vwhcTcGqa8s

Sexleksaksmarknaden är underbart varierande. Sugande, pulserande, stötande, skakande, snärtande och chockande sexleksaker finns att fynda på varenda hylla i en välsorterad sexbutik. Men, när det kommer till anala sexleksaker verkar kreativiteten sinat hos tillverkarna. Analpluggar i all ära, men det kunde kanske varit roligt om det faktiskt hände något roligt där bak när det kan hända så mycket roligt där fram.

Som tur är finns det en tillverkare som uppfattat den här stillastående trenden bland anala sexleksaker och bestämt sig för att göra något åt den! B-Vibe är tillverkaren jag pratar om och har du inte hört om dem tidigare kommer du definitivt komma ihåg dem nästa gång du besöker en sexbutik tack vare den här recensionen. För ett tag sedan fick jag nämligen äran att testa och recensera B-Vibes Rimming Plug 2 – en roterande såväl som revolutionerande sexleksak för dig med en längtande bakdel.

B-Vibe

Förstå och främst, holy shit vilket proffsig tillverkare av sexleksaker B-Vibe är! Jag verkligen älskar deras hemsida som har all utförlig information du någonsin kommer behöva för att göra analsex till en riktigt lustfylld hobby. B-Vibe är by far den bästa tillverkaren jag varit i kontakt med. De har en underbart hjälpsam kundservice och riktigt trevliga medarbetare. Så, fett med credd till B-Vibe.

Fortsättningsvis, holy shit igen! Rimming Plug 2 är absolut en av de lyxigaste sexleksakerna jag någonsin lagt mina trånande händer på (och jag har tafsat på min beskärda del genom åren). Rimming Plug 2 kommer levererad i en stor låda som utförligt beskriver allt du kan förvänta dig av den här sexleksaken. Förpackningen känns högteknologisk på något vis. Jag kopplar designen av lådan till samma typ av lådor som min pojkvän får hem när han köpt dyra datordelar.

B-Vibe Rimming Plug 2

B-Vibe Rimming Plug 2 kommer med en utsökt väska där både fjärrkontroll, sladd och leksak får plats. Perfekt när du vill ha lite roligt på resande fot.

När du vecklar ut den färgglada inre lådan möts du först av en galet elegant metallic-blå väska med dragkedja, samt en fjärrkontroll i samma nyans av blå och vit. Under väskan finner du en instruktionsbok för Rimming Plug 2, men också en instruktionsbok för analsex. ”Jaha, vadå då?” tänker du kanske, men låt mig förklara. Den här manualen är skriven på ett så lättsamt och kärleksfullt vis, med både bilder och instruktioner, att även den mest konservativa människan skulle känna ringmuskeln slappna av genom att läsa den. Guide to anal play står det på framsidan. Det lilla häftet är bara några sidor men innehåller verkligen allt du behöver veta för att få ut så mycket njutning som möjligt av din nyfunna leksak. Jag älskar att B-Vibe inte tar för givet att alla deras kunder vet exakt hur analsex går till, eller hur man använder deras produkter. De är inte bara ute efter att introducera vana bakdelar till en ny typ av leksak, utan även de kunder som inte riktigt gjort det tidigare – smart!

Rimming Plug 2

Jag märker nu att jag inte riktigt förklarat för dig vad Rimming Plug 2 är för någon leksak och vad som gör den speciell, så without further ado; I den underbara väskan ligger Rimming Plug 2 i tryggt förvar bakom en skiva plast och väntar på dig. B-Vibe Rimming Plug 2 är en butt plugg i rätt klassiskt format. Den är tillverkad i medicinskt silikon med en vattentät konstruktion, vilket gör den 100% kroppssäker och lätt att rengöra. ”Under huven” döljer sig en kraftfull vibrator längst ut i toppen och flera band med roterande pärlor vid halsen. Alltsammans kan kontrolleras av dig eller din älskare genom fjärrkontrollen.

Att ha något som vibrerar i rumpan kanske inte är något nytt för en erfaren sexleksaksanvändare, men funktionen med de roterande pärlorna är definitivt nytt! Med Rimming Plug 2 får du med andra ord dubbel stimulans där bak. En djupgående mullrande känsla från vibratorn och en… ja… helt unik (på riktigt unik) känsla precis vid analen där pärlorna masserar dina ringmuskler inifrån.

vibrerande butt plugg

Med ett klick fäster magneter laddningskabelt till basen av Rimming Plug 2

Totalt kan du välja mellan 7 rotation- och 6 vibrationsmönster. Vibratorn kan stimulera dig i 6 olika intensiteter. Rimming Plug 2 laddas via en medföljande USB-sladd. 2 timmars laddning räcker till 1 timmes lek.

