ens partner fyller upp en analt är en riktigt intensiv upplevelse utan att gå över gränsen til smärtsamt (om man tar det försiktigt och använder generöst med glidmedel). We-Vibe Jive får dock inte användas i analen. Kom ihåg; no base = lost in space. Det finns inget som hindrar We-Vibe Jive att åka för långt in i analen och gå förlorad där inne. Dubbel-vibration där We-Vibe Jive surrar inifrån samtidigt som en annan vibrator surrar mot klitoris är också en riktig höjdare!

we-vibe jive
Recension: We-Vibe Jive
We-Vibe Jive
We-Vibe Jive är en dyr parvibrator som framkallar fler spännande stunder än orgasmer.
Utformning
76
Användning
83
Känsla
69
Rengöring
95
Prisvärdhet
65
Läsarbetyg1 Rösta
80
Passar dig som
Har en sexpartner
Vill krydda sexlivet
Tycker om att få g-punkten stimulerad
Passar inte dig som
Är priskänslig
Vill maximera dina chanser att få orgasm
78
LUSTFYLLT