Pretty Love Alston är en prisvärd vibrator som gjorde mig otaggad, upphetsad, otaggad och sedan upphetsad igen. Låt mig förklara varför…

Det är inte helt lätt att hitta prince charming i en absolut djungel av vibrerande fallosar! Dildos, med eller utan vibrator, är den absolut största produktkategorin i alla sexbutiker och det är lätt att känna sig överväldigad av alla tjocklekar, färger och modeller som finns att välja mellan. Framförallt om man tänkt spendera omkring 500:- på en vibrator (vilket räknas som mellan-skiktet) är alternativen nästan oändliga!

En väldigt mörk vibrator

Pretty Love Alston är ett av de alternativen och för att vara helt ärlig finns det inte mycket med denna sexleksaken som fångar ens uppmärksamhet. Den vibrerande dildon kommer levererad i en smärtsamt alldaglig låda, utan tillstymmelse av vare sig lyxkänsla eller flair. Det känns nästan lite nedslående att öppna upp den svarta lådan och se den svarta Pretty Love Alston ligga nedsjunken i svart plast tillsammans med en svart förvaringspåse. Jag har sett mer pastell och glitter på många begravningar. Kom igen, hur kunde det bli såhär?

Att hålla Pretty Love Alston i handen var dock en mer uppmuntrande och förhoppningsingivande upplevelse. Vibratorn är tillverkad i kroppssäkert silikon som känns lent som siden mot huden. Dessutom har enheten lite tyngd, vilket jag gillar. Tyngd känns förtroendeingivande på något vis!

Pretty Love Alston är vattentät, vilket är bra när man ska rengöra den men ingen större fördel för mig i övrigt. Jag använder nästan aldrig mina leksaker i duschen eller badkaret. Var sak har sin plats och var sak har sin tid.

Uppladdningsbar vibrator med bra batteritid

Vibratorn laddades snabbt visa den medföljande USB-sladden. 30 minuter inpluggad i min MacBook var allt som krävdes för att hålla batteriet levande i sammanlagt flera timmar. Tillräckligt länge för flera lekstunder, beroende på hur sugen man känner sig. Stort plus på batteritiden!

Vibratorn.. eller dildon.. eller dildovibratorn.. vad man ni känner för att kalla den (den fungerar utmärkt som båda) är behaglig och tillfredsställande under användning, men inte mer än så är jag rädd. Vibrationerna är tillräckligt starka för att behaga även den mest krävande klitorisen, men jag saknar förmågan att reglera intensiteten i flera steg än 3. Pretty Love Alston kommer förprogrammerad med 12 vibrationsmönster (varav 3 är olika steg av intensitet med konstant vibration). För mig tillför inte detta något när det kommer till att maximera njutning. Visst, det kan vara skönt att lägga den stegrande vibrationen mot mig när jag känner för att verkligen dra ut på lekstunden och förspela med mig själv, men vanligtvis vill jag gå rakt på sak. Den innebär; inga vibrationsmönster, utan stadig och ihållande vibration till orgasm och sedan känner jag mig nöjd.

Ett annat stort plus är också själva designen av Pretty Love Alston. Detta är såklart en subjektiv sak att bedöma, men för mig är storleken och formen på dildon perfekt. Längden är tillräcklig för att nå g-punkten utan problem, men inte så lång att man behöver akta sig för att stöta till cervix i tid och otid. Därtill är toppen neutralt formad, med en blygsamt grövre topp för att ge en skön uppfyllande känsla när dildon förs in. Inga ”ådror” eller vassa kanter som känns obekväma mot slidöppningen känns som en uppfriskande fördel med den här vibratorn.

Pretty Love Alston är lätt att kontrollera

Sist men inte minst finns den även en ”ögla” i ändan av dildon som gör det enkelt att kontrollera penetrationen, men också kontrollknappen som man använder för att bläddra mellan de olika vibrationsmönster som finns.

Personligen föredrar jag att använda Pretty Love Alston som klitorisvibrator och inte som dildo. Eftersom motorn sitter placerad längst ut i toppen (precis där den ska vara) är det enkelt att fokusera vibrationerna på precis rätt ställe. Dessutom gör den blygsamma med geniala böjningen av dildon det möjligt att glida mellan blygdläpparna från slidöppningen upp till klitoris på ett härligt sätt utan att behöva vinkla handleden.

Rengöringen blir som sagt enkel tack vare den vattentäta designen i silikon. För mig räcker det med att spola vibratorn under ljummet vatten för att få den ren och fin igen. Ett tips är att torka av leksaken med papper, inte med en handduk. Silikon har en tendens att dra till sig ludd!

Pretty Love Alston är en perfekt vibrator om du behöver en prisvärd dildo med bra batteritid. Den fungerar lika bra under sololek som tillsammans med din partner. Jag hade gärna haft mer kontroll över intensiteten på vibrationerna, men man kan inte få allt. Kraften i vibrationerna är mer än tillräcklig, till och med kraftigare än många av modellerna från LELO – riktigt bra!

Om du har en 500-lapp liggandes som du vill omvandla till orgasmer är Pretty Love Alston ett riktigt bra val, men förvänta dig varken lyx eller glamour. Denna vibratorn gör vad den ska och går sedan hem utan att tacka för kaffet.

Pretty Love Alston dildo
Pretty Love Alston
Pretty Love Alston
Lång, mörk och stark. Vad mer kan man begära? Pretty Love Alston är en prisvärd vibrator som får jobbet gjort.
Utformning
67
Användning
63
Känsla
53
Rengöring
81
Prisvärdhet
85
Läsarbetyg0 Betygsätt
0
Passar dig som
Vill ha starka vibrationer
Vill ha mycket för pengarna
Passar inte dig som
Vill unna din fiffi något alldeles extra
70
LUSTFYLLT
Vill du köpa Pretty Love Alston till ett riktigt bra pris?