Jag fullkomligt älskar känslan av silikonmaterialet under mina fingrar, det är så härligt lent. Inte en enda söm finns att hitta heller, vilket är bra då det kan frodas en del bakterier i skarvar och kanter.

Passar perfekt som uppvärmning till analsex

Själva formen av Rimming Plug 2 är väl genomtänkt och kommer definitivt göra din kropp fullt redo för analsex senare (om det är vad som står på schemat för kvällen, det vill säga). Som någon som har haft både det ena och andra uppstoppat i baken kan jag vittna om att den fulla känslan du kommer uppleva av Rimming Plug 2 är nästintill likvärdig med känslan av en riktigt kuk. Den känns till och med mer verklig än en ”realistisk” dildo gör där bak. Detta är definitivt en sexleksak för dig som redan älskar analsex, eller för dig som vill lära dig att älska analsex.

Men, även solen har sina fläckar. Rimming Plug 2 är stor. Med stor menar jag att till och med en självutnämnd anal-queen eller king skulle behöva ta det lite lugnt när han/hon bestiger denna leksaken. Det betyder inte att Rimming Plug 2 inte lämpar sig för personer som inte ägnat sig åt anala lekar tidigare, det kommer bara krävas mer tålamod och övning för att få ut så mycket njutning som möjligt. I skrivande stund har dessutom B-Vibe släppt en mindre modell av Rimming Plug 2 som heter Rimming Plug Petite – för dig som är nybörjare och saknar både tålamod och tid för övning.

Den kanske är en aning för stor

En annan sak som kunde varit lite smidigare är basen av Rimming Plug 2, den delen som ligger utanför anus och ser till att pluggen inte försvinner in i ändtarmen. Basen är väldigt bred. Så bred att dubbel penetration (med något/någon i fiffi samtidigt som du har pluggen i baken) blir näst intill omöjligt av två anledningar. Den första anledningen är att basen är så stor och avlång att den nästan täcker slidöppningen helt när den är vertikalt vinklad, vilket gör att det du vill föra in i fiffi inte har någonstans att göra entré. En lösning är såklart att sära på skinkorna och rotera basen 90grader så den hamnar vågrätt istället, men det är inte riktigt lika bekvämt. Den andra anledningen är att Rimming Plug 2 är så stor att din fiffi kommer bli tightare än hon någonsin varit med den här pluggen på besök i granngården.

LUSTFYLLT_REKOMMENDERAR

Rimming Plug 2 lämpar sig dock ypperligt som ett makt-verktyg i BDSM-lekar. Din dom/master kan till exempel beordra dig att bära pluggen i dig under kläderna när ni är ute på stan och kontrollera vibrationer och rotationer närhelst han/hon vill genom fjärrkontrollen som räcker ~10 meter. Rimming Plug 2 är inte så bekväm att sitta ner med, speciellt inte på hårda ytor, men så länge du är i rörelse eller står upp kan stimulansen bli knäfallande skön. Om du eller din dom/master kör vibrationerna och rotationerna samtidigt kommer ljudnivån att vara rätt hög, vilket kan vara värt att veta om ni absolut inte vill att någon ska få reda på vad som försiggår under klädlagren.

Rimming Plug 2 passar till båda könen

Rimming Plug 2 är en rak och symmetrisk sexleksak, vilket innebär att den förmodligen inte kommer åt prostatan på en man med sin vinkel. Å andra sidan är storleken så pass väl tilltagen att den kanske fyller ut ändtarmen tillräckligt bra för att nå prostatan ändå. Om du är man och har lust att testa – återkom till mig med en full rapport!

För att sammanfatta: Rimming Plug 2 är helt klart en analleksak som du bör ha i din samling av sexleksaker om du är det minsta intresserad av analstimulans. Den är helt revolutionerande och kan driva dig galen med sina olika mönster och intensiteter. Mycket omsorg har lagts ner på utformningen av Rimming Plug 2 och det märks. Detta är en sexleksak som förtjänar Lustfyllts ”rekommenderar” emblem för sin unika känsla och tillverkarens genuina kärlek till sexuell njutning. Tveka inte – skaffa dig en Rimming Plug 2 från B-Vibe nu med en gång!

Rimming Plug 2
Rimming Plug 2
Mycket omsorg har lagts på utformningen av Rimming Plug 2 och det märks. Detta är en sexleksak som alla borde äga!
Utformning
95
Användning
90
Känsla
96
Rengöring
95
Prisvärdhet
87
Passar dig som
Passar inte dig som
93
Lustfyllt